beje..ko nepasakiau svajuke..gausi tu lupt rytoj nuo manes...tik iseik zmogau atostogu..tai ir iprudija mane ten kur nenorejau
Paiduke, geru ziniu rytoj. Ramiai issimiegok. Kaip sakoma rytas protingesnis uz vakara. Tikiuosi, kad viskas bus gerai. Rasyk kai tik ka suzinosi. Sekmes didziausios
QUOTE(kristutex @ 2006 10 04, 20:31)
Mireja,o kas tos ureaplazmos,man tai tikrai tokio tyrimo nedare,gal jis pas mane blogas,kad man neprisikabino.As nebezynau ko griebtis ir ka tirti
Manęs niekas nieko neprašė. Į Rygą kokius tyrimus nuvežiau-tos ir paemė. Apie dalį (raudoniukė, pvz.) perskaičiau SM, dalį rekomendavo M... Bet ką daryt- rinkausi pati, aš gi pati sau gydytoja
Ureaplazmos, chlamidijas ir dar kažką trečio rekomendavo pasidaryt M... Paklausiau jos. Ji sakė LT būtinai daro prieš IVF.
Kiekviena diena cia uzsuku paskaityti jusu sekmiu ir nesekmiu.Kaip skauda sirdi skaitant, kad nepavyksta pastoti tai negaliu , kiekviena syki einu gulti apsizliumbusi del jusu nesekmiu.Nes ir pati antra syki pastojau kaip Daiva sake per stebukla-neturejau mmm gal tris men ir per ta laika pastojau....
O siandiena teko matyti sitacija kai is mamos buvo paimama ne menesio neturinti lelyte, todel kad mama gerianti, gyvena kazkokioj vasarinej pasiurej, lelius ne valgyti neturejo........Ziurejau ir verkiau......Kodel Dievulis taip keistai elgiasi nesuprantu
Bet kadangi jus pacios sauniausios ir uzsisipyriausios -jums pasiseks tikrai.
O siandiena teko matyti sitacija kai is mamos buvo paimama ne menesio neturinti lelyte, todel kad mama gerianti, gyvena kazkokioj vasarinej pasiurej, lelius ne valgyti neturejo........Ziurejau ir verkiau......Kodel Dievulis taip keistai elgiasi nesuprantu
Bet kadangi jus pacios sauniausios ir uzsisipyriausios -jums pasiseks tikrai.
rezultatai kažkokie vis baisėjantys tai kur ta tikimybė dingo 30proc? ar čia iš forumo visos į tuos nelaimingus 70proc papuolė?
o aš kmuk užvakar kai buvau tai seselės bėgiojo registratūroj - šnekėjo kad viena gimdyvė atsisako, nenori savo vaikelio, tarėsi ką daryt
o aš kmuk užvakar kai buvau tai seselės bėgiojo registratūroj - šnekėjo kad viena gimdyvė atsisako, nenori savo vaikelio, tarėsi ką daryt
Sveikos mergaitės, aš irgi vis užsuku paskaityt kaip jums sekasi Labai tikiu kad greitu laiku tapsit nėštukėm O ypač turint tokį didelį norą ir pasiryžimą Sėkmės
Labas rytas visom
Viena diena esi pilna vilties kita norisi pradingti kad nieko nemayti ir girdeti. Sunku suzinoti, kad ir sis kartas nepasiseke, kad ir vel pabego angelelis. Bet bukim stiprios, zinau kad kartais sunku, bet reikia tyketi, reikia nenuleisti ranku ir kovoti kol bus jegu
Zinau tik viena - turesiu as ta mazyli, padarysiu viska ka tik galesiu ir busiu visada stipri kaip sunku bebutu. To linkiu visom
Viena diena esi pilna vilties kita norisi pradingti kad nieko nemayti ir girdeti. Sunku suzinoti, kad ir sis kartas nepasiseke, kad ir vel pabego angelelis. Bet bukim stiprios, zinau kad kartais sunku, bet reikia tyketi, reikia nenuleisti ranku ir kovoti kol bus jegu
Zinau tik viena - turesiu as ta mazyli, padarysiu viska ka tik galesiu ir busiu visada stipri kaip sunku bebutu. To linkiu visom
Paiduke, kaip tu meldžiam stebūklo
Kur ta mūsų Paidukė? Gal sakau į ligoninę paguldė ją
Gal Paiduke negali siuo metu prieti prie kompiuterio Mergytes gal kuri turit galimybe jai paskambinti.Labai jau ta nezynia kankina