Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(patrija @ 2006 10 20, 10:12)
Žinai, man šiandiena 28 c.d. ir pilva maudžia nuo pat ryto taip, kaip prieš mmm.
Kaip aš bijau  doh.gif

Patrija nono.gif ko bijai g.gif man irgi maudė ir maudžia, bet mmm neatėjo mirksiukas.gif

Vilmučiukas, sėkmės tau šeštadienį 4u.gif

Trusty laukim gerų žinių nestuke.gif

Liudesiuk, Sidabre sėkmės jūms 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo devina: 20 spalio 2006 - 10:16
QUOTE(Medeina @ 2006 10 20, 10:51)
Laukiu mmm mirksiukas.gif , ryt-poryt, šiom dienom 4u.gif Bet kažkiokia zaraza vėl kabinasi: pakosėju, galvą pamaudžia ir nosis bėga doh.gif Toks tipo peršalimas doh.gif

seip as siulyciau pagerti kas ryta naturalu organizmo stiprintuva smile.gif - "actimel" atrodo vadinasi tie kur po 4 buteliukus mazuliukus sudeti buna pakuotese, pati isitikinau, kad jie teigiamai veikia kai tokie bjaurus orai ax.gif vat 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(devina @ 2006 10 20, 11:13)
Liudesiuk, Sidabre sėkmės jūms 4u.gif  4u.gif

dekui devina 4u.gif
Atsakyti
Trusty,
Tu man tos seselės varda pavardę tikslų adresą eisiu šaudyt.
Visos mes suprantas, kad gali būti visko ir tu pati taip pat. Nu bet ar jautri krūtinė pats svarbiausias dalykas kuris būna visoms ir visada? Taip ir matau, nueini pas daktarę norint sužinoti ar esi nėščia, o jinai sako ne kraujo tyrimą padarykim, echoskopu pažiūrėkim, o - ar jūsų krūtinė jautri... ne.... O ne tada jūs ne nėščia. Durnizmas. doh.gif Laikykis mirksiukas.gif
Atsakyti
bigsmile.gif Tu kaip visada pakeli nuotaika. Palauksiu tiek jau beliko, o dabar tykesiu kad viskas bus gerai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Trusty: 20 spalio 2006 - 10:33
Trusty, manau jau pati viską žinai, tad laukiam grįžtant ir mums naujienas pranešant smile.gif
Atsakyti
Na ka tik grizau, puslytes nerado blink.gif , bet seip gimda sako isbrinkusi ir pasak gydytojas atrdo viskas gerai, o puslytes sake kad gali dar ir nesimatyti. Tai kad vilties dar turiu, lauksiu vakaro, kai suzinosiu HCG ax.gif
Atsakyti
QUOTE(liudesiukas @ 2006 10 20, 11:24)
seip as siulyciau pagerti kas ryta naturalu organizmo stiprintuva smile.gif - "actimel" atrodo vadinasi tie kur po 4 buteliukus mazuliukus sudeti buna pakuotese, pati isitikinau, kad jie teigiamai veikia kai tokie bjaurus orai  ax.gif  vat  4u.gif

Šiaip nepatarčiau dabar stiprinti organizmo kokiais vitaminais, papildais ar "Actimel'ais" schmoll.gif Tai didina svetimkūnio (embriono smile.gif ) atmetimą verysad.gif Kam tada mes poto geriame dexametazoną? Kuo silpnesnė imuninė sistema tuo geriau...
Čia tokia mano nuomonė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(devina @ 2006 10 20, 10:13)
Patrija nono.gif ko bijai g.gif man irgi maudė ir maudžia, bet mmm neatėjo mirksiukas.gif
Vilmučiukas, sėkmės tau šeštadienį 4u.gif
Trusty laukim gerų žinių nestuke.gif
Liudesiuk, Sidabre sėkmės jūms 4u.gif  4u.gif

Dekui devina rolleyes.gif kad tie zodziai tiesiai dievuliui i ausi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Trusty @ 2006 10 20, 11:31)
Na ka tik grizau, puslytes nerado blink.gif , bet seip gimda sako isbrinkusi ir pasak gydytojas atrdo viskas gerai, o puslytes sake kad gali dar ir nesimatyti. Tai kad vilties dar turiu, lauksiu  vakaro, kai suzinosiu HCG ax.gif

Trusty, tikiuosi viskas pas tave bus gerai wub.gif
P.S. jau ryt startuoju 4u.gif Pradedu purkštis Suprecure, kurį šiandien gavau iš Patrijos wub.gif , o sekmadienį "sėsiu ant adatos" biggrin.gif Nežinau kodėl, bet jaučiu didelę įtampą ir esu labai įsitempus blush2.gif Įkaliau raminančių blush2.gif , nes jau graudinuosi nuo belekokių minčių.
Mūsų Patrija "ramiakė" biggrin.gif -manau, kad ji jau nestuke.gif ilgam wub.gif , tik nuo streso jaučia tą pilvą mirksiukas.gif
Atsakyti
O kas mane drąsino, Medeina? Taigi išjunk vaizduotę ir pirmyn!
Aš kažkaip rami.. Privalo viskas būti gerai!
Atsakyti
QUOTE(Shakira @ 2006 10 20, 13:46)
O kas mane drąsino, Medeina?

Shakira 4u.gif , turbūt tada buvau "drąsių" blynų pririjus lotuliukas.gif .
Atsakyti
Vadinasi tik tokiais blynais mums ir reik maitintis ateinantį mėnesį smile.gif
Atsakyti