Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Trusty @ 2006 10 20, 09:49)
Bandau, bet tie seseles zodziai, kazkaip visai ateme vilti blink.gif

tik tu dar nepasiduok 4u.gif nu kas cia dabar. kas per sesele. isprotejusi matyt kazkokia. kaip gali taip sakyt. as tikrai 100 proc zinau, kad mano draugei krutine jautri pasidare ir padidejo tikrai ne nestumo pradzioje. vat.
Papildyta:
QUOTE(svajukė @ 2006 10 20, 09:50)
Patrija, Trusty, Vilma, Sidabre, Lūdesiuk laikykitės.  4u.gif sėkmės jums. ech, reikia mūsų skyreliui gerų naujienų, labai reikia...  bigsmile.gif

dekui 4u.gif bet kad as tai dar tik su diferelinu "narkomaninuos" biggrin.gif ir va mmm nesulaukiu, nors dar tik 2 dienas veluoja, bet anksciau buvo tikslios kaip laikrodis biggrin.gif
Atsakyti
Pasistengsiu nusiraminti, nuvziuosiu 14 val pas gydytoja, jug turetu jau ka matyti jei vis delto as nestuke.gif
Atsakyti
O Patrijai testukas bene pirmadieni smile.gif oi kaip greitai laikas parabega kai ne savo rezultatu lauki smile.gif Patrija, ramaus savaitgalio, o pussesere is Raudondvario as mielai priglausiu, nes laukiu, taip kad tu nepriimk jos smile.gif 4u.gif

Liudesiuk sekmes ir tau, kada punkcija nusimato 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zaneta1 @ 2006 10 20, 09:56)

Dekoju zaneta1 4u.gif , bet kad va dar gonalio nepradejau leistis, nes paneles mmm veluoja smile.gif, tai reiks dar palaukti man ilgiau smile.gif
Atsakyti
Trusty kantrybės, lauksim gerų naujienų ax.gif Mmm juk nėra, tai viltis didelė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zaneta1 @ 2006 10 20, 08:56)
O Patrijai testukas bene pirmadieni smile.gif  oi kaip greitai laikas parabega kai ne savo rezultatu lauki smile.gif  Patrija, ramaus savaitgalio, o pussesere is Raudondvario as mielai priglausiu, nes laukiu, taip kad tu nepriimk jos smile.gif  4u.gif

Žinai, man šiandiena 28 c.d. ir pilva maudžia nuo pat ryto taip, kaip prieš mmm.
Kaip aš bijau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(patrija @ 2006 10 20, 07:12)
Žinai, man šiandiena 28 c.d. ir pilva maudžia nuo pat ryto taip, kaip prieš mmm.
Kaip aš bijau  doh.gif

Baik bijot mirksiukas.gif , tuoj pas tave atvažiuosiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Medeina, kada tu startuosi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(patrija @ 2006 10 20, 09:12)
Kaip aš bijau  doh.gif

Taip, ištikrųjų sunku nebijoti..
Atsakyti
QUOTE(patrija @ 2006 10 20, 10:12)
Kaip aš bijau  doh.gif

tu dar nebijok 4u.gif nununu, geriau atiduok man savo mmm, nes man ju labai reikia jau siandien smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilma J. @ 2006 10 19, 21:43)
Punkcija šeštadienį 10 valandą ax.gif

Laikysiu kumščius už Tave! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pelargonija: 20 spalio 2006 - 09:46
QUOTE(liudesiukas @ 2006 10 20, 07:28)
Medeina, kada tu startuosi?  4u.gif

Laukiu mmm mirksiukas.gif , ryt-poryt, šiom dienom 4u.gif Bet kažkiokia zaraza vėl kabinasi: pakosėju, galvą pamaudžia ir nosis bėga doh.gif Toks tipo peršalimas doh.gif
Atsakyti