Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Vilma, aš su tavimi wub.gif pasikliauk likimu ir bandyk nepergyventi...jei gali...
Atsakyti
Ojojoj mergytes,man net uz jus siurpuliukai laksto doh.gif Ir dziaugiuosi uz jus ir pergyvenu kaip jus doh.gif
Vilmute,pasistenk pailseti tiek moraliskai,tiek fiziskai,o mes jau uz tave pasinervuosim,kad tau nereiketu wub.gif wub.gif
Nebedaug liko iki nestuke.gif Sekmes 4u.gif
Papildyta:
Sidabre wub.gif Patrija wub.gif
Trusty,kazko pradejai nerymauti be reikalo g.gif Viskas bus gerai,nepasiduok blogai nuotaikai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristutex: 19 spalio 2006 - 22:36
QUOTE(Renata @ 2006 10 19, 22:25)
Vilma, aš su tavimi wub.gif pasikliauk likimu ir bandyk nepergyventi...jei gali...

Renata wub.gif

QUOTE(kristutex @ 2006 10 19, 23:16)
Vilmute,pasistenk pailseti tiek moraliskai,tiek fiziskai,o mes jau uz tave pasinervuosim,kad tau nereiketu wub.gif  wub.gif
Nebedaug liko iki  nestuke.gif Sekmes 4u.gif

Morališkai truputį sudėtingiau ax.gif ....pačios žinot unsure.gif o fiziškai - tai nuo pirmadienio aš atostogauju vacation1.gif biggrin.gif
Atsakyti
Vilma, sėkmės ir ramybės wub.gif
Atsakyti
Dėkui, Gintarija smile.gif
Atsakyti
Trusty lithuania.gif Laukiam naujienų.
Atsakyti
Patrija, Vilma, pasitikėkit savimi ir pamatysit, likimas jums nusišypsos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nendrė @ 2006 10 20, 08:05)
Trusty  lithuania.gif Laukiam naujienų.

Jau pridaviau kraujuka, bet rezultatai bus tik po 18. Seip dar 14 val pas gydytoja vaziuosiu...Vakar atrodo nusiraminau, o siandien nuvaziavusi sesele pasake kad jau krutine turetu buti jautri, o man taip nera blink.gif Nebezinau ka galvoti doh.gif Ir dar kazko galva pradejo skaudet
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Trusty: 20 spalio 2006 - 08:34
Na Trusty, laikykis 4u.gif Linkiu, kad būtum nestuke.gif
Atsakyti
Bandau, bet tie seseles zodziai, kazkaip visai ateme vilti blink.gif
Atsakyti
Trusty, laukiam geru naujienu 4u.gif

Vilmute, kaip dziugu kad arteja ta valanda kai tu busi nestuke.gif
Laikau visas galunes suspaudusi group.gif
Atsakyti
Patrija, Trusty, Vilma, Sidabre, Lūdesiuk laikykitės. 4u.gif sėkmės jums. ech, reikia mūsų skyreliui gerų naujienų, labai reikia... bigsmile.gif
Atsakyti