Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Vilma J. @ 2006 10 19, 20:34)
Aciu, Liudesiuk smile.gif
Laikau kumstukus ir uz Tave wub.gif

aciu tau wub.gif setadieni ryte jei ilgiau miegosiu tai per miegus kumstukus suspaudus laikysiu biggrin.gif o kada isodins kazin?
Atsakyti
Pirmadieni, Liudesiuk, isodinimas ax.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilma J. @ 2006 10 19, 20:46)
Pirmadieni, Liudesiuk, isodinimas ax.gif  wub.gif

vat kaip cia greit viskas vyks smile.gif smagu is tiesu 4u.gif labai linkiu kad viskas baigtus nestuke.gif tai pirmadieni ryte neteks darbe dirbt nes irgi kumstukus reiks laikyt smile.gif uzsidarysiu kabinete kad nieks nematytu ir laikysiu smile.gif
Atsakyti
Kaip faina, Vilmut wub.gif Tikiuosi, kad kito karto tau tikrai neprireiks wub.gif

Patrija wub.gif
Atsakyti
QUOTE(liudesiukas @ 2006 10 19, 20:54)
vat kaip cia greit viskas vyks smile.gif smagu is tiesu  4u.gif  labai linkiu kad viskas baigtus  nestuke.gif  tai pirmadieni ryte neteks darbe dirbt nes irgi kumstukus reiks laikyt smile.gif uzsidarysiu kabinete kad nieks nematytu ir laikysiu smile.gif

wub.gif
QUOTE(Darla @ 2006 10 19, 20:54)
Kaip faina, Vilmut  wub.gif Tikiuosi, kad kito karto tau tikrai neprireiks wub.gif

Tikiuosi ir as, Darlut wub.gif
Atsakyti
Vilmute, tu nebandai susirgt, aš už tave šįkart geriau puskę priimsiu iš Raudondvario wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2006 10 19, 21:00)
Vilmute, tu nebandai susirgt, aš už tave šįkart geriau puskę priimsiu iš Raudondvario wub.gif

Agut wub.gif wub.gif wub.gif Tu kaip visada nereali oro_buckis.gif
Atsakyti
ir aš priglausčiau tą raudoną puskę,nes man dabar kaip tik jos reikia ax.gif
Atsakyti
Vilmute, šį kartą pasistenk būti rami ir galvok tik apie teigiamą rezultatą, tau būtinai turi pasisekti smile.gif laikysiu kumštukus ir aš pirmadienį.
O kurią valandą tau punkcija šeštadienį ?
Atsakyti
QUOTE(leduke @ 2006 10 19, 21:34)
ir aš priglausčiau tą raudoną puskę,nes man dabar kaip tik jos reikia ax.gif

Leduke 4u.gif

QUOTE(tikiu @ 2006 10 19, 21:36)
Vilmute, šį kartą pasistenk būti rami ir galvok tik apie teigiamą rezultatą, tau būtinai turi pasisekti smile.gif laikysiu kumštukus ir aš pirmadienį.
O kurią valandą tau punkcija šeštadienį ?

Oi, Tikiu...."žvygavau" beveik tris savaites- kažkaip visai jokio jaudulio nebuvo smile.gif O šiandien kalbant su gydytoju pajaučiau kaip šiurpuliukai per kūną eina doh.gif Labai jau neramu pasidarė unsure.gif
Tikiuosi, kad šis kartas bus paskutinis rolleyes.gif
Punkcija šeštadienį 10 valandą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilma J. @ 2006 10 19, 21:43)
Leduke 4u.gif
Oi, Tikiu...."žvygavau" beveik tris savaites- kažkaip visai jokio jaudulio nebuvo smile.gif O šiandien kalbant su gydytoju pajaučiau kaip šiurpuliukai per kūną eina doh.gif  Labai jau neramu pasidarė unsure.gif
Tikiuosi, kad šis kartas bus paskutinis rolleyes.gif
Punkcija šeštadienį 10 valandą ax.gif

Laikykis mergyt, viskas bus gerai smile.gif Punkcija praeis kaip saldus miegelis, paskui savaitgalį praleidi gerai nusiteikusi, nueini su vyru pas gerus draugus, arba į liksmą filmą ar spektaklį arba tiesiog pasivaikščioji parke ir gerai nusiteikusi ir pailsėjusi lauki pirmadienio smile.gif kol angeliukas apsigyvens tavo pilvelyje 9 mėnesiukams smile.gif pamatysi.

Atsakyti
Taip ir padarysiu , Tikiu 4u.gif Ačiū wub.gif
Atsakyti