Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(sidabre @ 2006 10 19, 14:10)
šiandien as grįžau iš gydytojo ir po 5 dienu leidimosi 75 gonalio pas mane jau yra 7 folikulai vienoje kiausideje ir visai neblogi, o kitoje schmoll.gif  tai tik du maziukai mat ji kotai tingi verysad.gif  bet dar tikimes kad paaugs. daba  gleivine 13 mm
Zodziu nezinau kaip cia vertinti tuos rezultatus schmoll.gif  Aisku profilaktiskai pazliumbiau, o del ko net pati nezinau verysad.gif  tikriausiai smegeneles suminkstejo verysad.gif
Sake jau kita savaite nusimato punkcija

niu tai sveikinu smile.gif 7 geras skaicius 4u.gif sako, kad 7 ir 9 yra laimingiausi skaiciai smile.gif asmeniskai man tai 13 laimingiausias smile.gif tik kazin ar tiek uzauginsiu smile.gif ir kazko mmm neprasideda, gal diferelinas kazka paveike...
Atsakyti
QUOTE(sidabre @ 2006 10 19, 13:10)
šiandien as grįžau iš gydytojo ir po 5 dienu leidimosi 75 gonalio pas mane jau yra 7 folikulai vienoje kiausideje ir visai neblogi, o kitoje schmoll.gif  tai tik du maziukai mat ji kotai tingi verysad.gif  bet dar tikimes kad paaugs. daba  gleivine 13 mm
Zodziu nezinau kaip cia vertinti tuos rezultatus schmoll.gif  Aisku profilaktiskai pazliumbiau, o del ko net pati nezinau verysad.gif  tikriausiai smegeneles suminkstejo verysad.gif

Tai normali būsena, jaudiniesi juk smile.gif Aš irgi paverkdavau. Už tai dabar rami, žinau, kad viską jau padariau, lieka tik laukt smile.gif O pas ką tu važinėji?
Atsakyti
QUOTE(sidabre @ 2006 10 19, 11:10)
  Aisku profilaktiskai pazliumbiau, o del ko net pati nezinau verysad.gif  tikriausiai smegeneles suminkstejo verysad.gif

mirksiukas.gif aha, turbūt nuo vaistukų suminkštėjo lotuliukas.gif .O jei rimtai-tai viskas pas tave labai gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(liudesiukas @ 2006 10 19, 13:27)
niu tai sveikinu smile.gif 7 geras skaicius  4u.gif  sako, kad 7 ir 9 yra laimingiausi skaiciai smile.gif asmeniskai man tai 13 laimingiausias smile.gif tik kazin ar tiek uzauginsiu smile.gif ir kazko mmm neprasideda, gal diferelinas kazka paveike...

tikriausiai mmm neateina nes ten kazkas uzsiblokuoja kai ju lauki ir man kazkaip velavo, bet sulaukiau:) sulauksi ir tu:)
Papildyta:
QUOTE(patrija @ 2006 10 19, 13:33)
Tai normali būsena, jaudiniesi juk smile.gif Aš irgi paverkdavau. Už tai dabar rami, žinau, kad viską jau padariau, lieka tik laukt smile.gif O pas ką tu važinėji?

as kaune lankausi motina ir vaikas klinikoje
Atsakyti
QUOTE(patrija @ 2006 10 19, 14:33)

Jau tau neužilgo testo diena? g.gif Ar aš jau klaidžioju kažkur blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(patrija @ 2006 10 19, 14:33)

Patrija, labai lauksim pirmadienio su puikiom žiniom, labai to linkiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(patrija @ 2006 10 19, 13:33)

patrija, stipriai laikau kumščius už tave wub.gif
Atsakyti
QUOTE(liudesiukas @ 2006 10 19, 09:07)
Vilma, kaip sekes pas daktara (jei jau buvai smile.gif)?

Nea schmoll.gif dar tik eisiu 18.00 val. smile.gif Naujienas parašysiu vakare kai grįšiu ax.gif
Atsakyti
Patrija, labai laukiam tavo nestuke.gif
Sidabre, tikrai viskas pas tave gerai, tu tik mažiau nervinkis, būk gerai nusiteikusi ir tikėk stebuklu.
Trusty, jokiu būdu negalvok, kad tau nepasisekė, aš manau, kad viskas pas tave šaunu, man gydytoja U sakė, kad VK yra pastojusių ir jau pasigimdžiusių vaikelius, linkiu ir tau to iš visos širdies wub.gif
Paiduke, kaip tu laikaisi, kaip tavo nuotaikėlės 4u.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(tikiu @ 2006 10 19, 16:43)
Patrija, labai laukiam tavo  nestuke.gif
Sidabre, tikrai viskas pas tave gerai, tu tik mažiau nervinkis, būk gerai nusiteikusi ir tikėk stebuklu.
Trusty, jokiu būdu negalvok, kad tau nepasisekė, aš manau, kad viskas pas tave šaunu, man gydytoja U sakė, kad VK yra pastojusių ir jau pasigimdžiusių vaikelius, linkiu ir tau to iš visos širdies  wub.gif
Paiduke, kaip tu laikaisi, kaip tavo nuotaikėlės  4u.gif  mirksiukas.gif

Trusty, norėjau pasakyti, kad yra moterų pasigimdžiusių su šaldytais embrionai, labai noriu, kad tau pasisektų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilma J. @ 2006 10 19, 16:44)
Nea schmoll.gif  dar tik eisiu 18.00 val. smile.gif  Naujienas parašysiu vakare kai grįšiu ax.gif

niu labai lauksim ziniu smile.gif
Atsakyti
Oi, mergaitės wub.gif Man baisu kas, manes laukia doh.gif Tiesiog kartais aš bijau pati savęs.
Ačiū visoms už palaikymą smile.gif Man jis labai labai reikalingas ,ypač dabar wub.gif
Atsakyti
patrija....pasakysiu rimtai....susiimk save i rankas biggrin.gif laikykites mergaites 4u.gif

QUOTE(patrija @ 2006 10 19, 16:45)
Oi, mergaitės  wub.gif  Man baisu kas, manes laukia doh.gif Tiesiog kartais aš bijau pati savęs.
Ačiū visoms už palaikymą  smile.gif  Man jis labai labai reikalingas ,ypač dabar  wub.gif

Atsakyti