Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Labas rytas visom biggrin.gif
Atsakyti
Aš vakar susirašiau su Ritusia, tai ji neturi interneto dabar, buvo jau Minske ir jau startavo su IVF, t.y. gavo vaistų 14 dienų, o spalio 31 d. vėl važiuos jau 2 sav. Linkiu jai ne tik sėkmingo starto, bet laimingos pabaigos nestuke.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
gal galit pasidalinti kam kokie neigiami pozymiai nuo diferelino buvo? blush2.gif
Atsakyti
O man kazkuo taip liudna pasidare. Kazkaip jauciu kad mano zirniukas neissilaike blink.gif Krutine nebejautri ir seip nieko nejauciu, turbut per anksti apsidziaugiau angel_sadangel.gif
Atsakyti
QUOTE(Trusty @ 2006 10 19, 11:55)
O man kazkuo taip liudna pasidare. Kazkaip jauciu kad mano zirniukas neissilaike blink.gif Krutine nebejautri ir seip nieko nejauciu, turbut per anksti apsidziaugiau angel_sadangel.gif

tau mergaites tuoj sakys nununu ir pagrumos pirstuku uz tai kad taip rasai ax.gif o tau ne siandien reikia pas daktare vaziuoti?
Atsakyti
Vaziuoju rytoj is pacio ryto kraujo pridoti blink.gif As jau sedziu vos nezlimbiu, atrodo visi pozymiai pradingo g.gif Gerai nors vyras optimistas tai palaiko dar mane
Atsakyti
QUOTE(Trusty @ 2006 10 19, 10:55)

Laikyk savo umn.gif . Nedaug liko iki rytojaus tik palaukti. Čia aš dabar tave linksminsiu tease.gif pomidorai2.gif sokiai.gif yess.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Trusty @ 2006 10 19, 12:11)
Vaziuoju rytoj is pacio ryto kraujo pridoti blink.gif  As jau sedziu vos nezlimbiu, atrodo visi pozymiai pradingo g.gif Gerai nors vyras optimistas tai palaiko dar mane

negerai verkti ir nervuotis 4u.gif suprantu kad tau neramu, bet juk nevienodai visoms buna. o tu labai stipriai tuos pozymius jautei? man tai daktare viena isvis sake, kad kai pastoja moterys ir ateina laikas kada turetu prasideti mmm tai isvis visokiu cirku buna - ir jaucia labai stiprius pms simptomus, ir net prasideda mmm, ir krutines jautrumas praeina kaip persirgus, ir isvis nieko nebejaucia, ir taip toliau. manau ir tu tai zinai. as tai dar noriu tiketi kad tau viskas gerai yra ir bus 4u.gif ir linkiu kad gerai ir butu wub.gif mums cia reikia leliuku wub.gif
Atsakyti
Trusty
baik verkti nono.gif pas mane pavyzdžiui visai jokių pojūčių nebuvo, krūtinė visai nejautri buvo, bet hcg didėjo ir pūslytę matė, taigi tikrai nenusiteik nesekmei, tie pojūčiai nevisada būna mirksiukas.gif dar juk labai mažai laiko

Laikau kumščius wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nendrė @ 2006 10 19, 11:15)
Laikyk savo   umn.gif . Nedaug liko iki rytojaus tik palaukti. Čia aš dabar tave linksminsiu  tease.gif pomidorai2.gif  sokiai.gif yess.gif   aciuks.gif

Aciu labai, tikrai pralinksminai.
Aciu jums Nendre ir Liudesiuk, ryt viska isiaiskinsiu, o siandien pabandysiu nusiraminti bigsmile.gif Viena gerai, kad nors netepa lotuliukas.gif
Paiduke, man ir vyras ta pati sako, bet man taip neramu...Gerai kad ryt jau penktadienis blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Trusty: 19 spalio 2006 - 11:43
niu tai mes tada plaikysim kumstukus o tu ryt is ryto pranesk mums naujienas 4u.gif tikimes kad tos naujienos bus nerealiai geros 4u.gif
Atsakyti
šiandien as grįžau iš gydytojo ir po 5 dienu leidimosi 75 gonalio pas mane jau yra 7 folikulai vienoje kiausideje ir visai neblogi, o kitoje schmoll.gif tai tik du maziukai mat ji kotai tingi verysad.gif bet dar tikimes kad paaugs. daba gleivine 13 mm
Zodziu nezinau kaip cia vertinti tuos rezultatus schmoll.gif Aisku profilaktiskai pazliumbiau, o del ko net pati nezinau verysad.gif tikriausiai smegeneles suminkstejo verysad.gif
Sake jau kita savaite nusimato punkcija
Atsakyti