Labas rytas visom
O man kazkuo taip liudna pasidare. Kazkaip jauciu kad mano zirniukas neissilaike Krutine nebejautri ir seip nieko nejauciu, turbut per anksti apsidziaugiau
QUOTE(Trusty @ 2006 10 19, 11:55)
O man kazkuo taip liudna pasidare. Kazkaip jauciu kad mano zirniukas neissilaike Krutine nebejautri ir seip nieko nejauciu, turbut per anksti apsidziaugiau
tau mergaites tuoj sakys nununu ir pagrumos pirstuku uz tai kad taip rasai o tau ne siandien reikia pas daktare vaziuoti?
Vaziuoju rytoj is pacio ryto kraujo pridoti As jau sedziu vos nezlimbiu, atrodo visi pozymiai pradingo Gerai nors vyras optimistas tai palaiko dar mane
QUOTE(Trusty @ 2006 10 19, 10:55)
Laikyk savo . Nedaug liko iki rytojaus tik palaukti. Čia aš dabar tave linksminsiu
QUOTE(Trusty @ 2006 10 19, 12:11)
Vaziuoju rytoj is pacio ryto kraujo pridoti As jau sedziu vos nezlimbiu, atrodo visi pozymiai pradingo Gerai nors vyras optimistas tai palaiko dar mane
negerai verkti ir nervuotis suprantu kad tau neramu, bet juk nevienodai visoms buna. o tu labai stipriai tuos pozymius jautei? man tai daktare viena isvis sake, kad kai pastoja moterys ir ateina laikas kada turetu prasideti mmm tai isvis visokiu cirku buna - ir jaucia labai stiprius pms simptomus, ir net prasideda mmm, ir krutines jautrumas praeina kaip persirgus, ir isvis nieko nebejaucia, ir taip toliau. manau ir tu tai zinai. as tai dar noriu tiketi kad tau viskas gerai yra ir bus ir linkiu kad gerai ir butu mums cia reikia leliuku
Trusty
baik verkti pas mane pavyzdžiui visai jokių pojūčių nebuvo, krūtinė visai nejautri buvo, bet hcg didėjo ir pūslytę matė, taigi tikrai nenusiteik nesekmei, tie pojūčiai nevisada būna dar juk labai mažai laiko
Laikau kumščius
baik verkti pas mane pavyzdžiui visai jokių pojūčių nebuvo, krūtinė visai nejautri buvo, bet hcg didėjo ir pūslytę matė, taigi tikrai nenusiteik nesekmei, tie pojūčiai nevisada būna dar juk labai mažai laiko
Laikau kumščius
QUOTE(Nendrė @ 2006 10 19, 11:15)
Laikyk savo . Nedaug liko iki rytojaus tik palaukti. Čia aš dabar tave linksminsiu
Aciu labai, tikrai pralinksminai.
Aciu jums Nendre ir Liudesiuk, ryt viska isiaiskinsiu, o siandien pabandysiu nusiraminti Viena gerai, kad nors netepa
Paiduke, man ir vyras ta pati sako, bet man taip neramu...Gerai kad ryt jau penktadienis
šiandien as grįžau iš gydytojo ir po 5 dienu leidimosi 75 gonalio pas mane jau yra 7 folikulai vienoje kiausideje ir visai neblogi, o kitoje tai tik du maziukai mat ji kotai tingi bet dar tikimes kad paaugs. daba gleivine 13 mm
Zodziu nezinau kaip cia vertinti tuos rezultatus Aisku profilaktiskai pazliumbiau, o del ko net pati nezinau tikriausiai smegeneles suminkstejo
Sake jau kita savaite nusimato punkcija
Zodziu nezinau kaip cia vertinti tuos rezultatus Aisku profilaktiskai pazliumbiau, o del ko net pati nezinau tikriausiai smegeneles suminkstejo
Sake jau kita savaite nusimato punkcija