Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(laukiukas @ 2006 10 17, 17:13)
Sveiki, siandien vietoj darbo sedziu visa diena foume. As senai jus skaitai, bet prisijungiau tik siandien. Mes ir ruosemes daryti IVF, lapkricio pradzioj, labai baisu. Siandien kiek cia prisiskaiciau, tai dar baisiau pasidare. Pora kart verkiau del jusu.....
Bet tikiuosiu kad mums bus viskas gerai ir mes pasieksime tiksla. rolleyes.gif

labas, laukiuk, cia visos viena del kitos pergyvena ir paverkia 4u.gif labai liudina ir mane visokios blogos zinios cia sad.gif as irgi naujoke blush2.gif tik as jau leidziuosi vaistukus ir siek tiek greiciau uz tave darysiuos ivf ax.gif ir labai bijojau kaip ir tu, bet mergaites cia tokios geros, kad pasikalbejus ir tos baimes man maziau liko, ir optimizmo bei tikejimo daugiau atsirado smile.gif ir padejo jos man kai del vaistuku biski buvo problemu iskile smile.gif dekoju joms visoms dar karta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laukiukas @ 2006 10 17, 17:13)
Sveiki, siandien vietoj darbo sedziu visa diena foume. As senai jus skaitai, bet prisijungiau tik siandien. Mes ir ruosemes daryti IVF, lapkricio pradzioj, labai baisu. Siandien kiek cia prisiskaiciau, tai dar baisiau pasidare. Pora kart verkiau del jusu.....
Bet tikiuosiu kad mums bus viskas gerai ir mes pasieksime tiksla. rolleyes.gif

Sveikute 4u.gif
Zenk drasiau pas mus,jaigu jau priejai iki IVF-o,tai tikrai bus su mergaitemis drasiau.Cia tikrai bus su kuo pasiplepeti tau rupimu klausimu mirksiukas.gif
Pritariu liudesiukui,cia tikrai visos thumbup.gif friends.gif
O kokios bedos tave iki musu privede g.gif
Atsakyti
Bedos tai tokios, kad turiu dukra 15 metu is pirmos santuokos, o su antru vyru negalime susilaukti jau apie 7 metus, bet gydytis stipriau pradejome tik pries metus. Buvo 4 IUI, nesekmingi. Problemos tai mano, blogai veikia kiausides, mazai gamina. Lankausi VK. Tokios musu bedos
schmoll.gif

O jus istikruju
thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laukiukas @ 2006 10 17, 21:57)
Bedos tai tokios, kad turiu dukra 15 metu is pirmos santuokos, o su antru vyru negalime susilaukti jau apie 7 metus, bet gydytis stipriau pradejome tik pries metus. Buvo 4 IUI, nesekmingi. Problemos tai mano, blogai veikia kiausides, mazai gamina. Lankausi VK. Tokios musu bedos
schmoll.gif

O jus istikruju
thumbup.gif

Aš labai atsiprašau, o kaip tavo dukružei gali būti 15 metų jeigu pas tave parašyta, kad gimusi 1999 metais. Gal netyčia 1991? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laukiukas @ 2006 10 17, 22:57)
schmoll.gif

O jus istikruju
thumbup.gif

Na va,gerai,kad dukryte turi,o musu cia daug tokiu,kurios niekaip pirmagimiu negalim susilaukti verysad.gif O jus matau tikrai nemazai jau praeje.Na bet reikia tik tiketi ir viskas bus thumbup.gif
Atsakyti
Sveika prisijungusi Laukiuk. Merginos cia tikrai thumbup.gif
Tikrai lengviau, kai gali cia bet ko paklausti ir gauti atsakyma mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaites, kaip zinot siandien filmuojama laida Nomeda apie dirbtini apvaisinima, kurioj turejo Daiva dalyvaut, bet ji ligininej ir nera jai kaip sudalyvaut. tai redaktore praso, gal atsirastu dar kokia mergina galinti sudalyvauti laidoj ? Filmavimas kaune, atsiuncia masina i bet kur. Gal kas galite?
Rasykit AZ
Atsakyti
QUOTE(mallena @ 2006 10 18, 13:35)
Mergaites, kaip zinot siandien filmuojama laida Nomeda apie dirbtini apvaisinima, kurioj turejo Daiva dalyvaut, bet ji ligininej ir nera jai kaip sudalyvaut. tai redaktore praso, gal atsirastu dar kokia mergina galinti sudalyvauti laidoj ? Filmavimas kaune, atsiuncia masina i bet kur. Gal kas galite?
Rasykit AZ

Negaliu kalbėti už kitas, bet aš tai tikrai negalėčiau ir netik dėl to, kad nenoriu, kad pusė lietuvos žinotų apie mano bėdas, bet labiausiai dėl to, kad nemėgstu būti dėmesio centre, man visokios prezentacijos tai didžiausias stresas, universitete net prie lentos jeigu pakviečia, tai rankos kojos dreba, širdis šokinėja, visa būnu raudona, o visokie interviu, tai labai reikia mokėti kalbėti, ne kiekvienas gali, aš iš tos baimės turbūt nesuregzčiau nei sakinio normalaus
Aš ir susitikimuose neperdaugiausiai reiškiuosi, kažkaip mane labai sukausto kai visi atsisuka į mane ir klauso ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nendrė @ 2006 10 17, 23:15)
Aš labai atsiprašau, o kaip tavo dukružei gali būti 15 metų jeigu pas tave parašyta, kad gimusi 1999 metais. Gal netyčia 1991?  blush2.gif  4u.gif

Istikruju klaida, toj pataisysiu.
doh.gif
Atsakyti
[quote=laukiukas,2006 10 17, 21:57]
schmoll.gif

Sveika, na tai mūsų bėdos labai panašios. Linkiu sėkmės tau.
Atsakyti
QUOTE(devina @ 2006 10 17, 09:58)
Sveika liudesiuk, nuo gripo pasiskiepijus IVF-ą gali darytis po tryju mėnesių, bent jau taip sakė mano šeimos gyd. 4u.gif

Bral, tai jei bus galima ivf tik po triju menesiu daryti tada nebesiskiepysiu. Juk kita menesi ivf man jau kvepia. Tik va, kazko mm veluoja5 dienom, patepliojo ir viskas kelias dienas, vel neramu, kas cia darosi. Vyro tai nera, nestuke.gif sventa dvasia patapti negalejau. Na, bet laukiu tu mm, tada tyrimus darysiuosi ir startas rolleyes.gif
Atsakyti
labas rytas mergaites smile.gif kaip laikotes? Vilma, kaip sekes pas daktara (jei jau buvai smile.gif)?
Papildyta:
QUOTE(philipuks @ 2006 10 18, 19:28)
Bral, tai jei bus galima ivf tik po triju menesiu daryti tada nebesiskiepysiu. Juk kita menesi ivf man jau kvepia. Tik va, kazko mm veluoja5 dienom, patepliojo ir viskas kelias dienas, vel neramu, kas cia darosi. Vyro tai nera,  nestuke.gif  sventa dvasia patapti negalejau. Na, bet laukiu tu mm, tada tyrimus darysiuosi ir startas  rolleyes.gif

as jau irgi pasakiau kad nesiskiepysiu darbe, atseit nenoriu smile.gif o tos mmm tai kartais "iskrecia poksta" ir pavelavusios oi kaip suklaidina, buvo ir man taip, kai jau prisigalvoji ko dar ner wink.gif o tikrai negalejai tapt nestuke.gif ?
Atsakyti