Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(sidabre @ 2006 10 17, 11:24)
Sveikutes:) Stai aš kjau trečia diena leidžiuosi gonali po 75 ... Ir taip žiauriai šlykščiai jaučiuosi - pykina skauda galva verysad.gif  net nežinau ar čia nuo tu vaistų ar šiaip koks sutapimas verysad.gif  Prieš pirma IVF leidausi po 225 ir nieko:( kazi kas cia man

O tu su trumpają shema startuoji g.gif
Atsakyti
Gal siaip sutapimas, o gal tiesiog tokia reakcija. Tikekimes kad visa tai greitai praeis mirksiukas.gif O tu gal pasiteirauk gydytojos, ka ji mano del tokios reakcijos g.gif
Atsakyti
QUOTE(devina @ 2006 10 17, 10:31)
O tu su trumpają shema startuoji g.gif

Su trumpąja wub.gif
Bet daba kazkaip jau geriau jauciuosi, gal man cia buvo koks uzsleptas migrenos priepuolis g.gif Ne jauciuosi lyg ir geriau thumbup.gif
Atsakyti
Sidabre sekmes 4u.gif
Atsakyti
Merginos, mačiau diskutavote apie skiepus ir IVF. Aš lapkričio mėn. ruošiuosi darytis IUI, prieš savaitę pasiskiepijau nuo hepatito A ir B ir nuo stabligės ar difterijos tiksliai nepamenu blush2.gif važiuojame į Tailandą, tai dabar ir man 3 mėn. IUI nebus galima darytis??? verysad.gif g.gif
Atsakyti
smile.gif+2006 10 17, 13:57-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2006 10 17, 13:57)
Merginos, mačiau diskutavote apie skiepus ir IVF. Aš lapkričio mėn. ruošiuosi darytis IUI, prieš savaitę pasiskiepijau nuo hepatito A ir B ir nuo stabligės ar difterijos tiksliai nepamenu blush2.gif važiuojame į Tailandą, tai dabar ir man 3 mėn. IUI nebus galima darytis??? verysad.gif  g.gif

Pasiteirauk gyd. dėl šitu skiepu aš nežinau, aš tik klausiau dėl gripo skiepo tai man pasakė kad po 3 mėn galima darytis IVF-ą 4u.gif
Atsakyti
Ne į temą čia aš blush2.gif -bet gal kas turit nors kiek likusio Suprecure?
Atsakyti
QUOTE(Medeina @ 2006 10 17, 13:40)
Ne į temą čia aš blush2.gif -bet gal kas turit nors kiek likusio Suprecure?

Paikartosiu- mano buteliukas be kelių lašų pilnas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(svajukė @ 2006 10 17, 10:00)
Vilma, Patrija, sakykit, o jums gydytojai liepė dexametazoną vartoti?  g.gif

Man po įsodinimo žadėjo skirti ax.gif tik ne dexametazoną, bet kažkokį jo pakaitalą tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilma J.: 17 spalio 2006 - 13:54
QUOTE(patrija @ 2006 10 17, 11:55)
Paikartosiu- mano buteliukas be kelių lašų pilnas mirksiukas.gif

Su tavim viskas aišku biggrin.gif
Kaip tu laikaisi?
Atsakyti
Sveiki, siandien vietoj darbo sedziu visa diena foume. As senai jus skaitai, bet prisijungiau tik siandien. Mes ir ruosemes daryti IVF, lapkricio pradzioj, labai baisu. Siandien kiek cia prisiskaiciau, tai dar baisiau pasidare. Pora kart verkiau del jusu.....
Bet tikiuosiu kad mums bus viskas gerai ir mes pasieksime tiksla. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(laukiukas @ 2006 10 17, 17:13)
Sveiki, siandien vietoj darbo sedziu visa diena foume. As senai jus skaitai, bet prisijungiau tik siandien. Mes ir ruosemes daryti IVF, lapkricio pradzioj, labai baisu. Siandien kiek cia prisiskaiciau, tai dar baisiau pasidare. Pora kart verkiau del jusu.....
Bet tikiuosiu kad mums bus viskas gerai ir mes pasieksime tiksla. rolleyes.gif

sveika, laukiuk, prisijungusi. linkiu, kad planuojamas IVF'as jūsų būtų sėkmingas ir nereikėtų ilgai šiame skyrelyje užsibūti. 4u.gif ir nereikia bijoti, viskas bus gerai. mirksiukas.gif
Atsakyti