O kokia sudetys to dexametazono. As tai irgi estrofema ir Crinona ir dar Pregnyli
QUOTE(Trusty @ 2006 10 17, 10:11)
O kokia sudetys to dexametazono. As tai irgi estrofema ir Crinona ir dar Pregnyli
tai stiprus hopmonas, silpninantis imuninę sistemą.
Devina, o tu vartojai dexametazoną?
QUOTE(svajukė @ 2006 10 17, 10:12)
tai stiprus hopmonas, silpninantis imuninę sistemą.
vartojau iki tol kol pamatė puslytę.
QUOTE(devina @ 2006 10 17, 09:58)
Sveika liudesiuk, nuo gripo pasiskiepijus IVF-ą gali darytis po tryju mėnesių, bent jau taip sakė mano šeimos gyd.
sveikute, dekoju nesiskiepysiu tada ne uz ka
labai atsiprasau uz klausima jei ka, bet kas cia per vaistai dexametazonas, estrofemas, crinonas kuriuos vardinat? kada cia juos gerti reikia? ir man irgi israsys veliau?
QUOTE(devina @ 2006 10 17, 09:14)
vartojau iki tol kol pamatė puslytę.
Matai, o man jo nepaskyrė
Man gyd. aiškino taip, kad jį skiria tam, kad organizmas embrioniuko nepriimtu kaip svetimkūnio, ir kad neatmestu.
Tai ko tada kitom nepaskyre Kaip jie sprendzia kam jo reikia?
QUOTE(Trusty @ 2006 10 17, 10:32)
Trusty, tikrai negaliu pasakyti kodėl vienoms skyria kitoms ne, man buvo taikyta ilgoji shema, gal ji skiria prie ilguju shemu
QUOTE(Trusty @ 2006 10 17, 10:32)
dažniausiai dexametazoną skiria toms, kurioms nepasisekė keli IVF'ai. o yra gydytojų, kurie iš vis nepripažįsta dexametazono poveikio dėl to jo ir neskiria. teko girdėti, kad iš tisų dexametazono teigiamas poveikis implantacijai nėra tyrimais įrodytas. bet kad jis labai stipriai silpnina imuninę sistemą, čia faktas.
QUOTE(devina @ 2006 10 17, 09:37)
Trusty, tikrai negaliu pasakyti kodėl vienoms skyria kitoms ne, man buvo taikyta ilgoji shema, gal ji skiria prie ilguju shemu
Vat idomu Mūsų ir gyd. ta pati, ir shema ta pati ilga, tik kad mano IVF antras, o tavo berods 3?
Ai, man atrodo jokio skirtumo, kaip jau skirta taip.
O tau nepamausdavo pilvo?Ar šonų? man paskausta, o ypač vakare
QUOTE(patrija @ 2006 10 17, 10:54)
Vat idomu Mūsų ir gyd. ta pati, ir shema ta pati ilga, tik kad mano IVF antras, o tavo berods 3?
Patrija pamausdavo ir šonus ir pilvo apačią, ir dar dabar maudžia, tegul tau tas maudimas būna geru ženklu