Mirėja aš manau tikrai per tą laiką pabandyk pasidaryti tirimukų ir pabandyk išsiaiškinti priežastis
QUOTE(Mirėja @ 2006 10 04, 18:40)
Man rodos JAV, Izraelis ir Rusija siekia rezultato bet kokia kaina. Visai kitas požiūris negu Europoje. Europoje "kaip Dievas duos", viską įstatymai riboja, o ten eksperementuoja, bando visaip, skiria stiprius vaistus. Ypač Rusijoi... Rašo kad buna ir po 9 embrionus įsodina O apie Europą Eva.ru užkliuvo vienas sakynis: man paskirė tipinį Europetišką palaikymą (vaistus po įsodinimo): Utrogestas 2x2, man irgi tą patį ir nieko daugiau. Aišku, informacija "iš trečių rankų", gal mano nuomonė neteisinga, bet tikrai ten ir su šaldytais pastoja.
Apie LT nieko nežinau.
Papildyta:
Taip, ištirti hormonai: norma, tik tą ciklą progesteronas buvo žemas ir FSH beveik 10, bet gal čia dėl to kad man dalis kiaušydės pašalinta. Citomegalis, toksoplazmozė- norma, clamidijų nėra, ureaplazmas- pagydėm.
Daugiau nieko. Histeroskopija tai gimdos nuotrauką ar ne? O kaip gleivinę patikrint? Man ji labai sunkiai auga... Gal čia "šuo pakastas"?
Apie LT nieko nežinau.
Papildyta:
Taip, ištirti hormonai: norma, tik tą ciklą progesteronas buvo žemas ir FSH beveik 10, bet gal čia dėl to kad man dalis kiaušydės pašalinta. Citomegalis, toksoplazmozė- norma, clamidijų nėra, ureaplazmas- pagydėm.
Daugiau nieko. Histeroskopija tai gimdos nuotrauką ar ne? O kaip gleivinę patikrint? Man ji labai sunkiai auga... Gal čia "šuo pakastas"?
Jeigu gleivine per plona, tai zirnis negali prisitvirtinti.
Sėdžiu ir keikiuos... Nu jolki palki...
Mirėja
Mirėja
Histeroskopija tai gimdos nuotrauką ar ne? O kaip gleivinę patikrint? Man ji labai sunkiai auga... Gal čia "šuo pakastas"?
histeroskopija, tai ne gimdos nuotrauka, o gimdos apžiūrėjimas su spec. aparatu per makštį
Daivutė ar kitos merginos gal geriau nusakys kas ten tokio, man nedarė histeroskopijos
QUOTE(zaneta1 @ 2006 10 04, 19:15)
Nu blyn, Mireja kaip gaila. O tai gal kabinosi ar ka, kodel cia tas beta hcg pradzioje toks idomus buvo. O ar gali buti kad del gleivines sios nesekmes, kaip ja issitirti
Laikykis, mergyt,
Laikykis, mergyt,
Laikausi, planuoju... Gydytojas sako tikriausiai kabinosi, bet...
Ačiū visoms, nepasiduodu, labai padėda kad vyras šį kartą tikrai gražiai reaguoja
Aga
QUOTE(paiduke @ 2006 10 04, 18:13)
kraujuoju
Š...s aišku, bet aš dar už tave nepraradau vilties. Dar vis tyliai meldžiuos... Minėjai, kad rytoj darysi HCG. Labai lauksiu tavo ats.
mireja......gaila, kad taip....
man tyre gleivine:) istyrimui biopsija dare, endometrio vamzdeliu kokiutais paeme dalele gleivines ir tyre. Uzvadinimas sito buvo "gimdos biopsija"
paiduke...as uz tave "sergu"
man tyre gleivine:) istyrimui biopsija dare, endometrio vamzdeliu kokiutais paeme dalele gleivines ir tyre. Uzvadinimas sito buvo "gimdos biopsija"
O kaip gleivinę patikrint? Man ji labai sunkiai auga... Gal čia "šuo pakastas"?
Mireja,o kas tos ureaplazmos,man tai tikrai tokio tyrimo nedare,gal jis pas mane blogas,kad man neprisikabino.As nebezynau ko griebtis ir ka tirti
QUOTE(Musmiryte @ 2006 10 04, 20:23)
Š...s aišku, bet aš dar už tave nepraradau vilties. Dar vis tyliai meldžiuos... Minėjai, kad rytoj darysi HCG. Labai lauksiu tavo ats.
Jo ryt kartosiu, bus matyt ar jau pabėgo, ar yra dar vilties
būtinai pranešiu kai žinosiu
QUOTE(euromergele @ 2006 10 04, 20:29)
ačiū
Mirėja , labai labai gaila...
Paiduke , laikau kumštukus
Paiduke , laikau kumštukus