Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Tai man ne Crinonas isejo as tesiog kai dejausi, tai ant pacio vamzdelio buvo kraujo laselis.
O del HCG tai seip as ir taip negaliu daryti bet kada, nes leidziuosi Pregnili, tai kad dabar tik penktadieni ir galiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Trusty @ 2006 10 17, 09:32)
Tai man ne Crinonas isejo as tesiog kai dejausi, tai ant pacio vamzdelio buvo kraujo laselis.
O del HCG tai seip as ir taip negaliu daryti bet kada, nes leidziuosi Pregnili, tai kad dabar tik penktadieni ir galiu doh.gif

greiciau tas penktadienis ateitu mirksiukas.gif
o kaip del skiepu nuo gripo? kas skiepysis is jusu?
Atsakyti
QUOTE(Nendrė @ 2006 10 17, 09:27)
Ar man vaidenasi, bet kai anksčiau skaitinėjau šitą skyrelį, merginos kažką šnekėjo apie tai, kad tas pas Crinonas išeidinėja su krauju (man atrodo Daivutei taip buvo) Jei meluoju pataisykit, bo aš tikrai dar nieko nežinau apie IVF.

būna taip. nes Crinonas gali sudirginti gleivinę ir tada gali pasirodyti šiek tiek rožinės spalvos kraujo.

aš Trusty vietoje neištverčiau, kartočiau hcg, nes priešingu atveju stogas nuvažiuotų nuo nežinios.

Trusty, šiaisp jau gydytoja tokiu laiku turėtų matyti puslytę.
Papildyta:
QUOTE(liudesiukas @ 2006 10 17, 09:33)

aš nesiskiepysiu. tiksliai nežinau, bet man kažkodėl atrodo, kad pasiskiepijus ivf'o negalima tris mėnesius daryti. nors gal čia taikoma, tik kai nuo raudoniukės pasiskiepyji... g.gif
Atsakyti
oho. idomu labai. gal geriau tada nesiskiepyt. nes cia darbe uzsako visad tuos skiepus, bet aisku tai nera privaloma smile.gif
Atsakyti
Na mano pazystama jau du metus is eiles skiepijosi ir paskui visa savaite sirgo. Nelabai gerai buvo. Manau vertetu dar gerai pagalvoti pries skiepijantis blush2.gif
Atsakyti
O nuo ko tas pregnylis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(liudesiukas @ 2006 10 17, 09:33)
greiciau tas penktadienis ateitu  mirksiukas.gif

Sveika liudesiuk, nuo gripo pasiskiepijus IVF-ą gali darytis po tryju mėnesių, bent jau taip sakė mano šeimos gyd. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(devina @ 2006 10 17, 09:58)
Sveika liudesiuk, nuo gripo pasiskiepijus IVF-ą gali darytis po tryju mėnesių, bent jau taip sakė mano šeimos gyd. 4u.gif

Devina, kur tavo nestuke.gif parašėlis?... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(patrija @ 2006 10 17, 08:48)
O nuo ko tas pregnylis?  g.gif

Nestumo palaikimui biggrin.gif Ten yra HCG gormono sudetyje. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(svajukė @ 2006 10 17, 09:59)
Devina, kur tavo  nestuke.gif parašėlis?...  mirksiukas.gif

Turiu Svajukė mirksiukas.gif
Atsakyti
Vilma, Patrija, sakykit, o jums gydytojai liepė dexametazoną vartoti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(svajukė @ 2006 10 17, 09:00)
Vilma, Patrija, sakykit, o jums gydytojai liepė dexametazoną vartoti?  g.gif

Man tai ne. Tik geriu Estrofeną 2 kartus per dieną. Daugiau nieko. Aišku ir crinoną.
Atsakyti