Tai man ne Crinonas isejo as tesiog kai dejausi, tai ant pacio vamzdelio buvo kraujo laselis.
O del HCG tai seip as ir taip negaliu daryti bet kada, nes leidziuosi Pregnili, tai kad dabar tik penktadieni ir galiu
QUOTE(Trusty @ 2006 10 17, 09:32)
Tai man ne Crinonas isejo as tesiog kai dejausi, tai ant pacio vamzdelio buvo kraujo laselis.
O del HCG tai seip as ir taip negaliu daryti bet kada, nes leidziuosi Pregnili, tai kad dabar tik penktadieni ir galiu
greiciau tas penktadienis ateitu
o kaip del skiepu nuo gripo? kas skiepysis is jusu?
QUOTE(Nendrė @ 2006 10 17, 09:27)
Ar man vaidenasi, bet kai anksčiau skaitinėjau šitą skyrelį, merginos kažką šnekėjo apie tai, kad tas pas Crinonas išeidinėja su krauju (man atrodo Daivutei taip buvo) Jei meluoju pataisykit, bo aš tikrai dar nieko nežinau apie IVF.
būna taip. nes Crinonas gali sudirginti gleivinę ir tada gali pasirodyti šiek tiek rožinės spalvos kraujo.
aš Trusty vietoje neištverčiau, kartočiau hcg, nes priešingu atveju stogas nuvažiuotų nuo nežinios.
Trusty, šiaisp jau gydytoja tokiu laiku turėtų matyti puslytę.
Papildyta:
QUOTE(liudesiukas @ 2006 10 17, 09:33)
aš nesiskiepysiu. tiksliai nežinau, bet man kažkodėl atrodo, kad pasiskiepijus ivf'o negalima tris mėnesius daryti. nors gal čia taikoma, tik kai nuo raudoniukės pasiskiepyji...
Na mano pazystama jau du metus is eiles skiepijosi ir paskui visa savaite sirgo. Nelabai gerai buvo. Manau vertetu dar gerai pagalvoti pries skiepijantis
QUOTE(liudesiukas @ 2006 10 17, 09:33)
greiciau tas penktadienis ateitu
Sveika liudesiuk, nuo gripo pasiskiepijus IVF-ą gali darytis po tryju mėnesių, bent jau taip sakė mano šeimos gyd.
QUOTE(devina @ 2006 10 17, 09:58)
Sveika liudesiuk, nuo gripo pasiskiepijus IVF-ą gali darytis po tryju mėnesių, bent jau taip sakė mano šeimos gyd.
Devina, kur tavo parašėlis?...
QUOTE(patrija @ 2006 10 17, 08:48)
O nuo ko tas pregnylis?
Nestumo palaikimui Ten yra HCG gormono sudetyje.
QUOTE(svajukė @ 2006 10 17, 09:00)
Vilma, Patrija, sakykit, o jums gydytojai liepė dexametazoną vartoti?
Man tai ne. Tik geriu Estrofeną 2 kartus per dieną. Daugiau nieko. Aišku ir crinoną.