cia siaip neva ispaniskas, isgalvotas zodis is serialo, ji ten vartoja mazdaug "priepuolis/antpludis" reiksme kalbant apie jausmus pamislijau, kad prie tu tupciojanciu tiks
čia biškį pakopinau
Gemalo gyvybingumas
Laikotarpis savaitemis po ovul. - Likę gyvi gemalai
Po 1 sav.-69,0 proc.
2-42,0 proc.
10- 34,1 proc.
30- 31,4 proc.
Gimsta- 31 proc.
M. Yčas " Apie biologiją"
Čia ne Euromergele kalta, bet gamtinė atranka
Bet kitą kartą kai prisikabins tai bus " krūčiausi"
Laikotarpis savaitemis po ovul. - Likę gyvi gemalai
Po 1 sav.-69,0 proc.
2-42,0 proc.
10- 34,1 proc.
30- 31,4 proc.
Gimsta- 31 proc.
M. Yčas " Apie biologiją"
Čia ne Euromergele kalta, bet gamtinė atranka
Bet kitą kartą kai prisikabins tai bus " krūčiausi"
Na nemanau kad jau taip asiku bus, nebent suzinosi kad kabinasi, bet gi dalintis gali ir veliau nustoti?!
Sorry jei ka netaip parasiau
Sorry jei ka netaip parasiau
patrija neblūdyk, 8 dieną dar laisvai gali kabinti vaistų likučius
Patrija, tikrai dar per anksti Pakentėk dar savaitgalį Pirmadienį jau gali bandyti, bet ir tai dar....
Merginos ar penktadieni, man bus 21 d po isodinimo, gydytoja gales ka nors pamatyti. Kazkaip ma jau visai neramu darosi
QUOTE(Trusty @ 2006 10 17, 08:05)
Merginos ar penktadieni, man bus 21 d po isodinimo, gydytoja gales ka nors pamatyti. Kazkaip ma jau visai neramu darosi
Tau neramu dėl laukimo, nervų tampymas savo padaro. Aš aišku IVF dar nieko neišmanau, bet kaip supratau turi pasirinkimą ar daryti kaip siūlo merginos, pasidaryti kraujo tyrimą ir paaiškės kažkiek, arba kaip daktarė siūlo, palaukti penktadienio. Pasirinkai antrą kelią, tai ir lauk. Mums nervus irgi tampo. TIk pamatau tavo vardą kad parašei į šitą skyrelį, tuoj žiūriu ir laukiu naujienų. Vis kaip šaltu dušu pereina. Net keista, juk ir nežystu tavęs ir svetimas žmogus, ko taip jaudintis, bet.....
QUOTE(Trusty @ 2006 10 17, 09:05)
Jau turėtų puslytę matyti
QUOTE(Trusty @ 2006 10 17, 08:05)
pasidaryk HCG ir aišku bus, kankiniesi be reikalo
As kai IVF dariau tai man taip pridirbo su tais tyrimais, kad dabar as gydytojai nepriestarauju. Ir dar mano vyras sako, kad geriau nemetitys ir daryti kaip sako. Ai net nesinau, bijau kad vel neteisingus tyrimus padarys
O vakar dar kai Crinona dejausi, tai ant to vamzdeliu kraujo biski buvo, kaip isibrezusi truputeli buciau, Crinonas seip svarus. Tai kad vakar jau spejau ir paverkti
Aciu, Nendre kad taip pergyvenni
O vakar dar kai Crinona dejausi, tai ant to vamzdeliu kraujo biski buvo, kaip isibrezusi truputeli buciau, Crinonas seip svarus. Tai kad vakar jau spejau ir paverkti
Aciu, Nendre kad taip pergyvenni
QUOTE(Trusty @ 2006 10 17, 08:19)
Ar man vaidenasi, bet kai anksčiau skaitinėjau šitą skyrelį, merginos kažką šnekėjo apie tai, kad tas pas Crinonas išeidinėja su krauju (man atrodo Daivutei taip buvo) Jei meluoju pataisykit, bo aš tikrai dar nieko nežinau apie IVF.