Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(euromergele @ 2006 10 16, 14:42)
as po isodinimo klausiau gydytojos ar yra tokia galimybe...prognoze, kad jie galetu nebesivystyti, nes tie du buvo geri, ir tik juos juk isodino...jin pasake kad nera...tada vadinasi as kalta kad neprisikabino............. ziauriai kenciu.........
kokybiski tie du buvo po galais..............

mušiu aš tuoj tave, brangioji. schmoll.gif iš kur gydytoja galėjo garantuoti 100 proc. kad embrionai kokybiški????? vien pagal tai, kad embrionai puikiai dalinasi pirmąsias dienas ir gerai atrodo, dar nereiškia, kad jie tokie liks po įsodinimo.... plika akimi (ir net per mikroskopą) niekaip to gydytoja įžvelgti negalėjo. .
Atsakyti
Zinau, kad sunku, mes visos tave suprntame. Deja niekas negali garantuoti, kad vsikas pasiseks kita karta. Bet mes turime neprarasti vilties ir tiketi , kad ateis musu eile.
Mes galime tik palaikyti blush2.gif
Atsakyti
gal norejo ipust optimizmo, nes verkiau gi suzinojus situacija... nu nebezinau tiesiog kaip isbrist is sito liudesio liuno svajuke......

Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2006 10 16, 11:50)
.. jeigu kas sugebetu irodyt o ne siaip pasakyt kad as nekalta, tai gal ir ramiau butu, gal...

Mano atveju buvo tas pats: nors buvo tik viena apsivaisinusi kiaušialąstė, tačiau pasidalinusi iki 8 ląstelių mirksiukas.gif , viskas , anot gydytojos ir embriologės, buvo perfect 4u.gif Tačiau "neprigijo" doh.gif .Aš irgi galvojau, kad esu kalta doh.gif
Bet po to pagalvojau, kadangi problema -bloga sperma, tai galbūt koks defektuotas spermiukas pasitaikė..tada jau geriau, kad neprigijo, negu darant genetinius tyrimus kas būtų išlindę blush2.gif arba dar blogiau - kai viskas išaiškėtų tik po gimdymo blush2.gif Nu gal grubiai aš čia pasakiau, bet manau teisingai, nes tikrai kiekviena, šitiek išvargusi, norėtume susilaukti sveiko vaikučio 4u.gif
Tai kad Euromergele, nenusimink ir nieko nekaltink , sulauksim wub.gif savo eilės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2006 10 16, 14:09)
gal norejo ipust optimizmo, nes verkiau gi suzinojus situacija... nu nebezinau tiesiog kaip isbrist is sito liudesio liuno svajuke......

Nichrena(sorry uz toki pasisakyma) tu nekalta, cia gyd kalte, galejo pries antra ir vyra istirt, juk ne milijona kainuoja, o ka tu, negi bulviu maisus tampei? Viska tu darei teisingai, ir tikrai cia tavo jokios kaltes nera.

Per 1 IVF ir gulejau ir ananasus valgiau, o pramuse net 8 diena po isodinimo, su saldytais kai dariau tai tikrai gyvenau toki pat gyvenima ir ikaldavau po 50g ir pasitusindavau, bet zinoma gaila, kad neissilaike.
verysad.gif

Taip kad stiprybes 4u.gif 3 kartas nemeluos.
Atsakyti
mhm.....jus panos gerai kalbat smile.gif wub.gif .....belieka tik sh...is sirdies issikrapstyt... vyra istirt..... (jau taip jis nenori to urologo...bet as susinervinus pasakiau...tegu nors ir maisa bulviu tau siknon sukisha...bet eisi tirtis ir tashkas)....ir atgaut vilti...

Atsakyti
Reikia laiko atsigauti, nuraminti sirdele... wub.gif paskui pasidarikyte tirimelius vyraui ir bandikyte vel. Pamatysi tau turi pasisekti
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2006 10 16, 14:42)
as po isodinimo klausiau gydytojos ar yra tokia galimybe...prognoze, kad jie galetu nebesivystyti, nes tie du buvo geri, ir tik juos juk isodino...jin pasake kad nera...tada vadinasi as kalta kad neprisikabino............. ziauriai kenciu.........
kokybiski tie du buvo po galais..............

aš tai irgi nesupratau, iš kur ji tokia tikra... gal tikrai guodė... kad tas kelias dienas gerai dalinos, tai juk nieko nereiškia, juk pati žinai, kad iki 12 savaičių gali išlyst kažkas negero toj kokybėj ir įvykt persileidimas, ane? juk todėl iki 12 savaičių užsieny nė negelbėja... o ji po poros dienų jau padarė išvadas, kad tobuli embrionai doh.gif

QUOTE(euromergele @ 2006 10 16, 14:50)
interneto puse dienos nebuvo..bet ir darbas jau nebemielas pasidare....velniop norisi viska trenkti.....
nesekmes shleifas mane pribaigs tuoj..... jeigu kas sugebetu irodyt o ne siaip pasakyt kad as nekalta, tai gal ir ramiau butu, gal...

jaučiuosi moksliškai tau įrodžius, kad tu tikrai nekalta, prisiekusiųjų merginų teismas tave išteisina bigsmile.gif wub.gif
nu ir kas su tuo netu vyksta Lietuvoj? g.gif
Atsakyti
mergaite sudetingu nick'u is F raides biggrin.gif siti zodziai....turbut man juos reiketu namie ant visu sienu issiklijuot smile.gif patikesiu as jumis...... viskas matyt is to noro zinot priezasti nelemta ir ja sunaikint..... ACIU

QUOTE(Fliquiti @ 2006 10 16, 16:06)
................prisiekusiųjų merginų teismas tave išteisina  bigsmile.gif  wub.gif ............

Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2006 10 16, 16:37)
mergaite sudetingu nick'u is F raides  biggrin.gif  siti zodziai....turbut man juos reiketu namie ant visu sienu issiklijuot smile.gif patikesiu as jumis...... viskas matyt is to noro zinot priezasti nelemta ir ja sunaikint.....  ACIU

na, kas nors turėjo atvest tave į protą biggrin.gif

Flikiti 4u.gif
Atsakyti
Kazin ar galima skiepytis nuo gripo ruosiantis ivf g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fliquiti @ 2006 10 16, 19:26)

O tai ką nors reiškia? ax.gif
Atsakyti