QUOTE(femme @ 2006 10 16, 09:32)
leiskit pasisakyti
jokia arbata iš išvardintųjų nieko blogo nepadarys saikingai geriama - puodelis per dieną tai jau saugumo viršūnė
kibirais ir be perstojo ilgą laiką geriant vienos rūšies vaistažoles gal ir gali kas atsitikti
bet gi nereikia paranojos
dėl dirbtinės kavos - drįsčiau suabejoti, kum jis pranašesnė už paprastos puodelį, išskyrus daugiau chemijos
nebent tu kalbi apie tą miežinę
Kava geriu nes nuo kofeino truputį pakyla spaudimas, maniškis 60/90, tai truputį prie žemės traukia. Dirbtinė nes skanesnė ir manęs neberia nuo jos (nors ir chemijos tikrai daugiau). Dėl kiekių tai gal tu ir teisi, bet jinai 'TRUSTY' jau kelis kartus minėjo, kad geria ramunėlių arbatą, manau perspėti geriau nei nutylėti, o paskui sakyti, nu va, aš žinojau..... O šiaip turbūt po tiek metų nepastojant, paranoja atsiranda viskam ir dėl visko. Pvz aš buvau iki tiek prisigalvojus, kad kai pagal laiką artėdavo mmm, o aš aišku tikėdavausi, kad esu pastojusi, tai bijodavau net mylėtis įsivaizduodama, kad jeigu esu pastojusi, o tas žirniukas dar nestipriai prisitvirtinęs tai sperma paims ir nudauš jį
. Ot iki kokių nesamonių galima prieiti
Papildyta:
QUOTE(liudesiukas @ 2006 10 16, 09:35)
na as irgi dar kol kas ne
bet kaip ir visos tikiuosi kad pasiseks
bet pasisaugoti manau reiketu, nu maza kas. vienus zmones veikia labiau kazkas, kitus tas pats dalykas - maziau. tik va kavos rytais tai nu niekaip nepavyksta atsisakyt
neatsibundu be jos nors tu ka
o arbata tai per pietus geriu vaisine - koks skanumelis man, net sirdis atsigauna
o dar isgeriu kartais zalios
jokiu gydomuju tada negersiu, nes truputi persalau ir jau buvo mintis kazka pavartoti.
Kai aš peršalu geriu juodą arbatą su citrinos skiltele ir daug medaus, medus nuima kosulį ir truputį apmažina gerklės sopėjimą, o citrina vitaminas C (bent jau man jinai reikalinga, kad numuštų stiprų medaus skonį)