Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Trusty @ 2006 10 16, 09:17)
Nu va dabar isgasdinai, as kaip tik galvojau, kad jos nekaltos. Geriau tada negersiu as tos arbatos blush2.gif

Del ramuneliu arbatos neesu nieko girdejusi, o vat, kad metos gali skuelti persileidima, viena kaimo moterishke sake.... g.gif
Atsakyti
Tai kokias tada arbatas galima gerti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Trusty @ 2006 10 16, 08:19)
Tai kokias tada arbatas galima gerti blush2.gif

Aš sakau tik tai ką esu girdėjusi, bet aš ne daktarė ir tikrai pasakyti negaliu. Iš pradžių ir aš galvojau, kad jos tokios geros juk čia paprastos žolelės. O paskui draugė pasakė, kad skaitė straipsnį, parodė jį. VIsai neseniai mama sako ar girdėjai, kad norinčioms pastoti nereikėtų gerti žolelių arbatėlių (per televiziją daktarai šnekėjo). Tai vat ir nustojau jas gerti. Nors gal reikėtų dar įdomumo dėlei ir daktarų su kuriais mes bendraujam pasiklausti. Manau jei mes tikim homeopatiniais vaistais kurie sudaryti iš žolelių, tai kodėl netikėti, kad tų pačių žolelių arbata gali pradėti gydyti ir valyti tai ko mes net nenorim išvalyti nono.gif , nė už ką.
Atsakyti
sveikutes, nelabai supratau, tai vadinas ir zalios arbatos negalima gerti? blush2.gif tiksliau gal nerekomenduojama? o kazin kaip del vaisines, kur is vaisiu gabaliuku sudaryta ax.gif kokios tiksliai tos zoleliu arbatos kurios nerekomenduojamos? as tai paklausyciau ir nustociau gerti smile.gif
del metu arbatos tai tikrai jau ne pirma syki girdziu. nes pasakojo viena tokia bendradarbe buvus atveji, kurio ce tikrai neminesiu... tik pasakysiu tiek kad tada specialei tas metas gere ir padejos jos taip kaip ta moteris ir norejo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liudesiukas: 16 spalio 2006 - 08:55
Na negersiu as tu jau ramuneliu, tik va dabar galvoju kokiu dar gerti negalima blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(liudesiukas @ 2006 10 16, 08:55)
sveikutes, nelabai supratau, tai vadinas ir zalios arbatos negalima gerti?  blush2.gif  tiksliau gal nerekomenduojama? o kazin kaip del vaisines, kur is vaisiu gabaliuku sudaryta  ax.gif  kokios tiksliai tos zoleliu arbatos kurios nerekomenduojamos? as tai paklausyciau ir nustociau gerti smile.gif
del metu arbatos tai tikrai jau ne pirma syki girdziu. nes pasakojo viena tokia bendradarbe buvus atveji, kurio ce tikrai neminesiu... tik pasakysiu tiek kad tada specialei tas metas gere ir padejos jos taip kaip ta moteris ir norejo...

Aš kažkaip galvoju, kad gal negalima tų kurios gydančios yra, pvz.: ramunėlės, avietės, liepžiedžiai, jonažolės, mėtos ir pan. Kiek žinau, žalia arbata paprasčiausiai padeda skaidyti anliavandenius ir nieko negydo, juoda irgi negydo. Bet ką aš čia šneku, aš tikrai nežinau. Pati paprasčiausiai geriu dirbtinę kava (kartą į dieną), nes turiu super duper mažą spaudimą ir juodą, ar žalią arbatą. Nors aš visai dar ne nestuke.gif verysad.gif , bet dėl to padarysiu ir atsisakysiu visko, kad tik padėtų tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Nendrė @ 2006 10 16, 10:01)
Aš kažkaip galvoju, kad gal negalima tų kurios gydančios yra, pvz.: ramunėlės, avietės, liepžiedžiai, jonažolės, mėtos ir pan. Kiek žinau, žalia arbata paprasčiausiai padeda skaidyti anliavandenius ir nieko negydo, juoda irgi negydo. Bet ką aš čia šneku, aš tikrai nežinau. Pati paprasčiausiai geriu dirbtinę kava (kartą į dieną), nes turiu super duper mažą spaudimą ir juodą, ar žalią arbatą. Nors aš visai dar ne  nestuke.gif  verysad.gif , bet dėl to padarysiu ir atsisakysiu visko, kad tik padėtų  tongue.gif

leiskit pasisakyti lotuliukas.gif
jokia arbata iš išvardintųjų nieko blogo nepadarys saikingai geriama - puodelis per dieną tai jau saugumo viršūnė tongue.gif kibirais ir be perstojo ilgą laiką geriant vienos rūšies vaistažoles gal ir gali kas atsitikti g.gif bet gi nereikia paranojos blush2.gif
dėl dirbtinės kavos - drįsčiau suabejoti, kum jis pranašesnė už paprastos puodelį, išskyrus daugiau chemijos schmoll.gif nebent tu kalbi apie tą miežinę ax.gif
Atsakyti
na as irgi dar kol kas ne nestuke.gif bet kaip ir visos tikiuosi kad pasiseks blush2.gif bet pasisaugoti manau reiketu, nu maza kas. vienus zmones veikia labiau kazkas, kitus tas pats dalykas - maziau. tik va kavos rytais tai nu niekaip nepavyksta atsisakyt smile.gif neatsibundu be jos nors tu ka smile.gif o arbata tai per pietus geriu vaisine - koks skanumelis man, net sirdis atsigauna smile.gif o dar isgeriu kartais zalios smile.gif jokiu gydomuju tada negersiu, nes truputi persalau ir jau buvo mintis kazka pavartoti.
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2006 10 16, 09:32)
leiskit pasisakyti lotuliukas.gif
jokia arbata iš išvardintųjų nieko blogo nepadarys saikingai geriama - puodelis per dieną tai jau saugumo viršūnė tongue.gif kibirais ir be perstojo ilgą laiką geriant vienos rūšies vaistažoles gal ir gali kas atsitikti g.gif bet gi nereikia paranojos blush2.gif
dėl dirbtinės kavos - drįsčiau suabejoti, kum jis pranašesnė už paprastos puodelį, išskyrus daugiau chemijos schmoll.gif nebent tu kalbi apie tą miežinę ax.gif

Kava geriu nes nuo kofeino truputį pakyla spaudimas, maniškis 60/90, tai truputį prie žemės traukia. Dirbtinė nes skanesnė ir manęs neberia nuo jos (nors ir chemijos tikrai daugiau). Dėl kiekių tai gal tu ir teisi, bet jinai 'TRUSTY' jau kelis kartus minėjo, kad geria ramunėlių arbatą, manau perspėti geriau nei nutylėti, o paskui sakyti, nu va, aš žinojau..... O šiaip turbūt po tiek metų nepastojant, paranoja atsiranda viskam ir dėl visko. Pvz aš buvau iki tiek prisigalvojus, kad kai pagal laiką artėdavo mmm, o aš aišku tikėdavausi, kad esu pastojusi, tai bijodavau net mylėtis įsivaizduodama, kad jeigu esu pastojusi, o tas žirniukas dar nestipriai prisitvirtinęs tai sperma paims ir nudauš jį lotuliukas.gif . Ot iki kokių nesamonių galima prieiti doh.gif
Papildyta:
QUOTE(liudesiukas @ 2006 10 16, 09:35)
na as irgi dar kol kas ne  nestuke.gif  bet kaip ir visos tikiuosi kad pasiseks  blush2.gif  bet pasisaugoti manau reiketu, nu maza kas. vienus zmones veikia labiau kazkas, kitus tas pats dalykas - maziau. tik va kavos rytais tai nu niekaip nepavyksta atsisakyt smile.gif neatsibundu be jos nors tu ka smile.gif o arbata tai per pietus geriu vaisine - koks skanumelis man, net sirdis atsigauna smile.gif o dar isgeriu kartais zalios smile.gif jokiu gydomuju tada negersiu, nes truputi persalau ir jau buvo mintis kazka pavartoti.

Kai aš peršalu geriu juodą arbatą su citrinos skiltele ir daug medaus, medus nuima kosulį ir truputį apmažina gerklės sopėjimą, o citrina vitaminas C (bent jau man jinai reikalinga, kad numuštų stiprų medaus skonį)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nendrė: 16 spalio 2006 - 10:06
[quote=Nendrė,2006 10 16, 10:03]
Dėl kiekių tai gal tu ir teisi, bet jinai 'TRUSTY' jau kelis kartus minėjo, kad geria ramunėlių arbatą, manau perspėti geriau nei nutylėti, o paskui sakyti, nu va, aš žinojau.....
Aciu labai kad rupinesi, del viso pikto negersiu, seip as tik pora kartu i diena geriau. bET GERIAU NERIZIKUOSIU. aCIU LABAI DAR KARTA 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nendrė @ 2006 10 16, 11:03)
Kai aš peršalu geriu juodą arbatą su citrinos skiltele ir daug medaus, medus nuima kosulį ir truputį apmažina gerklės sopėjimą, o citrina vitaminas C (bent jau man jinai reikalinga, kad numuštų stiprų medaus skonį)

va neblogas dalykas smile.gif darbe kaip tik sefo medaus yra smile.gif reiks pasivaisint blush2.gif ir i parduotuve citrinos nulekti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nendrė @ 2006 10 16, 07:58)
Žinai aš vis paskaitinėju ir tu jau kelintą kartą mini, kad geri ramunėlių arbatą. BIjau ko nors ne taip prišnekėti, bet esu jau daug kartų iš daktarų ir per televizorių ir žurnaluose, girdėjusi, kad nėštužėlėm nelabai gerai gerti iš viso bet kokia žolelių arbatas. Pvz ramunėlių yra jei neklystu nuo uždegiminių procesų. O nėštumą organizmas supranta kaip uždegimą, ar nepradės jo gydyti? TFU...TFU...TFU... Labai bijau ko nors prišnekėti ir gal aš neteisi, tegul kas yra apie tai girdėję irgi ką nors parašo, bet negalėjau neparašyti. Tikrai labai noriu, kad tau viskas būtų labai gerai dėl to ir rašau  wub.gif
Merginos kurios esat ką nors apie tai girdėję parašykit, gal aš neteisi ir nėr ko saugotis tų arbatėlių?  ax.gif

visas zoleles reikia vartoti saikingia, nes as prisigeraiu ciobreliu arbatos (ir man atrodo, tiksliai nezinau) prisisaukiau ankstyva gimdyma.. unsure.gif unsure.gif , man pries tai sake viena moteris, kad nestukem ciobreliu gerti negalima...tai manau, akd ir ramuneliu ar metu arbata turi sioki toki poveiki, nors puodelis viena karta per diena nepakenks
Atsakyti