Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Vilma J. @ 2006 10 13, 15:08)
Patrija, jau po įsodinimo wub.gif . Daugiau parašys Ji pati ax.gif

Nu tikiuosi, kad komfortabiliai jai įsodino žirniukus ir pupytes, nesgi vis tiek reiks ilgai jiems ten sėdėt.... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Trusty @ 2006 10 13, 13:56)
Turiu klausymeli, kokia turetu buti temperatura, kai pastoji. Kazkuo man karsta pasidare. Kad tik nesusirgciau blink.gif

ei Trusty bijau pasveikint, bet manau kad galima mirksiukas.gif zinau pas mane irgi buvo panasiai viskas,ir su tais pilvo spazmais, prisimenu 10d po isodinimo buvau nuejus i parduotuve tai vos kojas atsivilkau, tokie uzejo spazmai, skambinau daktare, klausiau ar nepakenks implantacijai, ar del ko, tai daktare nuramino, sake nepakenks, o pasirode kad jie net padejo!!!as tai dariausi testukus slapimo anksi labai, ir 13, ir 12d, ir jie jau rode, nors galvojau kad vaistukai kalti.sekmes tau didziausios!
Atsakyti
Patrija, sėkmės wub.gif wub.gif
Atsakyti
Euro,tu stipri,laikykis,,,,tikrai pastosi,tik nurimk ---<<-@..nenukabink nosytes:)
Atsakyti
Patrija, dideliausios sėkmės 4u.gif
Atsakyti
na va jau sulaukiau savo mmm wub.gif Kartu ir liudna ir dziugu wub.gif Nuo rytojaus pradedu leistis gonali wub.gif Rimtai istoju i IVF gretas.... Tik nuotaikos nekokios.... Bet manau kad visais budais stengsiuosi jas pagerinti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabre @ 2006 10 14, 18:31)
na va jau sulaukiau savo mmm wub.gif  Kartu ir liudna ir dziugu wub.gif  Nuo rytojaus pradedu leistis gonali wub.gif  Rimtai istoju i IVF gretas.... Tik nuotaikos nekokios.... Bet manau kad visais budais stengsiuosi jas pagerinti thumbup.gif

Gero starto ir sekmingo finiso 4u.gif Tikek,kad viskas bus thumbup.gif ir nepastebesi,kaip busi nestuke.gif
Papildyta:
Trusty,o kaip tavo savijauta 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kristutex @ 2006 10 14, 21:24)

Papildyta:
Trusty,o kaip tavo savijauta 4u.gif  wub.gif

Labas rytas.
Seip atrod neblogai, tik kartais pilvuka paskausta, atrodo kad cia skrandis man streikoja. Dabar kiekviena ryta geriu ramuneliu arbata, iskart padeda. Ir nelabai galiu buti kur dusna Vyras dziaugiasi kad dabar silta esu, nes taip visada rankos ledines biggrin.gif Penktadieni eisiu dar darytis HCG, ziuresim kaip ten as. Tykiosi, kad viskas bus gerai.
Atsiprasau, gal kas nulius del mano zodziu, bet maniau gal jie kaip tik suteiks jiegu kovoti ir daugiau vilties blush2.gif
Atsakyti
Trusty, lauksi iki penktadienio? Manau eik anksčiau, nelauk, kad būtų ramu viskas.
Atsakyti
Buvau as jau nusvilusi, kai dariau tyrimus ne pas savo gidytoja blink.gif
Mano gydytoja patare geriau penktadieni, tada informativesni rezultatai bus, tai nusprendziau daryti kaip ji liepe mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Trusty @ 2006 10 16, 07:35)
Dabar kiekviena ryta geriu ramuneliu arbata, iskart padeda.

Žinai aš vis paskaitinėju ir tu jau kelintą kartą mini, kad geri ramunėlių arbatą. BIjau ko nors ne taip prišnekėti, bet esu jau daug kartų iš daktarų ir per televizorių ir žurnaluose, girdėjusi, kad nėštužėlėm nelabai gerai gerti iš viso bet kokia žolelių arbatas. Pvz ramunėlių yra jei neklystu nuo uždegiminių procesų. O nėštumą organizmas supranta kaip uždegimą, ar nepradės jo gydyti? TFU...TFU...TFU... Labai bijau ko nors prišnekėti ir gal aš neteisi, tegul kas yra apie tai girdėję irgi ką nors parašo, bet negalėjau neparašyti. Tikrai labai noriu, kad tau viskas būtų labai gerai dėl to ir rašau wub.gif
Merginos kurios esat ką nors apie tai girdėję parašykit, gal aš neteisi ir nėr ko saugotis tų arbatėlių? ax.gif
Atsakyti
Nu va dabar isgasdinai, as kaip tik galvojau, kad jos nekaltos. Geriau tada negersiu as tos arbatos blush2.gif
Atsakyti