Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Leta7 @ 2006 10 13, 09:16)
Reikia leistis mažomis adatomis. VIską darai gerai  4u.gif  Guminio kamščio nuimti nereikia. Čia irgi viską darai gerai  4u.gif  Sėkmės  4u.gif

dekoju 4u.gif
Atsakyti
Liudesiuk, sekmes badantis, linkiu gero derliaus 4u.gif As tai laukiu nesulaukiu kada galesiu pradeti badytis, abstinencija lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zaneta1 @ 2006 10 13, 10:10)
Liudesiuk, sekmes badantis, linkiu gero derliaus  4u.gif  As tai laukiu nesulaukiu kada galesiu pradeti badytis, abstinencija lotuliukas.gif

dekoju 4u.gif o kada tu pradesi?
Atsakyti
spalio gale, jei bjaurybe cista, kuri netiketai atsirado pabegs kartu su mmm, tikiuosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zaneta1 @ 2006 10 13, 10:19)
spalio gale, jei bjaurybe cista, kuri netiketai atsirado pabegs kartu su mmm, tikiuosi ax.gif

manau pabegs. dazniausiai taip buna - atsiranda bjaurybes smile.gif ir po mmm pabega ir ba ba neber valio smile.gif linkiu sekmes ir tau 4u.gif
Atsakyti
Aciu liudesiuk uz burtus smile.gif Dziugu kad tavo nuotaika daug geresne ir nebesi toks liudesiukas, nu linksmas liudesiukas dabar mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zaneta1 @ 2006 10 13, 10:24)
Dziugu kad tavo nuotaika daug geresne ir nebesi toks liudesiukas, nu linksmas liudesiukas dabar  mirksiukas.gif

Aš taip pat džiaugiuosi smile.gif
Skaitau paskutines Liudesiuko žinutes, ir atrodo, kad matau kaip Ji šypsosi wub.gif
Atsakyti
dekoju mergaites 4u.gif 4u.gif kazkaip exliudesiukas dabar as kol kas smile.gif nes juk jei jau pradejau tai turiu buti geros nuotaikos ir teigaimu emociju pilna smile.gif o po to ziuresim ax.gif Vilma, kada tu pas daktara leksi?
Atsakyti
Kaip man patinka tolios linksmos nuotaikos siame skirelyje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(liudesiukas @ 2006 10 13, 10:34)
Vilma, kada tu pas daktara leksi?

Šiandien jau buvau mirksiukas.gif Dabar eisiu sekmadienį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilma J. @ 2006 10 13, 11:28)
Šiandien jau buvau mirksiukas.gif  Dabar eisiu sekmadienį smile.gif

ir????kaip sekas???
Atsakyti
Normaliai ax.gif