Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Medeina @ 2006 10 12, 13:37)
Džiaukis  nestuke.gif  mirksiukas.gif ...tikėkimės kad tai devyniems mėnesiams  4u.gif

Labai labai tuo tykiosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Trusty @ 2006 10 12, 12:26)
Na man 12 diena yra 45 blush2.gif Nu dabar pradejau jau jauduntis, gal tikrai cia vaistai. Kita savaite vel kartosiu HCG doh.gif

4u.gif tikiuosi ir linkiu kad cia jau butu geros zinios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liudesiukas @ 2006 10 12, 13:47)
4u.gif  tikiuosi ir linkiu kad cia jau butu geros zinios  4u.gif

bigsmile.gif aciu
Atsakyti
Trusty, tyliai džiaugiuos už tave ir tikiuos pralaužei ledus šaldytų fronte ax.gif
Pirmadienį nubėk HCG kartoti, gali pasidaryti ryt, poryt testuką šlapimo, gal jau rodys bent vaiduokliuką ax.gif
Papildyta:
Arba gali ryt HCG pasidaryti ir žiūrėt ar dvigubėja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(svajukė @ 2006 10 12, 10:44)
ir vat dėl to prasto dalinimosi aš vis pagalvoju, kad naudinga vis dėl to būtų auginti blastocitas. tada jau tiksliai žinotum, kad tie, kurie užaugo, tikrai yra geri (aišu nebūtinai idealūs). nes kiek aš skaičiau rusiškuose forumusoe, tai toks įspūdis susidarė, kad jeigu jau įsodino blastocitas, tai praktiškai vos ne visos iš pirmų kartų pastodavo.  g.gif

Niu, aš esu gyvas pvz. kad ir su blastocistom gali būti nieko gero verysad.gif
Atsakyti
Trusty thumbup.gif

Mergos, nu tikras bulviakasis, imam derlių bigsmile.gif
Atsakyti
kai uzsuku cia, vis liudnos zinios ir liudnos, o siandien matau leliukai pabyrejo. Ot kokios geros naujienos yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
Papildyta:
QUOTE(Chiara @ 2006 10 12, 10:56)
Uzsienio kliniku statistika sako, kad su blastocistomis pastojimo tikimybe - virs 80%.

Ir as noriu blastocistu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2006 10 12, 15:26)
Trusty, tyliai džiaugiuos už tave ir tikiuos pralaužei ledus šaldytų fronte ax.gif
Pirmadienį nubėk HCG kartoti, gali pasidaryti ryt, poryt testuką šlapimo, gal jau rodys bent vaiduokliuką ax.gif
Papildyta:
Arba gali ryt HCG pasidaryti ir žiūrėt ar dvigubėja ax.gif

Aciu.As gali tik ryt arba antradieni pasidaryti, nes leidziuosi pregnyli. Siastadieni gydytoja nedaro, tai lauksiu antradienio mirksiukas.gif Zinau, kad viskuo gali buti bet as tykiu kad mano mazylis pasiliks dar 9 men lotuliukas.gif
Zinot as dar kaip sapne, atrodo zinau, bet dar negaliu patiketi blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Trusty: 13 spalio 2006 - 07:42
nuo siandien liudesiukas kaip narkomanas - nei dienos be svirksto ax.gif suleido vyras pirma ampole diferelino ryte thumbup.gif jauciuosi puikiai kol kas blush2.gif
tik noriu paklausti: ar nieko kad leidziuosi su labai mazomis adatelemis, tokiomis kaip diabetu kas serga leidziasi vaistukus i pilva? blush2.gif
ir dar vienas klausimas: ten kai diferelino milteliai yra ir juos reikia istirpinti su pridetos ampoles skysciu, tai reikia per ta guma pradurti, susvirksti ir istirps, ir tada sutraukti atgal i svirksta ir viskas? ar nuimti ta gumini kamsti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liudesiukas: 13 spalio 2006 - 08:11
Linkiu ir geros pabaigos 4u.gif Sekmes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Trusty @ 2006 10 13, 09:11)
Linkiu ir geros pabaigos 4u.gif Sekmes wub.gif

aciu 4u.gif as uz tave irgi kumstukus laikau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(liudesiukas @ 2006 10 13, 09:07)
nuo siandien liudesiukas kaip narkomanas - nei dienos be svirksto  ax.gif  suleido vyras pirma ampole diferelino ryte  thumbup.gif  jauciuosi puikiai kol kas  blush2.gif
tik noriu paklausti: ar nieko kad leidziuosi su labai mazomis adatelemis, tokiomis kaip diabetu kas serga leidziasi vaistukus i pilva?  blush2.gif
ir dar vienas klausimas: ten kai diferelino milteliai yra ir juos reikia istirpinti su pridetos ampoles skysciu, tai reikia per ta guma pradurti, susvirksti ir istirps, ir tada sutraukti atgal i svirksta ir viskas? ar nuimti ta gumini kamsti?

Reikia leistis mažomis adatomis. VIską darai gerai 4u.gif Guminio kamščio nuimti nereikia. Čia irgi viską darai gerai 4u.gif Sėkmės 4u.gif
Atsakyti