Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Trusty @ 2006 10 12, 12:14)
As leidausi pregnili puse ampoes, kai dariau testa buvo praeje 65 val.

Tai pagal mane tai dar vaistų likučių gali būti kažkiek, tai gali būti nelabai tikslu, nu žodžiu kuo daugiau rodys tuo geriau, jei arčiau žemutinės ribos, tai tada kils abejonių ir tikrai teks kartoti tyrimą
Sėkmės, laikau kumštukus wub.gif
Atsakyti
Mergytes reikia patarimo, pries antra IVF noriu padaryti spermos tyrimą, sakykit kokį reiktų daryt, tą trumpą ar tą patį išsamiausia, o gal dar reiktų ir paselį augint?
Tik nesakykit, kad reik gydytojos klaust, nes jau forumo patirtis rodo, kad jei pats nesiimi iniciatyvos, tai ....... : verysad.gif
Atsakyti
Na man 12 diena yra 45 blush2.gif Nu dabar pradejau jau jauduntis, gal tikrai cia vaistai. Kita savaite vel kartosiu HCG doh.gif
Atsakyti
QUOTE(liudesiukas @ 2006 10 12, 11:52)
Vilma, kazkodel tau asmenine zinia nenueina sad.gif

Tuoj prasivalysiu paštą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(simbute @ 2006 10 12, 12:23)
Mergytes reikia patarimo, pries antra IVF noriu padaryti spermos tyrimą, sakykit kokį reiktų daryt, tą trumpą ar tą patį išsamiausia, o gal dar reiktų ir paselį augint?
Tik nesakykit, kad reik gydytojos klaust, nes jau forumo patirtis rodo, kad jei pats nesiimi iniciatyvos, tai ....... : verysad.gif

daryčiau tą kur 90 ir pasėlį
QUOTE(Trusty @ 2006 10 12, 12:26)
Na man 12 diena yra 45 blush2.gif Nu dabar pradejau jau jauduntis, gal tikrai cia vaistai. Kita savaite vel kartosiu HCG doh.gif

nu 45 tai čia gerai labai thumbup.gif man atrodo, nemanau kad tiek daug tų likučių dar yra
Atsakyti
QUOTE(simbute @ 2006 10 12, 12:23)

aš prieš planuodama IVF'us visada dabar liepiu padaryti vyrui pasėlį (bet čia dėl to, kad žinau jo problemas konkrečias ir pasėlis parodo, ar jų nėra). o šiaip tai daryčiau paprastą spermogramą, jeigu rodikliai blogesni nei iki tol buvo, tada daryčiau pasėlį.
Papildyta:

negi pagaliau turim nestuke.gif ?
Atsakyti
nu 45 tai čia gerai labai thumbup.gif man atrodo, nemanau kad tiek daug tų likučių dar yra
[/quote]
blink.gif Nu dabar biski ramiau, daktare sake kad kaip tokiam nestumui normaliai, bet reikes kita sav daryti kad paziureti kaip ten kas g.gif
As dabar zinokit visai pasimetusi esu doh.gif

Na kol kas as galiu sakyti kad nestuke.gif , bet reikia sulaukti kitos sav, bus aiskiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Trusty: 12 spalio 2006 - 11:38

Tikėkimės, kad jau turim nestuke.gif wub.gif
Atsakyti

tyliai tyliai laikau kumštukus ir džiaugiuosiu už tave wub.gif
Atsakyti

Trusty šaunuole, manau kad tu nestuke.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(redute @ 2006 10 12, 12:35)
tyliai tyliai laikau kumštukus ir džiaugiuosiu už tave  wub.gif

Aciu
Atsakyti
QUOTE(Trusty @ 2006 10 12, 09:34)
Na kol kas as galiu sakyti kad nestuke.gif , bet reikia sulaukti kitos sav, bus aiskiau mirksiukas.gif

Džiaukis nestuke.gif mirksiukas.gif ...tikėkimės kad tai devyniems mėnesiams 4u.gif
Atsakyti