Gaila, Mirėja Ką toliau daryt priklauso nuo finansų manau.
Paiduke, kaip tavo reikaliukai? Vis dar kraujuoji?
QUOTE(Mirėja @ 2006 10 04, 18:04)
Finansų kaip ir turėčiau, bet kad neaišku kaip elgtis Kažkaip bandymai be jokių tyrimų atrodo beviltiškai
Ačiū, draugės
Ačiū, draugės
blogai tai, kad neaišku, dėl ko nesiseka. ar dėl tavęs, ar dėl to, kad embrionai ne kokie buvo. įdomu, ką gydytojai patars. jaučiu sakys, kad nereikia jokių tyrimų, o reikia dar bandyti.
Mirėja, labai, labai liūdna
jei man reikėtų rinktis, aš daryčiau sekantį IVF su šviežiais, o dėl to ar tirtis, tai manau tik aiškiau bus jei tirsies, galbūt kažkas neleidža prisikabinti
kraujuoju
jei man reikėtų rinktis, aš daryčiau sekantį IVF su šviežiais, o dėl to ar tirtis, tai manau tik aiškiau bus jei tirsies, galbūt kažkas neleidža prisikabinti
QUOTE(Musmiryte @ 2006 10 04, 18:02)
Paiduke, kaip tavo reikaliukai? Vis dar kraujuoji?
kraujuoju
Po galais mergynos,ar pranesit kas nors geru naujienu
Mireja
Paiduke laikau dar kumstukus uz tave
Mireja
Paiduke laikau dar kumstukus uz tave
QUOTE(svajukė @ 2006 10 04, 18:11)
blogai tai, kad neaišku, dėl ko nesiseka. ar dėl tavęs, ar dėl to, kad embrionai ne kokie buvo. įdomu, ką gydytojai patars. jaučiu sakys, kad nereikia jokių tyrimų, o reikia dar bandyti.
Jau pasakė kitas bandymas po 2 mėn Pradėjau klausinėt gal ką išsitirt, bet jam išsikrovė mobilus Rytoj bandysiu M skambint, na ir jam irgi... Žiūrėsim ką pasakys.
Embrionai buvo supeniniai: iš 12 apsivaisino 11 iš kurių iki blastocistų išaugo 9. Kiek suprantu, tai labai gerai.
Mireja labai gaila
Nu čia forume,tai kaip uzkeikta su tais šaldytais, na o rusiškuose tai tikrai nemažas procentas pastoja, kodel vienas dievas tezino, as manau, kas LT dar visos technologijos ne taip gerai isvystytos kaip užsieni(turiu omeny JAV Izraelis ir taip toliau). Kaip paklausi gydytojo kodel taip ivyko, tai tik pakraipo pečiais arba sako gamta it taip toliau, o taip noretusi racionalesnio atsakymo. Manau jei finansai leidžia tai vertetu bandyti IVF, o ne šaldytus. Sekmes tau
Paiduke, laikykis, čia mergaites tiek istorijų įkvėpiančių pripasakojo aš ir vieną turiu,taip kad kraujavimas tikrai ne visads tik blogą reiškią.
Nu čia forume,tai kaip uzkeikta su tais šaldytais, na o rusiškuose tai tikrai nemažas procentas pastoja, kodel vienas dievas tezino, as manau, kas LT dar visos technologijos ne taip gerai isvystytos kaip užsieni(turiu omeny JAV Izraelis ir taip toliau). Kaip paklausi gydytojo kodel taip ivyko, tai tik pakraipo pečiais arba sako gamta it taip toliau, o taip noretusi racionalesnio atsakymo. Manau jei finansai leidžia tai vertetu bandyti IVF, o ne šaldytus. Sekmes tau
Paiduke, laikykis, čia mergaites tiek istorijų įkvėpiančių pripasakojo aš ir vieną turiu,taip kad kraujavimas tikrai ne visads tik blogą reiškią.
QUOTE(Mirėja @ 2006 10 04, 18:20)
Jau pasakė kitas bandymas po 2 mėn Pradėjau klausinėt gal ką išsitirt, bet jam išsikrovė mobilus Rytoj bandysiu M skambint, na ir jam irgi... Žiūrėsim ką pasakys.
Embrionai buvo supeniniai: iš 12 apsivaisino 11 iš kurių iki blastocistų išaugo 9. Kiek suprantu, tai labai gerai.
Gal tikrai Mireja kokiu tyrimeliu tau reiktu pasidaryti Nes kiek suprantu,tai tikrai superinius embrioniukus tau isodyno Kosmaras man tai galva neisnesa kodel mums taip nesiseka
QUOTE(paiduke @ 2006 10 04, 18:13)
Mirėja, labai, labai liūdna
Ačiū už patarimą O ką galima tirt tokių atvejų?
QUOTE(Mirėja @ 2006 10 04, 18:23)
Gal koki citomegalo ar toksoplazmozes vyrusa reikia istirti,o kaip su prolaktinu pas tave
QUOTE(Mirėja @ 2006 10 04, 18:23)
o kas pas tave išviso tirta?
ir hormonus reikėtų išsitirti ir visus tuos citomegalus, toksaplozmozes, chlamidijas, nu dar juk gali būti koks pvz. hidrosalpingsas, ar kokios miomos trukdo, nu bet čia jau reikėtų laparaskopijos ir histeroskopijos
QUOTE(simbute @ 2006 10 04, 18:21)
Mireja labai gaila
Man rodos JAV, Izraelis ir Rusija siekia rezultato bet kokia kaina. Visai kitas požiūris negu Europoje. Europoje "kaip Dievas duos", viską įstatymai riboja, o ten eksperementuoja, bando visaip, skiria stiprius vaistus. Ypač Rusijoi... Rašo kad buna ir po 9 embrionus įsodina O apie Europą Eva.ru užkliuvo vienas sakynis: man paskirė tipinį Europetišką palaikymą (vaistus po įsodinimo): Utrogestas 2x2, man irgi tą patį ir nieko daugiau. Aišku, informacija "iš trečių rankų", gal mano nuomonė neteisinga, bet tikrai ten ir su šaldytais pastoja.
Apie LT nieko nežinau.
Papildyta:
QUOTE(paiduke @ 2006 10 04, 18:30)
o kas pas tave išviso tirta?
ir hormonus reikėtų išsitirti ir visus tuos citomegalus, toksaplozmozes, chlamidijas, nu dar juk gali būti koks pvz. hidrosalpingsas, ar kokios miomos trukdo, nu bet čia jau reikėtų laparaskopijos ir histeroskopijos
Taip, ištirti hormonai: norma, tik tą ciklą progesteronas buvo žemas ir FSH beveik 10, bet gal čia dėl to kad man dalis kiaušydės pašalinta. Citomegalis, toksoplazmozė- norma, clamidijų nėra, ureaplazmas- pagydėm.
Daugiau nieko. Histeroskopija tai gimdos nuotrauką ar ne? O kaip gleivinę patikrint? Man ji labai sunkiai auga... Gal čia "šuo pakastas"?