Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Medeina @ 2006 10 12, 10:59)
Bet šitie taikomi ilgai schemai g.gif , ane? Nes kiek pamenu, tai Dipheriliną po 0,1mg leidausi, bet man atrodo kad kartu su Gonal'iu g.gif .Ir viską pradėjau leistis 2 ar 3-čią mmm dieną.O pas gydytoją eisiu tik dieną prieš numatomas mmm, vadinasi schema bus trumpa mirksiukas.gif

Nea schmoll.gif Aš praėjusį kartą Orgalutraną naudojau trumpoje schemoje mirksiukas.gif
Atsakyti
Medeina, viską teisingai atsimeni. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiara @ 2006 10 12, 11:02)
Jau diskutavome ta tema. Tik jeigu embrionu virst ~15 vnt., tai augina iki blastocistu... Kitaip nerizikuoja. Mat, yra nuomone, kad gimda visgi geriau embriono vystymuisi negu inkubatorius smile.gif

Vadinasi...ne tau Martynai mėlynas dangus.... verysad.gif (čia aš apie save...)
Atsakyti
QUOTE(Chiara @ 2006 10 12, 11:02)
Jau diskutavome ta tema. Tik jeigu embrionu virst ~15 vnt., tai augina iki blastocistu... Kitaip nerizikuoja. Mat, yra nuomone, kad gimda visgi geriau embriono vystymuisi negu inkubatorius smile.gif

ai, šiuo atveju kaip visada, yra įvairios nuomonės, ir kaip sakant belieka apsispręsti mums pačioms. bet žiūrėdama iš dabartinės savo padėties, jeigu turėčiau reikiamą kiekį embrionų, tai auginčiau iki blastocistų. na, gal paprašyčiau, kad keletą paprastų įsodintų, o visus kitus - auginčiau. cool.gif
Atsakyti
Gautum i kaulus nuo Mikutienes. Ji pasipiktinusi, kas leidzia auginti embrionus iki blastocistu. Tai, jos nuomone, manipuliacijos su embrionais.
Atsakyti
QUOTE(Chiara @ 2006 10 12, 11:09)
Gautum i kaulus nuo Mikutienes. Ji pasipiktinusi, kas leidzia auginti embrionus iki blastocistu. Tai, jos nuomone, manipuliacijos su embrionais.

eina tegul jinai šunims šėko pjauti. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O ji mums istatyma paruose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiara @ 2006 10 12, 11:11)
O ji mums istatyma paruose smile.gif

tai vat galėtų eiti, kur sakiau ir nelįsti ten, kur nieko neišmano. mums ramiau ir geriau būtų. lotuliukas.gif lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Turiu jums klausyma, koks HCG turi buti kai yra nestumas 10 dienu blush2.gif
Atsakyti
Vilma, kazkodel tau asmenine zinia nenueina sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Trusty @ 2006 10 12, 11:16)
Turiu jums klausyma, koks HCG turi buti kai yra nestumas 10 dienu blush2.gif

9 dieną po įsodinimo mano hcg buvo 14
jeigu bus daugiau nei 5, tai jau gerai man atrodo, o kada paskutinį kartą pregnyl, ar ovitrele leidaisi?
Atsakyti
As leidausi pregnili puse ampoes, kai dariau testa buvo praeje 65 val.
Atsakyti