manau pats laikas gerom naujienom Kazkaip mazai ju cia buna paskutiniu metu
QUOTE(Trusty @ 2006 10 11, 16:10)
manau pats laikas gerom naujienom Kazkaip mazai ju cia buna paskutiniu metu
Trusty, o kaip tu pati? gal testuką darei?
Sidabre, ar jau startavai?
QUOTE(Daiva @ 2006 10 10, 16:11)
Nu tik jau baik cia
As siuluciau tau parasyti az Diletantui - manau, kad jis tau daug ka paaiskins.
As siuluciau tau parasyti az Diletantui - manau, kad jis tau daug ka paaiskins.
o dar geriau- viesai i "spermos kokybe...", nes musu ir tik 2milijonai ir t.t
manau, daugybe noretu suzinoti TIESA
QUOTE(svajukė @ 2006 10 11, 15:44)
Dar ne Sėdžiu susidėjus į šaldytuvą vaistus ir laukiu nesulaukiu savo "brangiųjų dienelių" o jos kazkaip neskuba nors as norečiau kad greičiau biskas prasidėtu ir aišku baigtusi teigiamu rezultatu
QUOTE(sidabre @ 2006 10 11, 17:41)
as norečiau kad greičiau biskas prasidėtu ir aišku baigtusi teigiamu rezultatu
to labiausiai ir linkiu.
o kitos spalio gaudytojos tai dingusios kažkur.
QUOTE(svajukė @ 2006 10 11, 14:40)
mergaitės vilnietės, gal kuri žinot, kokiose vaistinėse difereliną parduoda? nes aš klinikoje pirkdavau, tai net nežinau vaistinių.
sveika, prisimenu man savaitgali skubiai reikejo vaistuku stimuliacijai, ir daktare patare kreiptis cia, sake kad tik cia tikrai bus, ir buvau nupirkus, sekmes tau tik neprisimenu katroj is situ mat abi tilto gatvej, tai buvau kur ant kampo tilto gavej
AUŠLAVIS, vaistinė, UAB
Tilto g. 6, LT-01101 Vilnius
Tel.: (5) 2628588
AUŠLAVIS, vaistinė, filialas, UAB
Tilto g. 11, LT-01101 Vilnius
Tel.: (5) 2619185
QUOTE(svajukė @ 2006 10 11, 18:53)
o kitos spalio gaudytojos tai dingusios kažkur.
Na bent jau aš tai niekur nedingus. Susileidau jau slopinančius, pirmadienį eisiu tikrintis:)
Šiaip tai kasdien čia pas jus apsilankau, tik ne visada turiu galimybę prisijungti. O jeigu ką, tai jau pradedu bijoti... nors labai tikiu, kad mums pavyks...
QUOTE(Shakira @ 2006 10 11, 18:21)
Na bent jau aš tai niekur nedingus. Susileidau jau slopinančius, pirmadienį eisiu tikrintis:)
Šiaip tai kasdien čia pas jus apsilankau, tik ne visada turiu galimybę prisijungti. O jeigu ką, tai jau pradedu bijoti... nors labai tikiu, kad mums pavyks...
Mano startas bus, bet tik nuo kokios 21d.
P.S. jei ką - nieko nebijau ..Nebijok ir tu Shakira
Papildyta:
Ėėė , o kiek ir kada to Diferilino reikia ? Jetus, per metus jau pamiršau ..Jei jo nėr Lietuvoj, ot tai bus bajeris kai reiks leistis- o vaistų nėra
P.S. jei ką - nieko nebijau ..Nebijok ir tu Shakira
Ėėė , o kiek ir kada to Diferilino reikia ? Jetus, per metus jau pamiršau ..Jei jo nėr Lietuvoj, ot tai bus bajeris kai reiks leistis- o vaistų nėra
[/quote]
Šiaip tai ir aš nieko nebijau, tik galima nesėkmė jau taip iš anksto kamuoja...
Aš naujokė šiuose reikaluose, bet Diferelino tik vieną ampulę susileidau, prailginto veikimo atseit kažkokia. O čia kaip supratau net 32 gali prireikt...
[/quote]
Šiaip tai ir aš nieko nebijau, tik galima nesėkmė jau taip iš anksto kamuoja...
Aš naujokė šiuose reikaluose, bet Diferelino tik vieną ampulę susileidau, prailginto veikimo atseit kažkokia. O čia kaip supratau net 32 gali prireikt...
[/quote]
Na jaigu tavo ampule,kaip tu sakai,prailginto veikimo,tai tau jos vienos turbut ir uzteks,as taip pat tik viena leidausi,uztat ir brangi buvo
Sekmes visoms mergytems
[/quote]
Na jaigu tavo ampule,kaip tu sakai,prailginto veikimo,tai tau jos vienos turbut ir uzteks,as taip pat tik viena leidausi,uztat ir brangi buvo
Sekmes visoms mergytems