Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

aciu dar karta visoms visoms visoms smile.gif
Atsakyti
manau pats laikas gerom naujienom biggrin.gif Kazkaip mazai ju cia buna paskutiniu metu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Trusty @ 2006 10 11, 16:10)
manau pats laikas gerom naujienom biggrin.gif Kazkaip mazai ju cia buna paskutiniu metu blink.gif

Trusty, o kaip tu pati? gal testuką darei? g.gif bigsmile.gif

Sidabre, ar jau startavai? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svajukė: 11 spalio 2006 - 16:15
bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svajukė: 11 spalio 2006 - 16:31
QUOTE(Daiva @ 2006 10 10, 16:11)
Nu tik jau baik cia blink.gif
As siuluciau tau parasyti az Diletantui - manau, kad jis tau daug ka paaiskins.

o dar geriau- viesai i "spermos kokybe...", nes musu ir tik 2milijonai ir t.t verysad.gif
manau, daugybe noretu suzinoti TIESA
Atsakyti
QUOTE(svajukė @ 2006 10 11, 15:44)
Trusty, o kaip tu pati? gal testuką darei?  g.gif  bigsmile.gif

Sidabre, ar jau startavai?  4u.gif

Dar ne blush2.gif Sėdžiu susidėjus į šaldytuvą vaistus ir laukiu nesulaukiu savo "brangiųjų dienelių" o jos kazkaip neskuba nors as norečiau kad greičiau biskas prasidėtu tongue.gif ir aišku baigtusi teigiamu rezultatu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabre @ 2006 10 11, 17:41)
as norečiau kad greičiau biskas prasidėtu tongue.gif ir aišku baigtusi teigiamu rezultatu wub.gif

to labiausiai ir linkiu. 4u.gif

o kitos spalio gaudytojos tai dingusios kažkur. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(svajukė @ 2006 10 11, 14:40)
mergaitės vilnietės, gal kuri žinot, kokiose vaistinėse difereliną parduoda? nes aš klinikoje pirkdavau, tai net nežinau vaistinių.  verysad.gif

sveika, prisimenu man savaitgali skubiai reikejo vaistuku stimuliacijai, ir daktare patare kreiptis cia, sake kad tik cia tikrai bus, ir buvau nupirkus, sekmes tau 4u.gif tik neprisimenu katroj is situ mat abi tilto gatvej, tai buvau kur ant kampo tilto gavej
AUŠLAVIS, vaistinė, UAB
Tilto g. 6, LT-01101 Vilnius
Tel.: (5) 2628588

AUŠLAVIS, vaistinė, filialas, UAB
Tilto g. 11, LT-01101 Vilnius
Tel.: (5) 2619185
Atsakyti
QUOTE(svajukė @ 2006 10 11, 18:53)
o kitos spalio gaudytojos tai dingusios kažkur.  ax.gif

Na bent jau aš tai niekur nedingus. Susileidau jau slopinančius, pirmadienį eisiu tikrintis:)
Šiaip tai kasdien čia pas jus apsilankau, tik ne visada turiu galimybę prisijungti. O jeigu ką, tai jau pradedu bijoti... nors labai tikiu, kad mums pavyks...
Atsakyti
QUOTE(Shakira @ 2006 10 11, 18:21)
Na bent jau aš tai niekur nedingus. Susileidau jau slopinančius, pirmadienį eisiu tikrintis:)
Šiaip tai kasdien čia pas jus apsilankau, tik ne visada turiu galimybę prisijungti. O jeigu ką, tai jau pradedu bijoti... nors labai tikiu, kad mums pavyks...

Mano startas bus, bet tik nuo kokios 21d.
P.S. jei ką blush2.gif - nieko nebijau biggrin.gif ..Nebijok ir tu Shakira mirksiukas.gif
Papildyta:
Ėėė blush2.gif , o kiek ir kada to Diferilino reikia blush2.gif ? Jetus, per metus jau pamiršau doh.gif blush2.gif ..Jei jo nėr Lietuvoj, ot tai bus bajeris kai reiks leistis- o vaistų nėra g.gif
Atsakyti
P.S. jei ką blush2.gif - nieko nebijau biggrin.gif ..Nebijok ir tu Shakira mirksiukas.gif

Ėėė blush2.gif , o kiek ir kada to Diferilino reikia blush2.gif ? Jetus, per metus jau pamiršau doh.gif blush2.gif ..Jei jo nėr Lietuvoj, ot tai bus bajeris kai reiks leistis- o vaistų nėra g.gif
[/quote]

Šiaip tai ir aš nieko nebijau, tik galima nesėkmė jau taip iš anksto kamuoja...

Aš naujokė šiuose reikaluose, bet Diferelino tik vieną ampulę susileidau, prailginto veikimo atseit kažkokia. O čia kaip supratau net 32 gali prireikt...
Atsakyti
Aš naujokė šiuose reikaluose, bet Diferelino tik vieną ampulę susileidau, prailginto veikimo atseit kažkokia. O čia kaip supratau net 32 gali prireikt...
[/quote]
Na jaigu tavo ampule,kaip tu sakai,prailginto veikimo,tai tau jos vienos turbut ir uzteks,as taip pat tik viena leidausi,uztat ir brangi buvo doh.gif
Sekmes visoms mergytems wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristutex: 11 spalio 2006 - 21:16