Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Erode @ 2006 10 10, 16:25)
Gaila, kad B. priezastis nepasisekimo pasako po 2  IVF...
Ir paskui galvok, kad ... nu nenori pasipelnyti.
Tarsi tiesa ir apie ka kita byloja...

As kazkodel panasiai pagalvojau g.gif Nepakankamai istiria pries darant, o juk jei nepasiseka, jiems vel biznis...
Atsakyti
mane isbraukit is daranciuju ivf saraso. nes neturiu pakankamai vaistu ir ner ju visoj lietuvoj dabar. o kada vel atves ju neaisku. tai nezinau kada darysiu. pasakysiu jei ka.
Atsakyti
QUOTE(liudesiukas @ 2006 10 11, 14:23)
mane isbraukit is daranciuju ivf saraso. nes neturiu pakankamai vaistu ir ner ju visoj lietuvoj dabar. o kada vel atves ju neaisku. tai nezinau kada darysiu. pasakysiu jei ka.

ėėė, kaip gaila. unsure.gif bet perkėliau tave į lapkritį. juk vis tiek startuosi, ar ne. mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svajukė: 11 spalio 2006 - 13:26
dabar esu tokia susinervavusi, kad vos ne bliaunu darbe, nes jau ir taip sunku visoms ir man tuo paciu ir dar cia vel nezinia tokia. vienu zodziu...
Atsakyti
Liūdesiuk, o kaip čia taip, pati klinika vaistų irgi neturi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(liudesiukas @ 2006 10 11, 14:23)

o kokiu tau vaistu reikia? g.gif
Atsakyti
kai buvau pas gydytoja kaune, tai nusipirkau pas juo klinikoj gonalio, o diferelino jie neturi. vaistineje kaune, kurioje matyt visi pacientai ju perka gavau tik 18 ampoliu. reikia dar 14. maniau nusipirksiu kita syki vaziuodama. o vat pasirodo viskas yra isparduota ir kazkodel nebevezama. as vaziuociau ir i vilniu ir i kauna pirkt, bet nezinau kokiose dar vaistinese galetu but.
Papildyta:
dabar jau is viso galvoju ar ta klinika gera tada jei vaistu neturi ir neimano vietoj viska nusipirkt ir nevargt
Papildyta:
QUOTE(kinrožė @ 2006 10 11, 14:34)
o kokiu tau vaistu reikia? g.gif

diphereline 0,1 - 14 ampoliu
Atsakyti
mergaitės vilnietės, gal kuri žinot, kokiose vaistinėse difereliną parduoda? nes aš klinikoje pirkdavau, tai net nežinau vaistinių. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(svajukė @ 2006 10 11, 14:40)
mergaitės vilnietės, gal kuri žinot, kokiose vaistinėse difereliną parduoda? nes aš klinikoje pirkdavau, tai net nežinau vaistinių.  verysad.gif

o man su receptu is kitos klinikos toje klinikoje kur tu pirkdavai neparduotu?
Atsakyti
QUOTE(liudesiukas @ 2006 10 11, 14:41)

žinai, Liūdesiuk, pabandyk pasiskambinti į Vaisingumo kliniką Kaune ir/arba Vilniuje. gal kai pasakysi, kokia problema, jie ir parduos. g.gif
Atsakyti
gerai, pabandysiu, aciu
Atsakyti
QUOTE(liudesiukas @ 2006 10 11, 14:41)

liudesiuk, tu pasiziurek tinklapyje www.vaistai.lt, ivesk pavadinima ir tau ismes kuriose vaistinese yra, man atrinko smile.gif
Atsakyti