Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

NE NULEISKYTE RANKU. NEREIKIA PRARASTI VILTIES. KOL KAS TIK JA IR TURIME ax.gif MAN IR BAISU, BET TAIP TYKIOSI KAD MAN PASISEKS blush2.gif
Atsakyti
bjaurus kazkoks ruduo... nebezinau net ka galvot... ir dar to diferelino nebeveza i lietuva sad.gif o man reikia 14 ampoliu nes nusipirkau tik 18. ir daktaras paskambines sako, kad prades vezt tik lapkricio menesi kazkada, tai jei nerasiu niekur kazkokiu likuciu tai negalesiu pradeti spalio 13 ilgos schemos sad.gif o nukelti kai jau susiruosiau taip nesinori... nors imk ir kauk. kokio velnio jie to vaisto nebeveza as nesuprantu. ar isvis i nevilti mus nori nuvaryt ir prinervuot ar ka as nezinau net.
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2006 10 10, 16:00)
bet dazniausiai ir yra taip su tais vyrais, kad nieko pakeisti neimanoma...nesvarbu genetika tai ar uzdegimas koks trumpalaikis. pas Zilaitiene nebuvom. O pasakymas kad susirasti kita vyra...sutinku... su kitu vyru gal ir nebutu tokiu problemu, bet yra kaip yra.

Na, as tai nueiciau pas ta Ž. ...
Urologas yra gydytojas, taciau paprastai vaisingumo jis negydo. Na, kai kurie is ju domisi erekcijomis, taciau paciomis genetinemis problemomis vis tik uzsiima genetikai.
O jie konsultuoja genetikos centre, Santariskiu klinikose.
Jei nieko nepainioju, o uz tai labai atsiprasau, VK turi genetika.
Pataisykit, jei ne taip yra.
C ir D grikiukai, svajuke, pakite yra todel, kad yra pasene.
O darant ICSI ... netgi tie blogieji teoriskai turetu atlikti savo darba, jei tik ju genetine medziaga yra pilnaverte - tai yra nepakites chromosomu kiekis, morfologija ir kt.
Praktiskai, mes matom, kad neatlieka... Arba, atlieka negerai. g.gif Arba jie ibrukami su bloga genetine informacija, jei jau nesivysto embrioniukai.
Atsakyti cia gali genetikai bei andrologai.
Gaila, kad B. priezastis nepasisekimo pasako po 2 IVF...
Ir paskui galvok, kad ... nu nenori pasipelnyti.
Tarsi tiesa ir apie ka kita byloja...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 10 spalio 2006 - 15:34
Euromelgele, suprantu, kaip dabar jautiesi, gaila labai man tavęs sad.gif laikykis mergyt.
Atsakyti
Euromergele wub.gif
Patrija laikykis 4u.gif Zynau ka dabar galvoji,kai vien tik nesekmes aplinkui...
Atsakyti
Jaučiuosi kalta blush2.gif , na , bet geriau vėliau nei niekada mirksiukas.gif Tikiuosi labai nesupyksit, kad taip ilgai tylėjau....sorry...
Aš jau startavau su trečiu IVF:ax: ir šiandien antra diena kaip stimuliuojuosi rolleyes.gif penktadienį einu echoskopuotis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilma J.: 10 spalio 2006 - 21:49
QUOTE(Vilma J. @ 2006 10 10, 22:48)
Jaučiuosi kalta blush2.gif , na , bet geriau vėliau nei niekada mirksiukas.gif Tikiuosi labai nesupyksit, kad taip ilgai tylėjau....sorry...
Aš jau startavau su trečiu IVF:ax: ir šiandien antra diena kaip stimuliuojuosi rolleyes.gif penktadienį einu echoskopuotis smile.gif

Sėkmės didžiausios ( nestuke.gif nestuke.gif ) wub.gif
Atsakyti
Sėkmės tau Vilmute mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilma J. @ 2006 10 10, 22:48)

yahoo.gif yahoo.gif super thumbup.gif
sekmės Vilmute wub.gif wub.gif ir raportuok kaip sekasi mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū, Mirėja, Devina, Paiduke wub.gif Man tikrai sėkmės reikia šį kartą...
Atsakyti
Vilmut, nepaprastai dziaugiuosi uz tave....kaip tik siandien diena pagalvojau apie tave, ar tik nepradejai stimuliuotis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilma J. @ 2006 10 10, 22:55)
Man tikrai sėkmės reikia šį kartą...

taigi gavai iš mūsų gabalėlį mirksiukas.gif tik nepamiršk suvartot wub.gif

Euromergele, labai liūdna dėl tavęs verysad.gif
Atsakyti