Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

mes buvom pacioj pradzioj kai tik pradejom tirtis. tasyk bogdanskienes urologas nieko ipatingo nepastebejo, nors man toks jausmas kad ne viskas iki galo buvo. Bet tada, pries pusantru metu mazdaug ir spermatozoidu daugiau buvo, tada sake IUI ir vaikas garantuotas...daba garantiju jau nieks nebedalina. vyras pasiutes....reke vakar nejaugi nieks negalejo istirt spermos pries ivf'a..neturiu jam ko atsakyt..paprasiau...tiesiog pareikalavau ant manes nerekt, nes as jo spermos neistirsiu. Del tu liaukocitu, tai embriologe sake kad jie itakos ICSI neturi, vyras lyg tada dazniau i tulika ejo, gal koks pusles persalimas buvo..ka as zinau. Kazin kur mums kreiptis? ar lai B rekomentuoja? genetikai kazi kur tiria?

siaubingai jaustis vel pradejau...tik atrodo pralinksmeji priemus situacija tokia, kokia yra..ir vel bala po nosim.......

kiek pamenu prie kiekvieno spermos tyrimo ( taigi ciut ne kas menesy kazka daremes) budavo parasyta, ne tik kad oligoastenospermija, bet ir kazkaip pakite spermatozoidai......shudu shudas (atsiprashau administracijos)

QUOTE(Erode @ 2006 10 10, 15:39)
Galbut ir genetiku konsultaciju reiketu? Ir pas speca androloga... Nors juk buvot...
Ar maisau kazka?

Atsakyti

Oi Euromergele kaip ash suprantu shitoj situacijoj tave, man kartais taip vilku norisi kaukti, pasiziurejus i vyro beviltishka situacija verysad.gif

Beviltishka, kartais atrodo imsiu ir ash palushiu verysad.gif

Lakstom nuo gydytojo prie gydytojo, o priezasciu kaip ner, taip ner. schmoll.gif
Atsakyti
Euromergele, patarimas: tik jau ne B klausk dėl andrologo. Ji sakys,kad vyrams nieko pakeisti negalima ir kad Tau reikia susirasti kitą vyrą (asmeninė mano patirtis). PAs Ž buvai?
Atsakyti
dabar buvo 3 mln. tiek dar nebuvo...tai zemiausia riba kolkas. Pikciausia kad ne pries IVF a, ir jau antra reikia jieskot daktaru, o pooooooooooooooooooooooooooo

ale nyku iki negalejimo..........

QUOTE(svajukė @ 2006 10 10, 15:45)
euromergele, vesk saviškį pas andrologą. leukocitai ir taip stipriai sumažėjęs spermiukų kiekis greičiausiai rodo uždegimą.

Atsakyti
C ir D grupės spermiukai visada būna pakitę. bet jau mums reikia keltis į kitą temą...
Atsakyti
bet dazniausiai ir yra taip su tais vyrais, kad nieko pakeisti neimanoma...nesvarbu genetika tai ar uzdegimas koks trumpalaikis. pas Zilaitiene nebuvom. O pasakymas kad susirasti kita vyra...sutinku... su kitu vyru gal ir nebutu tokiu problemu, bet yra kaip yra.

QUOTE(KittyKitty @ 2006 10 10, 15:50)
Euromergele, patarimas: tik jau ne B klausk dėl andrologo. Ji sakys,kad vyrams nieko pakeisti negalima ir kad Tau reikia susirasti kitą vyrą (asmeninė mano patirtis). PAs Ž buvai?

Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2006 10 10, 16:00)
bet dazniausiai ir yra taip su tais vyrais, kad nieko pakeisti neimanoma...nesvarbu genetika tai ar uzdegimas koks trumpalaikis. pas Zilaitiene nebuvom. O pasakymas kad susirasti kita vyra...sutinku... su kitu vyru gal ir nebutu tokiu problemu, bet yra kaip yra.

MAne tai užknisa tokie patarimai, nemanau, kad gydytojai turėtų tokius dalinti. o dėl 3 mln. ICSI jų per akis gi. Aišku, nežinau, pati tik ruošiuosi, gal dar neturiu kopetencijos patarinėti.. LAbai Tavę užjaučiu. Tiesiog.. KAi pirmas skausmas atslūgs, vis tiek prisiruošk ir išklausyk dar vieną nuomonę. Dėl savęs. Kad žinotum, jog kažką darai. Nepasiduok. Laikykis.
Atsakyti
ai nebezinau nei ka galvot nei ko tiketis........ uztenka ICSI ir 5 vienetu, bet jeigu jie kokybiski o tie 3 mln nekokybiski...tai muset neesme kaip visada kiekis...esme kokybe.......... aciu uz palaikyma merginos.......

Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2006 10 10, 14:59)
Sunki ta realybe nepavykusio bandymo, taip zmogus ir nusizhudyt gali is nevilties..........

Nu tik jau baik cia blink.gif
As asmeniskai netikiu nors tu ka kad leukocitai visiskai neturi itakos. Gal tiesiogiai ir neturi, bet uzdegimas yra uzdegimas, kuris negali nedaryti itakos.
Per konferencija Feldgergas aiskino, kad IVF metu per ICSI spermiukas gana mechaniskai per prievarta ibrukamas i kaiusialaste, o patikimu galimybiu istirti ta spermiuka nera - labai tiketina, kad jis jau blogas ibrukamas.

As siuluciau tau parasyti az Diletantui - manau, kad jis tau daug ka paaiskins.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva: 10 spalio 2006 - 15:11
euromergele, mano, kaip labiaus patyrusios doh.gif patarimas, gydyk vyrą. bent jau kad tų leukocitų neliktų. sakau tau, padeda.
Atsakyti
nu nieko sau, net nebezinau ka pasakyti
Euromergele wub.gif
Na kur gi tos nestukes, kur tie procentai doh.gif neitiketina kad taip gali nesisekti verysad.gif
Atsakyti
tikiu, kad jeigu zinotu kuri reiketu ibrukti, stopudovai ibruktu juk ta geriausia..bet jeigu to negali numatyti...tai negali...

O kad ir Dilentanto...pirmiausia reikia zinoti ko man klausti...dabar taip atrodo, kad nezinau...nieko......

QUOTE(Daiva @ 2006 10 10, 16:11)
As siuluciau tau parasyti az Diletantui - manau, kad jis tau daug ka paaiskins.

Atsakyti