Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Vaziuoju siandien pas gydytoja, HCG siandien negaliu daryti, nes man dar pregnyli kas trecia diena israse, tai tas tyrimas neparodytu kaip istikro yra. O labaiusiai nervina kad Klaipedoj to tyrymo astakymo ta pacia diena nesuzinosi blink.gif
Atsakyti
Trusty, na kaip?
Atsakyti
Na buvau jau pas gydytoja, sake kad atrodo viskas gerai(nieko blogo nepamate0, tik sake labai daug to Crinono prisikaupe blush2.gif
Ryt vaziuosiu HCG ir tik po ryt zinosiu ar pavyko.
As va galvoju gal as cia i viska labai jau kreipiu demesi. Ai jus gi pacios zinote kaip tokiu momentu del visko jaudinesi cool.gif
O pilvuka gal tikrai nuo Crinono pucia doh.gif
Atsakyti
Trusty, žinau, kad tušti žodžiai,bet vis tiek pasakysiu. Stresas, įtampa vaidina tikrai svarbų vaidmenį. Ir pilvą ir nervų dar daugiau skauda. Suprantu,kad tai labai sunkiai valdoma,bet.. na pabandyk kažkiek nusiraminti,Tau dabar labai reikia nesinervinti.
Atsakyti
Trusty sėkmės, tikimės nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Trusty @ 2006 10 10, 14:03)
Na buvau jau pas gydytoja, sake kad atrodo viskas gerai(nieko blogo nepamate0, tik sake labai daug to Crinono prisikaupe blush2.gif
Ryt vaziuosiu HCG ir tik po ryt zinosiu ar pavyko.
As va galvoju gal as cia i viska labai jau kreipiu demesi. Ai jus gi pacios zinote kaip tokiu momentu del visko jaudinesi cool.gif
O pilvuka gal tikrai nuo Crinono pucia doh.gif

Pilva žinok pučia ir nuo nėštumo kartais tongue.gif Taigi nekvaršink sau galvos dėl tų visų pojūčių, o važiuok šiandien daryti HCG. Viskas bus gerai 4u.gif
Papildyta:
Euromergele išlysk iš po lapų ir ištark žodelį mirksiukas.gif Kaip sekasi?
Atsakyti
shudinai sekasi..tiksliau shudinai nesiseka. mums nepavyko ir vel.

QUOTE(Leta7 @ 2006 10 10, 14:26)
Euromergele išlysk iš po lapų ir ištark žodelį  mirksiukas.gif  Kaip sekasi?

Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2006 10 10, 14:35)
shudinai sekasi..tiksliau shudinai nesiseka. mums nepavyko ir vel.

Euromergele, nervas ima nerealiai.
Laikykis wub.gif
Atsakyti
o as nusprendziau nusiraminti, gal ir pilvas praeis blush2.gif
euromergele labai gaila wub.gif
Atsakyti
Euromergele.. cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Trusty @ 2006 10 10, 10:04)
Vaziuoju siandien pas gydytoja, HCG siandien negaliu daryti, nes man dar pregnyli kas trecia diena israse, tai tas tyrimas neparodytu kaip istikro yra. O labaiusiai nervina kad Klaipedoj to tyrymo astakymo ta pacia diena nesuzinosi blink.gif

Sužinosi 4u.gif . Jūrininkų konsultacinėj poliklinikoj apie 9 val priduodi kraują, o apie 13.30 atsakymą sužinai. Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Euromergele wub.gif
Kiek galima žmogų kankinti...
Atsakyti