Vaziuoju siandien pas gydytoja, HCG siandien negaliu daryti, nes man dar pregnyli kas trecia diena israse, tai tas tyrimas neparodytu kaip istikro yra. O labaiusiai nervina kad Klaipedoj to tyrymo astakymo ta pacia diena nesuzinosi
Trusty, na kaip?
Na buvau jau pas gydytoja, sake kad atrodo viskas gerai(nieko blogo nepamate0, tik sake labai daug to Crinono prisikaupe
Ryt vaziuosiu HCG ir tik po ryt zinosiu ar pavyko.
As va galvoju gal as cia i viska labai jau kreipiu demesi. Ai jus gi pacios zinote kaip tokiu momentu del visko jaudinesi
O pilvuka gal tikrai nuo Crinono pucia
As va galvoju gal as cia i viska labai jau kreipiu demesi. Ai jus gi pacios zinote kaip tokiu momentu del visko jaudinesi
Trusty, žinau, kad tušti žodžiai,bet vis tiek pasakysiu. Stresas, įtampa vaidina tikrai svarbų vaidmenį. Ir pilvą ir nervų dar daugiau skauda. Suprantu,kad tai labai sunkiai valdoma,bet.. na pabandyk kažkiek nusiraminti,Tau dabar labai reikia nesinervinti.
Trusty sėkmės, tikimės
QUOTE(Trusty @ 2006 10 10, 14:03)
Na buvau jau pas gydytoja, sake kad atrodo viskas gerai(nieko blogo nepamate0, tik sake labai daug to Crinono prisikaupe
Pilva žinok pučia ir nuo nėštumo kartais Taigi nekvaršink sau galvos dėl tų visų pojūčių, o važiuok šiandien daryti HCG. Viskas bus gerai
Papildyta:
Euromergele išlysk iš po lapų ir ištark žodelį Kaip sekasi?
shudinai sekasi..tiksliau shudinai nesiseka. mums nepavyko ir vel.
QUOTE(Leta7 @ 2006 10 10, 14:26)
Euromergele išlysk iš po lapų ir ištark žodelį Kaip sekasi?
QUOTE(euromergele @ 2006 10 10, 14:35)
shudinai sekasi..tiksliau shudinai nesiseka. mums nepavyko ir vel.
Euromergele, nervas ima nerealiai.
Laikykis
o as nusprendziau nusiraminti, gal ir pilvas praeis
euromergele labai gaila
euromergele labai gaila
Euromergele..
QUOTE(Trusty @ 2006 10 10, 10:04)
Vaziuoju siandien pas gydytoja, HCG siandien negaliu daryti, nes man dar pregnyli kas trecia diena israse, tai tas tyrimas neparodytu kaip istikro yra. O labaiusiai nervina kad Klaipedoj to tyrymo astakymo ta pacia diena nesuzinosi
Sužinosi . Jūrininkų konsultacinėj poliklinikoj apie 9 val priduodi kraują, o apie 13.30 atsakymą sužinai. Sėkmės
Euromergele
Kiek galima žmogų kankinti...
Kiek galima žmogų kankinti...