Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Semkes visosm belaukiancioms wub.gif

QUOTE(svajukė @ 2006 10 09, 13:29)

na, spalinukės, nepasiduokit.  4u.gif

nu cia tai gerai skamba thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
jau geriau rasyt "spaliukes" lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paiduke @ 2006 10 07, 19:07)
Viskas baigta pas mane  angel_sadangel.gif  angel_sadangel.gif hcg tik 11

verysad.gif .Nezinau kas galetu atsakyti kodel...................................
Atsakyti
QUOTE(Sicily @ 2006 10 09, 00:40)
Nusprendziau kaip Renata daryti karjera ir i vaikus nebesikoncentruoti kol kas...  blink.gif

deja ne pati nusprendžiau - gyvenimas privertė. mielai auginčiau kokius 3 vaikus, bet...
Atsakyti
QUOTE(redute @ 2006 10 09, 16:57)
verysad.gif

Svajuke, buk gera, pakeisk, jei eina temos aprashyma, pakeisk vietoj "neshtukles pabyres" kaip nors kitaip, nes jos kaip nebyra taip nebyra.  blink.gif
ash jau nesamonem pradesiu tiketi  doh.gif
Gal kas zinot kada tas juodas, ar koks tai menulis praeis?

Vo-vo, man irgi šiza dėl temos pavadinimo: kai pamačiau tai primečiau kad iki rudens vydurio dar toli ir mes su Paiduke "v proliote" doh.gif Nors aš, aišku, suprantu, kad visai kitaip norėta pasakyt. 4u.gif

Nors, manau, DABAR temos pavadinimo keist negalima: ruduo jau tikrai beveik įpusėjo ir dabar jau tikrai turi pradėt sektis. Ko ir linkiu visom rudenį startuojančioms ir startavusioms. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirėja: 09 spalio 2006 - 21:02
paiduke wub.gif ,
uzjauciu tave labai...

nuo pat tos dienos, kai mes susipazinome, tau labai labai linkejau susilaukti vaikelio, ir ne vieno, ir visada tikejau, kad tai kada nors ivyks... daugiau nerasysiu jokiu paguodos zodziu, zinau, kad dabar jie tau 'tusti'...
Atsakyti
Liudna cia kazkaip pas mus verysad.gif
Zynau,kaip sunku,kai jegos ir tikejimas apleidzia, bet reikia keltis ir eiti tolyn,nes uz mus niekas to nepadarys.Turim pacios siekti savo svajoniu.Visoms stiprybes wub.gif wub.gif
Atsakyti
Zinot panelytes labai apmaudu, kad nepasiseka tokie svarbus gyvenime dalykai, bet.......Jums tikrai pasiseks, juk jus ir pacios tuo tikite.O be to
as manau ,kad jus pagal savo patirti sioje srytyje jau pretenduojate buti gydytojomis sios srities smile.gif Na jus isties saunuoles thumbup.gif
Atsakyti
Lqabas rytas.
Niu va man pilvuko skausmai nesiliauja, siandien ryte tai isvis taip suskaudo kad net asaru nesulaikiau. Jauciu reikes pas gydytoja vazioti blink.gif Kazkaip baisu man darosi ir del to gal nepaviko (nors vilties dar nepraradau) o gal man kas blogai. Gi negali jau 4 dienas skaudeti o men dar nera blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Trusty @ 2006 10 10, 08:45)
Lqabas rytas.
Niu va man pilvuko skausmai nesiliauja, siandien ryte tai isvis taip suskaudo kad net asaru nesulaikiau. Jauciu reikes pas gydytoja vazioti blink.gif Kazkaip baisu man darosi ir del to gal nepaviko (nors vilties dar nepraradau) o gal man kas blogai. Gi negali jau 4 dienas skaudeti o men dar nera blush2.gif

Menesines jau veluoja kaip supratau, tad Waziuok pasidaryti HCG gal pirmiau.
sekems bigsmile.gif
Atsakyti
Na siaip neveluoja, siandien tik 28 cd, po isodinimo tik 11 (man su uzsaldytais). Tik va pilvukas kazkuo taip anksti skaudeti pradejo. O HCG man tik ryt.
Atsakyti
QUOTE(-MŠ- @ 2006 10 09, 18:40)
nu cia tai gerai skamba  thumbup.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
jau geriau rasyt "spaliukes"  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

aha, iš tiesų juokingai gavosi. doh.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Trusty @ 2006 10 10, 08:51)
Na siaip neveluoja, siandien tik 28 cd, po isodinimo tik 11 (man su uzsaldytais). Tik va pilvukas kazkuo taip anksti skaudeti pradejo. O HCG man tik ryt.

sakau, gal tu, Trusty, pagaliau pralauši ledus ir nestuke.gif su šaldytais. to labai ir linkiu. nes tas pilvelio skaudėjimas labai jau būdingas nestuke.gif
Atsakyti
Trusty varyk HCG jau, turėtų rodyt manau tikrai, pralaužk ledus su šaldytais please ax.gif
Atsakyti