Kai arteja testo diena tai del visko pradedi nerimauti O skausmas tykiosi nepranasauja menesiniu
Neprimas kartas, bet kaip visada sunku tom dienom
QUOTE(Trusty @ 2006 10 09, 12:56)
Kai arteja testo diena tai del visko pradedi nerimauti O skausmas tykiosi nepranasauja menesiniu
Trusty, slapuke. tai gal tu mums šia savaitę gerą naujieną praneši... būtų labai smagu. o kada tau testo diena?
Tik treciadieni, atrodo tiek nedaug, bet nezinau kaip sulaukti
Praeita karta net testo dienos nesulaukiau, tai dabar bijau kad vel taip bus
QUOTE(Trusty @ 2006 10 09, 12:45)
Tik treciadieni, atrodo tiek nedaug, bet nezinau kaip sulaukti
sekmes
Labai aciu Renatele, tik va man tas pilvukas neduoda ramybes. Pilvas puciais ir visa raizo Taip norisi tyketi, kad cia ne menesines. Vuras juokauja kad ten tiesiog statybos viksta
QUOTE(svajukė @ 2006 10 09, 16:29)
Patrija, kaip tau sekasi? ar jau buvo punkcija?
tikiuosi, Kinrožė kai turės naujinų mums praneš, kokios jos bebūtų. laikau galūnes.
Sidabre, gero starto.
na, spalinukės, nepasiduokit.
tikiuosi, Kinrožė kai turės naujinų mums praneš, kokios jos bebūtų. laikau galūnes.
Sidabre, gero starto.
na, spalinukės, nepasiduokit.
geresniu naujienu teks palaukti
QUOTE(kinrožė @ 2006 10 09, 16:54)
Kinrože, nepergyvenk labai. viskas bus gerai.
QUOTE(Trusty @ 2006 10 09, 14:09)
Labai aciu Renatele, tik va man tas pilvukas neduoda ramybes. Pilvas puciais ir visa raizo Taip norisi tyketi, kad cia ne menesines. Vuras juokauja kad ten tiesiog statybos viksta
Trusty, nerimauk dėl pilvelio skusmu, aš išskyrus pilvelio skusmus irgi nieko nejaučiau ir jau buvau praradusi viltį. Taip kad linkiu sėkmės ir kad tie pilvuko skausmai būtu geras ženklas
QUOTE(kinrožė @ 2006 10 09, 16:54)
Svajuke, buk gera, pakeisk, jei eina temos aprashyma, pakeisk vietoj "neshtukles pabyres" kaip nors kitaip, nes jos kaip nebyra taip nebyra.
ash jau nesamonem pradesiu tiketi
Gal kas zinot kada tas juodas, ar koks tai menulis praeis?
QUOTE(redute @ 2006 10 09, 16:57)
Svajuke, buk gera, pakeisk, jei eina temos aprashyma, pakeisk vietoj "neshtukles pabyres" kaip nors kitaip, nes jos kaip nebyra taip nebyra.
ash jau nesamonem pradesiu tiketi
Gal kas zinot kada tas juodas, ar koks tai menulis praeis?
neturiu galimybės pakeisti, čia nebent Agos reikia prašyti. man tai netrukdo užrašas, vis tiek tikiu, kad pabyrės nėštukės.
QUOTE(svajukė @ 2006 10 09, 17:00)
neturiu galimybės pakeisti, čia nebent Agos reikia prašyti. man tai netrukdo užrašas, vis tiek tikiu, kad pabyrės nėštukės.
kai parashiau jau ir man ish savo psichoziu juokas ima, reik varyt namo matyt