Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Paiduke, labai labai atsiprašau, kad neturiu dabar jėgų rūpintis ir kažkuo kitu - ne tik savim...
Bet žinok - man beprotiškai gaila, kad taip su tavim nutiko....labai žinau, kaip tu lauki vaikelio....jaučiu dabar mielai pasikeistum netgi su manim vietom....o man atrodo, kad visgi tai, kad embrioniukas kabinosi, yra labai labai didelė viltis....patikėk - tai tave palaikys, kai prarasi viltį...nes kai net nesikabina, vilties iš viso dažnai nebelieka....
Atsakyti
Paiduke, priimk užuojautą wub.gif
Atsakyti
Paiduke wub.gif labai liudna, bet ka padarysi, taip jau atsitiko... Neprarask vilties...

Norejau paklausti tu, kurios dare su snaigutemis.
Kiek max dienu reikia visam sitam dalykui? Pradzioje planavau atvykti 3 sav, bet gali buti, kad pradesiu dirbti, tai galvoju, kaip cia issisukus su kuo trumpesniu laiku. Svarstau ar galeciau atvaziuoti vos ne isodinimo dienai ar porai dienu pries tai ir po to vel gristi atgal staigiai? Kaip manote...patarkite... As is tos depresijos pradejau naujo darbo ieskotis, tuoj bus paskutinis interviu, nezinau ka darysiu, jei ji gausiu. Cia kaip visada, savotiskas kiaulystes desnis suveike, kai nenori - gauni, kai nori - ne lotuliukas.gif
Nusprendziau kaip Renata daryti karjera ir i vaikus nebesikoncentruoti kol kas... blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sicily: 09 spalio 2006 - 00:43
QUOTE(Sicily @ 2006 10 09, 01:40)
Paiduke wub.gif labai liudna, bet ka padarysi, taip jau atsitiko... Neprarask vilties...

Norejau paklausti tu, kurios dare su snaigutemis.
Kiek max dienu reikia visam sitam dalykui? Pradzioje planavau atvykti 3 sav, bet gali buti, kad pradesiu dirbti, tai galvoju, kaip cia issisukus su kuo trumpesniu laiku. Svarstau ar galeciau atvaziuoti vos ne isodinimo dienai ar porai dienu pries tai ir po to vel gristi atgal staigiai? Kaip manote...patarkite... As is tos depresijos pradejau naujo darbo ieskotis, tuoj bus paskutinis interviu, nezinau ka darysiu, jei ji gausiu. Cia kaip visada, savotiskas kiaulystes desnis suveike, kai nenori - gauni, kai nori - ne  lotuliukas.gif
Nusprendziau kaip Renata daryti karjera ir i vaikus nebesikoncentruoti kol kas...  blink.gif

Paiduke, nzn kaip tave paguosti, bet zinau, ka jauti wub.gif
Sicily, man buvo du vizitai. viena karta atejau, paziurejo, kad vyksta O, kad gleivine uzaugo, o kita karta isodino. bet buvo gal 4 dienos tarpo tarp tu vizitu.
Atsakyti
Paiduke, liūdna be galo. verysad.gif laikykis. 4u.gif

Euromergelei jau testo diena ant nosies. tikiuosi, kad bent jau ji turės mums gerų žinių, nes jau visai kažkoks depresiškas nesėkmių laikotarpis gavosi. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(redute @ 2006 10 09, 09:16)
Paiduke, nzn kaip tave paguosti, bet zinau, ka jauti  wub.gif
Sicily, man buvo du vizitai. viena karta atejau, paziurejo, kad vyksta O, kad gleivine uzaugo, o kita karta isodino. bet buvo gal 4 dienos tarpo tarp tu vizitu.

Aciu smile.gif Tai vadinasi imanoma tai atlikti max per savaite? O jeigu gleivine man stebetu cia, tai is vis gal net maziau... Kaip suprantu tau nereikejo gerti vaistu gleivinei auginti?
Atsakyti
QUOTE(Sicily @ 2006 10 09, 10:00)
Aciu smile.gif Tai vadinasi imanoma tai atlikti max per savaite? O jeigu gleivine man stebetu cia, tai is vis gal net maziau...  Kaip suprantu tau nereikejo gerti vaistu gleivinei auginti?

Ne, nereikejo nieko, tik progesterona pradejau vartoti diena priesh idedant snaigutes ax.gif
Atsakyti
Paiduke, wub.gif
Atsakyti
QUOTE(redute @ 2006 10 09, 10:01)
Ne, nereikejo nieko, tik progesterona pradejau vartoti diena priesh idedant snaigutes  ax.gif

Supratau... smile.gif Ar gali buti kitaip po 3 men. diferelino naudojimo?... Nes kiek klausiau B. del isodinimo naturalime cikle, ji vis tiek kartojo, kad reiks gerti vaistus gleivinei auginti, o stebeti echoskopu ji ruosiasi kokius 3 kartus mane. g.gif Visgi skiriasi proceduros eiga VK ir pas B.
VK man siule sulaukti mmm ir tik tada startuoti, o B. is karto po slopinimo zada pradeti. Idomu ar yra didelis skirtumas kaip ir kada daryti?
Atsakyti
Paiduke.. Laikykis..
Atsakyti
Sveikutes,
Zinau, kad jus labai patyrusios. Norejau paklausti ar kuriai nors po saldytu isodinimo skaudejo pilva labiau nei iprasta. Man tai taip raizo ir isipute, seip pries menesine niekada nepucia. Gal man kas blogai, gal vertetu pas gydytoja nueiti blush2.gif Man net po IVF taip nebuvo...
Atsakyti
QUOTE(Trusty @ 2006 10 09, 12:44)
Sveikutes,
Zinau, kad jus labai patyrusios. Norejau paklausti ar kuriai nors po saldytu isodinimo skaudejo pilva labiau nei iprasta. Man tai taip raizo ir isipute, seip pries menesine niekada nepucia. Gal man kas blogai, gal vertetu pas gydytoja nueiti blush2.gif Man net po IVF taip nebuvo...

man nuo progesterono irgi shiek tiek pilva pute.
gal dar plius ka uzvalgei....
manau neverta nerimauti
Atsakyti