Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(paiduke @ 2006 10 07, 19:07)
Viskas baigta pas mane  angel_sadangel.gif  angel_sadangel.gif hcg tik 11

Paiduke wub.gif , labai gaila, laikykis širdele, isivaizduoju kaip jautiesi console.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(paiduke @ 2006 10 07, 18:07)
Viskas baigta pas mane  angel_sadangel.gif  angel_sadangel.gif hcg tik 11

Dieve, kokia neteisybė vistik... Katinėli, nebežinau nei ką sakyt, laikykis kaip gali...
Atsakyti
Paiduke, suprantu kad tau dabar labai sunku, bet pasistenk galvoti nors biškelį pozitiviai: juk buvai nėščia, nors trumpam, bet tau pavyko... nors mažas bet žingsnis svajonės link. Labai- labai užjaučiu.
Atsakyti
QUOTE(Mirėja @ 2006 10 07, 19:42)
Paiduke, suprantu kad tau dabar labai sunku, bet pasistenk galvoti nors biškelį pozitiviai: juk buvai nėščia, nors trumpam, bet tau pavyko... nors mažas bet žingsnis svajonės link. Labai- labai užjaučiu.

džiaugiuosi, kad bent trumpam pasijutau nėščia, nors tas pasijautimas tai daugiau nervacijos man buvo, bet vistiek wub.gif ir, kad ir kaip norėčiau, dėja nėra tokios tendencijos, kad jei pavyko vieną kartą tai pavyks ir kitą
Atsakyti
QUOTE(paiduke @ 2006 10 07, 19:56)
džiaugiuosi, kad bent trumpam pasijutau nėščia, nors tas pasijautimas tai daugiau nervacijos man buvo, bet vistiek  wub.gif  ir, kad ir kaip norėčiau, dėja nėra tokios tendencijos, kad jei pavyko vieną kartą tai pavyks ir kitą

nono.gif ei, nedrįsk taip galvoti.

Tavo atvejis kitoks, tau gi, jei neklystu, buvo operuota gimda. Tai, kad implantacija įvyko manau turėtų tau suteikt tau šiek tiek vilties. Pvz., man HCG buvo pakilęs visai nedaug, tik kad ne nulis, net implantacijos nebuvo, tik pakrapštė biški, ir tai aš kažkaip geriau jaučiuosi... jei vėl būtų nulis, net nežinau ar norėčiau dar bandyt. Suprantu, kad tau tos keliosnėštumo dienos buvo labai nelengvos, bet tai bent parodo kad esi teisingame kelyje, taip, kažkuo truko, bet vis gi kažkas.
Atsakyti
Paiduke, brangutė, nėr žodžių.
Taip visos tikėjomes ir linkėjom.
Galiu palinkėt tik stiprybės tau dabar, žinau, kad tik jos dabar ir reikia. wub.gif
Tu, stipri motera, ištversi, to tau ir linkiu. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirėja @ 2006 10 07, 20:16)
bet tai bent parodo kad esi teisingame kelyje,

kad tai man vienintelis kelias, kito juk pasirinkimo nebėra

Na kadangi man pastojimas buvo kaip kažkoks gyvenimo stebuklas, kažkaip nelabai tikėjau, kad tai su manim vyksta, bandžiau džiaugtis, bet tas kraujavimas to neleido padaryti, tai dabar tiesiog sugrįžau į realybę, į tą skaudžią, tuščią realybę, kurioje buvau ir prieštai verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Auges @ 2006 10 07, 20:38)
Paiduke,  brangutė, nėr žodžių.
Taip visos tikėjomes ir linkėjom.
Galiu palinkėt tik stiprybės tau dabar, žinau, kad tik jos dabar ir reikia.  wub.gif
Tu, stipri motera, ištversi, to tau ir linkiu.  wub.gif

cray.gif cray.gif cray.gif
Atsakyti
Be zodziu....
Atsakyti
Paiduke console.gif
Atsakyti
QUOTE(paiduke @ 2006 10 07, 20:45)
kad tai man vienintelis kelias, kito juk pasirinkimo nebėra

aš turėjau omeny IVF kelia: tau tiko vaistai, shema, embrionai pakankamai kokybiški ir panašius dalykus. Kai atsakymas nulis negali sprest nieko, o kai kažkas buvo gydytojai gali sprest ką koreguot kitą kartą.
Atsakyti
Paiduke console.gif heart.gif
Atsakyti
Kai nelaimė ištinka tokį gerą ir mielą žmogų, toks neteisybės ir beviltiškumo jausmas suima, nu noris verkt. O aš tikėjau. Žiauru, sunku ir įsivaizduot kas darosi tavo širdy... Priimk užuojautą... heart.gif
Pritariu Mirėjai.
Atsakyti