http://www.umora.ru/...i...mp;n=1 - tik reikia butinai iki galo paziureti...
[/quote]
Cia sa irgi ne i tema,bet ar pasinaudojot situo adresiuku?As tai likau suzaveta.
Paiduke, visa šeima laikom kumščius ir kumštukus Ir TIKIM kad mažylis pasiliks.
QUOTE(paiduke @ 2006 10 06, 19:19)
merginų patarimu nusipirkau papildomai duphastono
ryt apie pietus turėčiau žinoti hcg atsakymą, labai, labai tikiuosi, kad tas pūsliukas auga ir tvirtai laikosi
ryt apie pietus turėčiau žinoti hcg atsakymą, labai, labai tikiuosi, kad tas pūsliukas auga ir tvirtai laikosi
negaliu neįkišti savo trigrašio
man kai buvo prasidėjęs kraujavimas, na gal kokią 10 jau savaitę, antakalnio klinikose gydytojas irgi paskyrė duphastoną. tačiau mano gydytoja pasakė, kad duphastonas negali būti net lyginamas su utrogestu, tipo utrogestas (vartojant kaip geriamą vaistą) nepalyginamai geresnis progesterono šaltinis... bet gal tau, Paiduke, užteks ir duphastono.
nes pvz., kai mano vaikas gimė labai didelis, buvo daug klausimų, kodėl, ir vienas iš atsakymų buvo tai, kad ilgą laiką vartojau palyginti daug progesterono. Beje, dabar jau pgal svorį atitinka savo amžiaus vidurkį, o pagal ūgį šiek tiek viršija vidurkį, tačiau nesiekia savo amžiaius normos maksimumo.
Paiduke, stipriai stipriai palaikau.
Kantrybės. Nors kiek jau galima kentet...
Kantrybės. Nors kiek jau galima kentet...
Na, Paiduke, ką sako šiandien HCG?
Papildyta:
Jolma, o kaip pas tave reikalai?
Papildyta:
Jolma, o kaip pas tave reikalai?
sveikos mergytes
Labai palaikau ir sergu už tave paiduke, tikrai nuoširdžiai noriu tavo sėkmės . Aš jau pasidariau visus savo tyrimus ir spalio 17 d. vykstu pirmam susitikimui . Neįsivaizduoju ką darys, bet kaip numanau gausiu vaistų, nes tą pačią dieną galėsiu ir grįžti. Pradėjau ir dabar bijau...labai labai bijau ...nusivilti, bet gal taip neatsitiks . Laikau kumštukus už jus visas
Labai palaikau ir sergu už tave paiduke, tikrai nuoširdžiai noriu tavo sėkmės . Aš jau pasidariau visus savo tyrimus ir spalio 17 d. vykstu pirmam susitikimui . Neįsivaizduoju ką darys, bet kaip numanau gausiu vaistų, nes tą pačią dieną galėsiu ir grįžti. Pradėjau ir dabar bijau...labai labai bijau ...nusivilti, bet gal taip neatsitiks . Laikau kumštukus už jus visas
Viskas baigta pas mane hcg tik 11
QUOTE(paiduke @ 2006 10 07, 20:07)
as taip tikejau....
QUOTE(paiduke @ 2006 10 07, 19:07)
paiduke laikykis