Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

http://www.umora.ru/...i...mp;n=1 - tik reikia butinai iki galo paziureti...
[/quote]

Cia sa irgi ne i tema,bet ar pasinaudojot situo adresiuku?As tai likau suzaveta. bigsmile.gif
Atsakyti
Leta, kaip gaila verysad.gif Laikykis...
Atsakyti
Paiduke, visa šeima laikom kumščius ir kumštukus wub.gif Ir TIKIM kad mažylis pasiliks.
heart.gif
Atsakyti
QUOTE(paiduke @ 2006 10 06, 19:19)
merginų patarimu nusipirkau papildomai duphastono
ryt apie pietus turėčiau žinoti hcg atsakymą, labai, labai tikiuosi, kad tas pūsliukas auga ir tvirtai laikosi

negaliu neįkišti savo trigrašio biggrin.gif
man kai buvo prasidėjęs kraujavimas, na gal kokią 10 jau savaitę, antakalnio klinikose gydytojas irgi paskyrė duphastoną. tačiau mano gydytoja pasakė, kad duphastonas negali būti net lyginamas su utrogestu, tipo utrogestas (vartojant kaip geriamą vaistą) nepalyginamai geresnis progesterono šaltinis... bet gal tau, Paiduke, užteks ir duphastono.
nes pvz., kai mano vaikas gimė labai didelis, buvo daug klausimų, kodėl, ir vienas iš atsakymų buvo tai, kad ilgą laiką vartojau palyginti daug progesterono. Beje, dabar jau pgal svorį atitinka savo amžiaus vidurkį, o pagal ūgį šiek tiek viršija vidurkį, tačiau nesiekia savo amžiaius normos maksimumo.
Atsakyti
Paiduke, stipriai stipriai palaikau.
Kantrybės. Nors kiek jau galima kentet...
Atsakyti
Paiduke, man testo juosteles pirma syki buvo ryskios tik ta diena, kai dariau hcg - jis buvo 140. Dar hcg isvakarese antra juostele buvo blankesne, o siaip iki tol labai ryskiai blankesne buvo.
Laikom su mazyliu kumscius uz tave is visu mums likusiu jegu wub.gif
Atsakyti
Paiduke wub.gif , kaip tu?
Atsakyti
Na, Paiduke, ką sako šiandien HCG?
Papildyta:
Jolma, o kaip pas tave reikalai?
Atsakyti
sveikos mergytes smile.gif
Labai palaikau ir sergu už tave paiduke, tikrai nuoširdžiai noriu tavo sėkmės thumbup.gif . Aš jau pasidariau visus savo tyrimus ir spalio 17 d. vykstu pirmam susitikimui unsure.gif . Neįsivaizduoju ką darys, bet kaip numanau gausiu vaistų, nes tą pačią dieną galėsiu ir grįžti. Pradėjau ir dabar bijau...labai labai bijau ...nusivilti, bet gal taip neatsitiks g.gif . Laikau kumštukus už jus visas ax.gif
Atsakyti
Viskas baigta pas mane angel_sadangel.gif angel_sadangel.gif hcg tik 11
Atsakyti
QUOTE(paiduke @ 2006 10 07, 20:07)
Viskas baigta pas mane  angel_sadangel.gif  angel_sadangel.gif hcg tik 11

as taip tikejau.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(paiduke @ 2006 10 07, 19:07)
Viskas baigta pas mane  angel_sadangel.gif  angel_sadangel.gif hcg tik 11

paiduke cray.gif laikykis verysad.gif
Atsakyti