Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(liudesiukas @ 2006 10 06, 10:26)
kaip cia dabar pasakyt, kad teisingai suprastumet  blush2.gif  - pavydziu jums tada, kad galit pasakyt. as tai vaistukus net darbe slepiu, kad mama namie nerastu sitokios kruvos neaiskiu vaistu ir nepradetu gilintis kas ir kaip smile.gif darbe koleges klausia, kam man reikes atostogu savaites (na cia planuoju kai isodins pasiimti), tai nesakau, nes bijau kad nepalaikys... ir biski gal geda...

Liūdesiuk, o kodėl Tu negali mamai pasakyt? Manai, ji nesupras? Neįsivaizduoju,ką reiškia nesakyt mamai.Ji žino viską, pergyventa dar labiau,po nepavykusių IUI man tiesiog tekdavo būti stipriai ir ją guosti, nes atrodė, ji ent greičiau palūš. Ji manęs labai sunkiai susilaukė, mes labai artimos ir jai didžiausias košmaras, kad aš nepastoju.
O kita dalis..Tas galit..NEžinau, kiek to galėjimo. Aš negaliu nepasakyt, meluoti, slapstytis..Aišku, ne visiems bet artimiausiems..NEgaliu.
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2006 10 06, 13:00)
man tiesiog tekdavo būti stipriai ir ją guosti, nes atrodė, ji ent greičiau palūš.

Va delto ir nenoriu as mamai sakyti, sunku man palaikyti zmogu kai paciai sitdute plista blush2.gif Gal as savanaude, bet cia mano su vyru skausmas kuri tik mes istikruju galim suprasti. Bet kiekvienas turi savo teise rinktys wub.gif
Atsakyti
QUOTE(patrija @ 2006 10 06, 13:17)
Gal kuri turite likusio Gonalio parduoti ? Man nedaug truksta. Nupirkciau  g.gif

Patrija,

kiek tau reikia? Man kazkiek liko is Gonal 900, susileidau 4 po 225
Atsakyti
QUOTE(kinrožė @ 2006 10 06, 13:36)
Patrija,

kiek tau reikia? Man kazkiek liko is Gonal 900, susileidau 4 po 225

Ačiū, mergaitės mirksiukas.gif (žinot kurios) .
Aš apakusi mirksiukas.gif
Nesitikėjau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo patrija: 06 spalio 2006 - 14:05
QUOTE(Leta7 @ 2006 10 06, 09:08)
Atėjo mmm  verysad.gif  Kol kas atsisveikinu.

Linkiu didžiausios sėkmės Paidukei ir Euromergelei  4u.gif  Jau būkit mielos nepaveskite kolektyvo nono.gif

Ne nu aš visai be žodžiu, kas čia darosi doh.gif
Letute wub.gif labai gaila verysad.gif

Paiduke, gal tu kanors gero pasakysi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo devina: 06 spalio 2006 - 14:06
mano mama nesupras. ir nepalaikys tai tikrai. o draugai mano jaunesni uz mane kazkiek. manau irgi nesupras. tai nesakau niekam. seip jau biski ir abejoju ar tikrai spali pradeti. gal biskuti veliau. ne dabar.
Atsakyti
Esi tikras liudesiukas smile.gif
Kada bedarysi vistiek pavyks tikėk, svarbiausia būti geros sveikatos ir puikios dvasinės pusiausviros, daug neabejok, jei metas tau palankus tai ir siek užsibrėžto tikslo.
Sekmės tau ir neliūdėk daugiau 4u.gif iau
Atsakyti
QUOTE(Vilma J. @ 2006 10 06, 09:57)
Paiduke, kaip Tu?

QUOTE(redute @ 2006 10 06, 11:40)
Paiduke, buk gera, pasakyk, kad tau ir puslelei viskas gerai wub.gif ir, kad tu nebekraujuoji.

QUOTE(devina @ 2006 10 06, 15:06)
Paiduke, gal tu kanors gero pasakysi 4u.gif

ačiū, kad rūpinatės ir palaikot mane, man tai labai svarbu wub.gif
o kraujuoti aš vis dar kraujuoju, tik gal mažiau kiek, nes anas dienas kaip iš krano bėgo doh.gif nu bet šiandien toks"gabalas" kažko iškrito, kad net drebėti pradėjau, širdis į padus nukrito
ryt būtinai kartosiu hcg, negaliu aš tiek laukti nežinomybėj, tas kraujavimas varo iš proto doh.gif merginų patarimu nusipirkau papildomai duphastono
ryt apie pietus turėčiau žinoti hcg atsakymą, labai, labai tikiuosi, kad tas pūsliukas auga ir tvirtai laikosi
Atsakyti
paiduke, o nebandai testo darytsi dar?
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2006 10 06, 20:31)
paiduke, o nebandai testo darytsi dar?

taip dariau jau "N" testų, visi rodo juosttelę, bet kontrolinė tikrai ryškesnė, šiandien ryte pasidariau ir buvo visai blanki juostelė, tai jau persigandau, bet prisiminiau, kad naktį buvau tolete, ir buvo praėję tik dvi, trys valandos, tai gal dėl to blankoka, o gal jau...rytdienos hcg parodys kas vyksta, nes tie testai tai neatspindi tikros padėties, juk jei ir sumažėjo hcg vistiek rodys dar nors blankią
Atsakyti
Niu laikom kumščius ax.gif
Atsakyti
Paiduke wub.gif
Atsakyti