Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Vilma J. @ 2006 10 06, 08:39)
O maniškiai viską žino ax.gif Ir tėvai, ir draugai, ir anyta wub.gif  Su ja šį kartą net planuojame po IVF prie jūros važiuoti rolleyes.gif Man ji didžiausia atrama- tiek sėkmės, tiek nesėkmės atveju.....

Aš irgi sakau. Negalėčiau taip: meluoti, kur važiuoju, kodėl negeriu, kodėl tas, anas. Žino draugai, tėvai. Viena kolegė. Neištverčiau slapstydamasi.
Atsakyti
kaip cia dabar pasakyt, kad teisingai suprastumet blush2.gif - pavydziu jums tada, kad galit pasakyt. as tai vaistukus net darbe slepiu, kad mama namie nerastu sitokios kruvos neaiskiu vaistu ir nepradetu gilintis kas ir kaip smile.gif darbe koleges klausia, kam man reikes atostogu savaites (na cia planuoju kai isodins pasiimti), tai nesakau, nes bijau kad nepalaikys... ir biski gal geda...
Atsakyti
As tai skaiau tik mamai ir sesei, bet dabar nusprendziau, kad geriau nesakyti. Labai sunku kai pradeda tave guosti, sakyti, kad supranta. Darosi pikta nes nepatykesiu, kad zmogus nepatyres ka mes patyrem zino kas tai yra. Man lengviau tai isgyventi kartu su vyru, o kitu zodziai man nepadeda wub.gif
Atsakyti
as tai seip nesureiksminu savo jausmu po nepavykusiu iui, nesakau kad tas liudesys yra didesnis nei kitu zmoniu, jokiais budais nesakau, kad mano skausmas yra didziausiais is visu. bet esu isitikinus 100 proc. - kas to nepatyre, kas tiek nelauke kiek laukiam mes to mazo stebuklo - tas ne uz ka nesupras ka reiskia tai isgyvent...
Atsakyti
QUOTE(liudesiukas @ 2006 10 06, 09:37)
bet esu isitikinus 100 proc. - kas to nepatyre, kas tiek nelauke kiek laukiam mes to mazo stebuklo - tas ne uz ka nesupras ka reiskia tai isgyvent...

Sutinku su tavim, jie bando, bet kiek besistengdami nesupras ka reiskia tiek laukti, tiek svajoti, nusivilti ir vel pradeti tyketi blush2.gif
Kas to nepatyre, kas pastojo kaip priklauso nezino kaip jauciames mes kurioms visdelto pasiseka. Mes sekam viska, kada apsivaisino, kada isitvirtino, mes zinom daug... O kitos net nesusimasto apie tai rolleyes.gif
Bet zinot as niekada neprarasiu vilties, kiek turesiu sveikatos tiek kovosiu. Mes su vyru padarysime viska, kad tik tureti ta stebukla. O kitiem nenoriu kazka sakyti, nes sakiau ir buvo sunkiau man nuo to. Suzinos kai ja busiu tikra, kad mano pilvelije auga mazylis o gal ir keli thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Trusty: 06 spalio 2006 - 09:53
O man skaudžiasia tai, kad stengies, kovoji iki negalėjimo, o kaip galų gale pavyksta, palūžta kuris nors...
Atsakyti
Leta 7 wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif As be zodziu,bet tu supranti,ka noriu tau pasakyti...
Kazkoks kosmaras doh.gif As net jau bijau isijungti si foruma,bet atsikelus kazkas traukia ji ijungti verysad.gif
Atsakyti
Leta wub.gif

Paiduke, buk gera, pasakyk, kad tau ir puslelei viskas gerai wub.gif ir, kad tu nebekraujuoji.
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2006 10 06, 11:15)
O man skaudžiasia tai, kad stengies, kovoji iki negalėjimo, o kaip galų gale pavyksta, palūžta kuris nors...

Jo Aga,tai kazkas nesuprantamo g.gif bet juk ne visi mes vienodai stiprus...Kas bebutu reikia suprasti kita,moketi atleisti,juk isgyventa kartu tiek daug...
Atsakyti

Sveikos merginos ,

As stimuliavau su clostb. 4 ciklus ir jokiu rezultatu. Jau paradedu nervuotis.
Ir net nezinau koki efektyvesni buda toliau pasirinkti?
As kazkur skaiciau kad naudojant insceminacija pastoti yra 15 %, o gal jus zinote koks yra % pastoti taikant dirbitini apvqaisinima.
Labai jau noriu to mazo kudikelio

wub.gif
Atsakyti
Gal kuri turite likusio Gonalio parduoti ? Man nedaug truksta. Nupirkciau g.gif
Atsakyti
agnilt, IVF pavyksta 30 procentų, bent taip teigia, nors realiai gal ir mažiau g.gif
Atsakyti