Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(liudesiukas @ 2006 10 05, 17:20)
as irgi nesakau ir nezinau ar isdrisiu pasakyti tevams ir uosviams net sekmes atveju. manau vyresni tai nelabai ir supras ko gero... na o pasakyciau nebent vienam geram labai seimos draugui, bet tik jei pasiseks...

O maniškiai viską žino ax.gif Ir tėvai, ir draugai, ir anyta wub.gif Su ja šį kartą net planuojame po IVF prie jūros važiuoti rolleyes.gif Man ji didžiausia atrama- tiek sėkmės, tiek nesėkmės atveju.....
Atsakyti
Atėjo mmm verysad.gif Kol kas atsisveikinu.

Linkiu didžiausios sėkmės Paidukei ir Euromergelei 4u.gif Jau būkit mielos nepaveskite kolektyvo nono.gif
Atsakyti
QUOTE(Leta7 @ 2006 10 06, 09:08)
Atėjo mmm  verysad.gif  Kol kas atsisveikinu.

nu ir š...... trūksta žodžių doh.gif
labai liūdna Leta7 cray.gif cray.gif laikykis friends.gif
Atsakyti
Leta7, sirdele, cray.gif console.gif
na ir kodel tas ruduo toks sunkus verysad.gif
Atsakyti
Leta7, labai gaila verysad.gif
Aš jau visai paskutinę viltį prarandu. Ir kaip visa tai išgyventi reikės, neisivaizduoju verysad.gif
Atsakyti
Leta7,be galo gaila verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(patrija @ 2006 10 06, 08:31)
Aš jau visai paskutinę viltį prarandu. Ir kaip visa tai išgyventi reikės, neisivaizduoju  verysad.gif

g.gif
Atsakyti
QUOTE(patrija @ 2006 10 06, 09:31)

Aš jau visai paskutinę viltį prarandu. Ir kaip visa tai išgyventi reikės, neisivaizduoju  verysad.gif

o ko tu praradai viltį, juk kiekvienas atvejis individualus mirksiukas.gif kada tavo testo diena?
Atsakyti
QUOTE(patrija @ 2006 10 06, 09:31)

Na na, nesinervuok. Jei remtis statistiniais dėsniais, tai tau labai daug tikimybės pastoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Leta, laikykis. 4u.gif jetau jetau, kaip liūdna. verysad.gif
Atsakyti
Leta verysad.gif wub.gif

Patrija, nosytę aukščiau smile.gif , Tau pavyks wub.gif

Paiduke, kaip Tu?
Atsakyti
jatau sad.gif tas skyrelis jau kazkaip tikrai labai liudnas pasidare sad.gif ir uz ka mums taip sad.gif sako, kad vien tik per kova ir kancias zmogus atranda savo tikraji as. nu bet kiek gi galima sad.gif nors gal dar pakovosim merginos? ane? blush2.gif cia visai bus ne i tema, bet man atsiunte tokius vaizdelius, paziurejau net siurpas ejo is susizavejimo. idesiu cia. gal ir jus ziuredamos bent tai minutei pamirsit skausma ir tas vaizdas jus uzburs ir duos kazkokiu geru emociju ir jegu - http://www.umora.ru/...i...mp;n=1 - tik reikia butinai iki galo paziureti...
Atsakyti
Leta, nu... doh.gif Laikykis wub.gif
patrija, kas dabar tau??? Greit galvoji tik apie gerą wub.gif
Atsakyti