QUOTE(arturaslietuvis @ 2007 11 14, 02:04)
1. tau tikriausiai svetima "absurdo" savoka
2. ...deje pamirsta ismokinti pritaikyti zinias praktikoje :/
3. o kaip paaiskinti ta fakta, kad GM bulviu ir medvilnes kenkejai needa? gal taip, kad zmogus mutuojantis padaras nebiologine butybe?
4. nemoksline??? tada cia dar vienas mano issigalvojimas, kad mesa yra baltymas ir jai virskinti iskiriama rugstis, o bulves - angliavandenis ir jos virskinamos sarmineje terpeje. Ir gal galetu namu seimininkes pasakyti, kas gi nutinka, kai sarmas uzpilamas rugstimi??? )) rezultate maistas lieka nesuvirskintas.
Cia man iskarto skamba mociuciu zodziai: viska valgyk kartu ir su duona, bus sociau" ) ir teisingai ) skrandyje nesuvirskintas maistas ilgiau laikysis ir ilgiau valgyti nesinores )
5. o ar mokykloje mokina be kabinejimosi prie smulkmenu, perskaityti viska iki galo ir suvokti esme?
2. ...deje pamirsta ismokinti pritaikyti zinias praktikoje :/
3. o kaip paaiskinti ta fakta, kad GM bulviu ir medvilnes kenkejai needa? gal taip, kad zmogus mutuojantis padaras nebiologine butybe?
4. nemoksline??? tada cia dar vienas mano issigalvojimas, kad mesa yra baltymas ir jai virskinti iskiriama rugstis, o bulves - angliavandenis ir jos virskinamos sarmineje terpeje. Ir gal galetu namu seimininkes pasakyti, kas gi nutinka, kai sarmas uzpilamas rugstimi??? )) rezultate maistas lieka nesuvirskintas.
Cia man iskarto skamba mociuciu zodziai: viska valgyk kartu ir su duona, bus sociau" ) ir teisingai ) skrandyje nesuvirskintas maistas ilgiau laikysis ir ilgiau valgyti nesinores )
5. o ar mokykloje mokina be kabinejimosi prie smulkmenu, perskaityti viska iki galo ir suvokti esme?
1. o tai ko čia tada tuos "absurdus" kalbėt?
2. neužmiršta . kas nori, tas ir išmoksta
3. nu šiaip paaišįkinti labai paprasta nes į juos yra įterptas genas, kuris "atstumia" kenkėjus. čia aš labai primityviai parašiau, bet esmė tokia. šiaip genetiką pastudijuok, jei įdomu. o į mus niekas jokių genų kol kas neįterpinėja, o suvalgius maistą svetimi genai irgi niekaip negali įsiterpt į mūsų genomą.
4. va va, aš ir sakau nemokslinė. čia tik interpretacijos, ir mokslinių faktų pritempimas prie nemokslinių teorijų. žmogus yra visaėdis gyvūnas ir neįrodyta, kad valgant įvairų maistą, jis nesivirškintų.
5. na esmė ir yra tame, kad tu netiesą rašai . o gramatinių klaidų kiekis rodo žmogaus išprusimą.
QUOTE(-=migle=- @ 2007 11 14, 07:22)
Aš mokausi vidurinėje. Bet apie tai nelabai kas ką šneka. Nebent per biologiją paaiškina kas yra baltymai ir pan., bet tikrai ne ką jie blogo daro suvalgyti kartu su angliavandeniais.
to nemokina todėl, kad jie nieko blogo ir nedaro suvalgyti su angliavandeniais. čia jau kaip ir minėjau, tik 1 iš daugelio mitybos teorijų, kurios NEĮRODYTOS, todėl nori tikėk jomis nori ne.