visur pavojai -piene , vandenyje, sriuboje, kotletuose, gal dar kur?
QUOTE(MELDA @ 2006 10 13, 22:50)
visur pavojai -piene , vandenyje, sriuboje, kotletuose, gal dar kur?
Aha, o mes dar isgyvenom!!!
Mano nuomone: a. vandeni megstam ir geriam;
b. pienas geriau nei traskuciai
Beliko, kad dar valgykloje mano nuomone isgirstu, nes jie tik apie pinigelius galvoja...
QUOTE(Žmogė @ 2006 10 14, 09:27)
Aha, o mes dar isgyvenom!!!
Beliko, kad dar valgykloje mano nuomone isgirstu, nes jie tik apie pinigelius galvoja...
Žmoge, ten tavo nuomone isgirs tik tada, jei ja ant popieriaus isdestysi, surinksi keliu klasiu tevu parasus (kuo daugiau, tuo geriau) ir issiusi registruotu laisku adresuotu merui, sav. tarybai, sv. skyriaus virsininkui, mokyklos direktoriui. Visi sie adresai turi buti ant kiekvieno laisko kopijos, kad visi, kas gaus, zinotu, kam dar yra jis siustas.
Tik toks tevu visuomenes nuomones pateikimas juos privercia reaguoti ir veikti
QUOTE(arturaslietuvis @ 2006 10 14, 17:58)
Žmoge, ten tavo nuomone isgirs tik tada, jei ja ant popieriaus isdestysi, surinksi keliu klasiu tevu parasus (kuo daugiau, tuo geriau) ir issiusi registruotu laisku adresuotu merui, sav. tarybai, sv. skyriaus virsininkui, mokyklos direktoriui. Visi sie adresai turi buti ant kiekvieno laisko kopijos, kad visi, kas gaus, zinotu, kam dar yra jis siustas.
Taigis kad va...
Kazkaip taip jau yra, kad pirma turi irodyt, kad nesi kupranagaris...praeit vargo kelius, kol irodysi, kad jumi taip geriau, bet mumi ne!
O man, su mano lietuvisku charakteriu paparasciau piena nusipirkt parduotuveje
Nu ne taip baisiai, pirmieji zingsniai yra...
QUOTE(Žmogė @ 2006 10 23, 10:31)
ir tai jau gerai, beje, dar pamirsau pridurti, kad jei nebus toks rastas veiksmingas, tada prie sekancio adresu saraso galima prideti Sv. ministerijos, LT sveikatos ministerijos, seimo ir vyriausybes sveikatos ir svietimo komitetus ir kas be ko, (LTF) Lietuvos tevu forumo adresus. Va tada tai jau tikrai suveiks ))))) ir ne vien tis ituo klausimu taip reikia daryti.
Po poros tokiu ataku nebereikes tyliai belstis i diriko ar kitu klierku duris ir maldauti. Tereiks tik murmtelti puse lupu ir iskarto busit kvieciamu i pasitarimus , itraukti i darbo grupes ir t.t. )))
sekmes
Ot nesamonė tas pieno gėrimas vidury pamokos, turiu tik 2 savaitines pamokas pas 4-tokus, vidury pamokos turiu nutraukti pamoką ir bėgti kartu su jais į valgyklą, o jei dar kuris nutaria bandelę nusipirkti, tai visai įdomiai toliau pamoka rutuliojasi
QUOTE(ruta-ieva @ 2006 10 23, 14:32)
Ot nesamonė tas pieno gėrimas vidury pamokos, turiu tik 2 savaitines pamokas pas 4-tokus, vidury pamokos turiu nutraukti pamoką ir bėgti kartu su jais į valgyklą, o jei dar kuris nutaria bandelę nusipirkti, tai visai įdomiai toliau pamoka rutuliojasi
Kaip vidury dienos?
Nu taip mes nesitarem
QUOTE(Žmogė @ 2006 10 24, 16:36)
Deja Mūsų mokykloje 2 pamainos, tai 4-tokai pienelį geria 1-mą val, per pamoką
Chm...o mano vaikas pieno negauna Kaip cia yra
O maniskis pieno ir negeria, ir nemanau, kad nuo stiklinės pieno vaikai sveikesni pasidarytų. O kai pati prisimenu, kaip liepdavo pieną su plutele gert tai
QUOTE(Ramunytėė @ 2006 11 02, 16:04)
O maniskis pieno ir negeria, ir nemanau, kad nuo stiklinės pieno vaikai sveikesni pasidarytų. O kai pati prisimenu, kaip liepdavo pieną su plutele gert tai
bet turbūt klasėj yra vaikų, kuriems skanu pienas...ir nuo ko jūsų vaikas pasidarys sveikesnis, pasidalinkit, jei žinot
QUOTE(MELDA @ 2007 03 15, 09:15)
bet turbūt klasėj yra vaikų, kuriems skanu pienas...ir nuo ko jūsų vaikas pasidarys sveikesnis, pasidalinkit, jei žinot
Šalyse, kur labiau išvystyta pieno pramonė, didesnis osteoporozes ir osteoxondrozės, vėžinių, virškinimo trakto ir kraujotakos susirgimu skaičius.
Nesismulkinsiu, pateiksiu tik viena pvz: šiauriečiai visai net nežino, ką reiškia sirgti. O dabar pagalvokite, kuo jie maitinasi ir viskas pasidarys aišku.
Mes vaikams į mokyklą dedam riešutų ir džiovintų vaisių. Geria jie arbata arba vandeni (filtruota)
O kas galvoja, kad ju vaikai vis dar neišaugo is žindymo amžiaus, ar yra jautukai,- vėliava jiems į rankas
Bbeje, gyvūnai, kurie pripratinti gerti pieną, serga tomis pačiomis ligomis, kaip ir žmonės.
p.s. atsiprašau, nieko nenoriu įžeisti