Įkraunama...
Įkraunama...

Ar pažymiai svarbu?

Na man pažymiai irgi nėra pirmoje vietoje, jau vien dėl to, kad vertinimas yra baisingai subjektyvus dalykas. Ir dar darbinantis, dar niekas neprašė jokių priedų prie diplomo. Taigi ta dalis, tiesiog asmeniškai sau pasižiūrėti ir vaikams parodyti biggrin.gif
Atsakyti
Neziuri niekas i pazymius, ziuri i tavo asmenines savybes, zinias reikalingas darbui ir t.t. o pazymiai... ne jie svarbiausi visgi smile.gif
Atsakyti
na manau, kad į pažymius tikrai dabar mažai kas žiūri. Jeigu ateitų žmogus baigęs su gerais pažymiais ir žmogus su patirtim, beabėjo imtų tą kuris patyręs.
Atsakyti
QUOTE(leogirl @ 2007 04 05, 09:28)
na manau, kad į pažymius tikrai dabar mažai kas žiūri. Jeigu ateitų žmogus baigęs su gerais pažymiais ir žmogus su patirtim, beabėjo imtų tą kuris patyręs.

sutinku su sia nuomone 100%.As mokiausi univere ,labai mokiausi,kad vidurkis aukstas butu,nes buvau valstybes finansuojamoj vietoj ir,patikekit,nenorejau tos vietos atiduoti kamnors kitam...
O del idarbinimo tai manau visur svarbiau,ar zmogus patyres,ar ne....
Labai gaila,kad taip jau yra..kaip gi ygyti tos praktikos, jei dauguma su praktika iesko... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(puciuko mamyte @ 2007 04 06, 02:09)
sutinku su sia nuomone 100%.As mokiausi univere ,labai mokiausi,kad vidurkis aukstas butu,nes buvau valstybes finansuojamoj vietoj ir,patikekit,nenorejau tos vietos atiduoti kamnors kitam...
O del idarbinimo tai manau visur svarbiau,ar zmogus patyres,ar ne....
Labai gaila,kad taip jau yra..kaip gi ygyti tos praktikos, jei dauguma su praktika iesko... verysad.gif

būtent..
db ieškausi darbo ir kai einu į pokalbį, visi žiūri į darbo patirtį, na gal šiek tiek užmeta akį į rezultatus, mat diplomo dar kelis mėnesius reikia palaukti.. bet patirtis nusveria pažymius.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*Smilga* @ 2004 09 26, 17:20)
Kaip manote, ar studijų pažymiai turi įtakos ieškant darbo? Jūs tikriausiai atsakysit, kad mokytis reikia dėl žinių, o ne dėl pažymių....ir būsit teisios..... Na bet kiekvienoj sesijoj būna 1 - 2 tikrai nesvarbūs dalykai, kuriuos minimaliai pasiruošus galima praeiti 6-etukui. Tam, kad daugiau laiko ir pastangų galima būtų skirti pagrindiniams dalykams. Tik va, ar tie 6-etukai vėliau nesukels problemų ? pvz.: ieškant darbo, norint tęsti studijas magistrantūroj?

Pazymiai svarbus tik tol kol galvoji mokintis toliau, tai gali kazkiek i tureti itakos. Taciau darbinantis... g.gif Kartais darbdviai net diplomo nepraso. Nors paskutiniu metu kogero net ir paciai firmai prestizo reiklas kuomet kuo daugiau darbuotoju turi aukstaji issilavinima. Na, o siiap pazymiai, bent jau man, tai niekada ju nreikejo. Na, nebent jeigu darbintumetes pagal specialybe ir darbas kuri dirbsite butu konkreciai susijas su Jusu kokio nors diplominio darbo tematika, tai gal darbdviui ir bus svarbus Jusu diplominio pazymys. Na,bet siaip tai tikrai tu pazymiu nereikia, nes darbdaviui svarbesni zmogaus sugebejimai, pati praktika, ns neretai pazymiai ir sugebejimas dirbti labai skirtingai irodo zmogaus sugebejima dirbti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bitemaja1: 17 gegužės 2007 - 10:08
QUOTE(bitemaja1 @ 2007 05 17, 11:06)
Pazymiai svarbus tik tol kol galvoji mokintis toliau, tai gali kazkiek i tureti itakos. Taciau darbinantis... g.gif Kartais darbdviai net diplomo nepraso. Nors paskutiniu metu kogero net ir paciai firmai prestizo reiklas kuomet kuo daugiau darbuotoju turi aukstaji issilavinima. Na, o siiap pazymiai, bent jau man, tai niekada ju nreikejo. Na, nebent jeigu darbintumetes pagal specialybe ir darbas kuri dirbsite butu konkreciai susijas su Jusu kokio nors diplominio darbo tematika, tai gal darbdviui ir bus svarbus Jusu diplominio pazymys. Na,bet siaip tai tikrai tu pazymiu nereikia, nes darbdaviui svarbesni zmogaus sugebejimai, pati praktika, ns neretai pazymiai ir sugebejimas dirbti labai skirtingai irodo zmogaus sugebejima dirbti smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Magistrantūroje svarbu pažymiai, jei galvojate apie doktorantūra 4u.gif
Atsakyti
Man kažkoks patologinis atvejis- noriu už visus egzaminus gauti tik 10. 9- ne pažymys... Mokausi puikiai, gaunu padidintą stipendiją. Bet tas triedimas varo vėžį man pačiai doh.gif . Gyvenime, darbo ieškant tie pažymiai tikrai nieko verti. Puikiai tai žinau, bet neina 'persilaužti', būtų gyvent smagiau.
Atsakyti
QUOTE(agute07 @ 2009 02 02, 10:16)
Magistrantūroje svarbu pažymiai, jei galvojate apie doktorantūra 4u.gif

Bakalaure irgi svarbu jei apie magistrantūrą galvoji.
Čia kaip daugelis sake, pazymiai yra svarbūs kol planuoji toliau mokytis, arba esi uzsibrėzęs tikslą turėti ''grazų'' atestatą biggrin.gif
Atsakyti
Stengiausi tik del tolimesnio mokymosi.... blush2.gif
Taciau dabar mastau, kad net neisiu toliau....
Kai tokios kainos... verysad.gif
Atsakyti
geresni pazymi visada geriau gauti ir savijauta buna geresne clap_1.gif taciau man daugiau rupi atsiskaityti ta dalyka, kadangi neakivaizdziai studijuoju, tai man jokio skirtumo balas , vistiek reikes moketi
Atsakyti