Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas naktį nusispardo. Ką darote?

Maniškis sūnutis yra visiškai susipykęs su antklode. Segtukai gelbėjo tik iš pradžių. Kai sustiprėjo, be problemų ir tais segtukais prisegtą antklodę nuspirdavo. Galiausiai juos sulaužė. Tada pradėjom šilčiau rengt, dėt vilnones kojines. Na bet koks miegas taip "prikutojus" ax.gif Be to, vis tiek kibo slogos. Bet pagaliau radom sprendimą - guldau į miegmaišį aprengus tik plona pižamėle thumbup.gif Vaikas kuo puikiausiai miega, vartosi ir nenusikloja, jam nei per karšta nei per šalta. O prabudęs įsigudrino atsistoti ir net lovelėj su tuo miegmaišiu pavaikščioti thumbup.gif Rekomenduoju mirksiukas.gif
Atsakyti
Va, aš irigi mastau apie miegmaišį. Bet man neaišku - miegmaišis tai be rankovyčių ir viršus vis tiek lieka neapdengtas. Tai reikia storesnį megztuką dar ant pižamos vilkti ar ka.

o jau kai miegmaišyje tai kloti visai nebereikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dew23 @ 2005 10 01, 09:48)
Miegmaišį aš radau skuduryne.Nusipirkau gerą daiktą už 5 Lt gerai išskalbiau ir thumbup.gif

mes irgi toki turime thumbup.gif problemos sitos nepazistu.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Matilda1 @ 2006 01 12, 17:38)
Va, aš irigi mastau apie miegmaišį. Bet man neaišku - miegmaišis tai be rankovyčių ir viršus vis tiek lieka neapdengtas. Tai reikia storesnį megztuką dar ant pižamos vilkti ar ka.

o jau kai miegmaišyje tai kloti visai nebereikia g.gif

po miegmaisiu reiketu aprengti bent kazkoki bliuzona ilgom rankovem.. ax.gif na o papildomai kloti tuomet galima plonu adijalciku..arbe isvis nekloti..
ikelsiu nuotrauka kaip atrodo miegmaisis 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2006 01 13, 10:58)
po miegmaisiu reiketu aprengti bent kazkoki bliuzona ilgom rankovem.. ax.gif  na o papildomai kloti tuomet galima plonu adijalciku..arbe isvis nekloti..
ikelsiu nuotrauka kaip atrodo miegmaisis 4u.gif
user posted image

tai dar tavo vaikas visai mažas, toks gal ir gulės miegmaišyje, maniškei jau metai ir 7,5 mėn. tai pati jau reguliuoja ką apsivilkti, su kokia antklode miegoti ir į jokį miegmaišį jos nepaguldyti schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kotiki @ 2006 01 13, 15:33)
O nakti nesunku vartytis su tokiu maisu g.gif  doh.gif

varineja po visa lovele biggrin.gif ir atsistoja su juo doh.gif zinoma varzo siek tiek judesius..bet nusispardymo problemos nera..
Atsakyti
Aš savo bachūriuką miegmaišyje migdžiau maždaug iki metų, jisai su tuo miegmaišiu ir vaikščiodavo po lovytę normaliai ax.gif Bet kai išėmėm porą virbų iš lovytės, kad pats galėtų išlipinėti, tai miegmaišio atsisakėm, nes nelabai saugu leisti jam landžioti pro tą skylę su miegmaišiu tongue.gif Nuo tada aprengiu pižamą, ant pižamos dar patogias kelnes ir megztuką, dar šiltas kojines, tuomet jis nesušąla rolleyes.gif Aš net kaldrytės nenaudoju, tik pleduką užkloju, bet didžiąją nakties dalį, įtariu, tas pledukas po juo būna, o ne ant jo biggrin.gif
Atsakyti
miegmaisis mano manymu gal ir geras dalykas bet mazesniems leliams,o mano kleckui tai tikrai nepatiktu.isisvaizduoju kaip spardytusy ir rektu kad ji nuimciau.as tiesiog apmaunu koinytes ir pizamyte su flanele,o nakty kartais vis pramerkiu aky jei matau kad nusiklojes tai uzkloju,bet ne visada.manau vaikas tikrai duos koky zenkla kad jam salta,ima niurzget ar verkt,jau matau kad susalo reiskia.o jei miega sau ramiai tai labai ir nepergyvenu. rolleyes.gif
Atsakyti
Atsimeu, kai vaikas buvo mazesnis, buvau prie kaldrytes prisiuvus raistelius ir pririsdavau prie lovytes. Aisku, kai jau uzmigdavo.
Atsakyti
QUOTE(Dovyte @ 2006 01 17, 10:32)
Atsimeu, kai vaikas buvo mazesnis, buvau prie kaldrytes prisiuvus raistelius ir pririsdavau prie lovytes. Aisku, kai jau uzmigdavo.

..isbandziau sita metoda-nepadejo schmoll.gif nes vartosi pastoviai ir tada labai pyksta, kad kazkas neleidzia judeti ir issibudina nepatenkintas baisiai doh.gif
Miegmaisis irgi netinka unsure.gif belieka tik per nakti stebeti, ar nesusales rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Paslaptingoji @ 2006 01 15, 12:39)
as tiesiog apmaunu koinytes ir pizamyte su flanele,o nakty kartais vis pramerkiu aky jei matau kad nusiklojes tai uzkloju,bet ne visada.manau vaikas tikrai duos koky zenkla kad jam salta,ima niurzget ar verkt,jau matau kad susalo reiskia.o jei miega sau ramiai tai labai ir nepergyvenu. rolleyes.gif

drinks_cheers.gif As irgi taip dariau su pirmu vaiku, o dabar ir mažajam. Vyresnysis beveik iki trijų metų miegodavo su kojinėm ir šilta pižama. Paskaui jau nustojo spardytis naktimis ir pradėjo miegoti su kaldra. Manau kad tai jam padėjo kažkiek užsigrūdinti, nes dabar mėgsta miegoti vėsiau. Miega dabar žiema po dekiu, nes po kaldra būdavo visas šlapias biggrin.gif
O be to abu pajutę kad užkloju baisiai pykdavo/pyksta ir tuoj nusisprdo kldra ir dar kojas ant jos užsikelia lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taza: 18 sausio 2006 - 23:37
Maniškiui miegmaišis iš vis ne prie dūšios, kaldryte užklotas pabūna maksimum valandžikę, kol verčiasi ant šono ir pradeda keliauti po lovytę unsure.gif . Blogiausia, kad ir kojinės jam priešas Nr. 1 doh.gif , tai tenka migdyt su pėdkelnėm, ir tai baisiausiai pyksta, kad negali jų nusimauti tongue.gif . Labai nesijaudinu dėl sušalimo, nes namie šilta, tik va porą rytų kojytės buvo gryni ledukai, tai neramu pasidarė g.gif . Naktį kilnuojuosi vos ne kas valandą, bet naudos mažai verysad.gif . Neįsivaizduoju, kaip elgtis doh.gif
Atsakyti