Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas naktį nusispardo. Ką darote?

QUOTE(Germante @ 2005 10 07, 19:03)
Apie pasisiuvima irgi galvojau, bet nezinau kokia medziaga butu tam tinkama.

mūsiškis siūtas iš minkštutės medvilnės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2005 10 07, 21:14)
mūsiškis siūtas iš minkštutės medvilnės smile.gif

Ar ne per salta ziema nakti su medvilniniu? O gal ten dar viduje kas nors yra? Aisku, galima prisildyti kambari, bet vis tiek, atrodo, salta butu.
Atsakyti
Maniškei jau šešeri, tad nusispardymo problema jau kaip ir praeity. Ką dariau, kai toji problema buvo aktuali?
Nakčiai rengdavau storesnius šliaužtukus, ir gana ilgai, gal iki kokių dvejų - trejų metų. Taip neatvėsdavo pėdutės, jei kambaryje vėsu.
Turėjau aprašytąjį miegmaišį. Ir ne vieną - buvo ir mažesnis, ir didesnis. Be to, vėliau dar turėjau pašiltintą, tad miegodavo ir be apklotėlio.
Įtaisiau didesnį apklotą, kurį per sunku nusispardyti.
Pagaliau pastebėjau, kad mano mergučė nusispardo tada, kai jai per šilta.
Niekada apklotėlio, kaip voveriaus bobutė, neraišiojau. Ir daug ko nedariau, kaip a.a. jo bobutė. Patirties semiuosi iš savo bobutės, tačiau su medpadžiais nevaikštau ir skalbinių prie upės į medinę lentą jau nebrūžinu...
Atsakyti
Siandien dukra "iskeldinom" i jos kambari. Dabar kol kas miega sau ramiausiai. O as miego noriu, bet miegoti neinu, nes dukros lovos miegamajame nera. Kaip vis delto pripratusi prie to esu. Radiatoriu jos kambaryje truputi atsukom, kad silciau nakti butu, kad ir nusispardys ta antklode. Dar uzdejau kojines. Na, gal nieko. Vis tiek nakti pakaitom su vyru eisim tikrinti...
Atsakyti
QUOTE(Germante @ 2005 09 30, 17:16)
Tai matyt ir man teks savaja taip klostyti. O paskui ir i kita kambar vaikscioti ir tikrinti.

Jei namuose labai šalta(žiemą kartais namo prižiūrėtojas užgeria ir pamiršta pakūrenti blink.gif ) , dedu pižamą tokios veltos, storos medžiagos. Ji su pėdom iš karto. Tada jau kaldrytė tikrai nereikalinga schmoll.gif Daugiau jokių išeičių neįsivaizduoju g.gif Šiaip aš nestradalinu dėl tų atsiklojimų. Visą vasarą pramiegojo mergina prie oro kondicionieriaus be jokių kojinių, žinoma visada nusiklojus ir nė vieno snarglio neturėjo ax.gif Tegu grūdinasi laugh.gif
Atsakyti
Na, manoji jau irgi galima sakyt be antklodes miega. Jau savo kambaryje, tai kada beateiciau patikrint, visada antklode nuspirta. Pradesiu rengti silciau ir kloti ploniau, kol ta miegmaisi gausiu.
Atsakyti
QUOTE(Germante @ 2005 10 10, 09:46)
Na, manoji jau irgi galima sakyt be antklodes miega. Jau savo kambaryje, tai kada beateiciau patikrint, visada antklode nuspirta. Pradesiu rengti silciau ir kloti ploniau, kol ta miegmaisi gausiu.

Abejoju, kad taviškė miegos miegmaišyje, vaikštantys vaikai prieštarauja dažniausiai doh.gif
Aš kaip sakiau, nupirkau saviškei labai šiltą pižamą, bet tik extra atvejams kuriuos pirmai minėjau. Ta pižama pasiūta iš tokios medžiagos kaip ir anksčiau miegmaišį turėjom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TauRe @ 2005 10 10, 17:22)
Abejoju, kad taviškė miegos miegmaišyje, vaikštantys vaikai prieštarauja dažniausiai  doh.gif 
  Aš kaip sakiau, nupirkau saviškei labai šiltą pižamą, bet tik extra atvejams kuriuos pirmai minėjau. Ta pižama pasiūta iš tokios medžiagos kaip ir anksčiau miegmaišį turėjom  smile.gif

Gal ir nemiegos? blink.gif Tada nezinau ka reikes daryt...

O tu kai ta silta pizama velki, ar uzkloji kokia plonesne antklode ar is viso jokios nekloji?
Atsakyti
Maniskis pastoviai atsiklojes miega nakti, jei bandau uzkloti-atsidaro jo kakarine , bando vel nusispardyti. Miega jis su plona pizamyte, kelnytemis ir maikute. Nakti paciupineju -buna vesokas, bet daugiau nebekloju, bijau riksmo biggrin.gif

Neisivaizduoju kas butu jei as ji i miegmaisi sukisciau blink.gif itariu nemiegotu visa nakti ir bandytu istrukt biggrin.gif jis malasi po visa lova smile.gif
Atsakyti
O mums nėra problemų su miegmaišiu: jau daugiau nei pusę metų jį naudojam ir viskas puiku thumbup.gif
Atsakyti
Miegmaišis super daiktas thumbup.gif. Nuo pat mažens mano Gustas su juo miega. Iš vieno išauga, į kitą lenda. Po vasaros pertraukos truptį bijojau, kad nenorės miegmaišyje miegoti, bet nieko. Vakare kai tik pasakom, kad eisim liūlia liūlia, pats lenda į komodos stalčių ir ištraukia miegmaišį thumbup.gif. Tikrai būtų sunku be jo, nes jis tiek vartosi, ratais lovytėje sukiojasi tongue.gif.
Atsakyti
Na su mano mazaja ta pati problemele,praeita ziema,aprengdavau silta stora pizama,dar ir pedkelnem ir kojinytem,o ant virsaus ir chalatuka ilga,nes namuose pas mus nesildoma,todel nera minusines ,bet labai dregna,naudojam sildytuva,bent jau kol sugulam i lovas,bet paskui tenka isjungti,nes nesveika,o beto brangu,sia ziemele teks naudoti ta pati scenariju,nes maniske nesiduoda uzklojama anei kiek.tik pajutus antklode iskart su tokiu piktumu nusispardo... verysad.gif ...va tau ir sauleta Ispanija...vasara tai liuks,o ziema ,tai norisi begti namo,kur nors parejus namo silumele jauciasi thumbup.gif
Atsakyti