Nu miegmaišio mūsų vaikinas nepripažino iš karto, nes jam ten kojos susipindavo ir jis negalėdavo apsiversti, tai tiesiog kai vėsu būdavo apengdavom šiltesne pižamyte, kur vientisa su pėdutėmis ir plona anklode, spardykis kiek nori, o dabar jau greit trys metai tai neberengiam pižamos ir jis jei jau nusispardo tai pats užsitempia anklode, nes jau matyt nenori sušalęs miegoti. Taip kad tokios problemos mums kaip ir nebuvo

Antklodės nerišu, nes per naktį miegojimo vietą pakeičia ne vieną kartą, ir dažniausiai miega ant antklodės, o ne po ja. Paprasčiausiai užvelku pižamą ilgom rankovėm ir ilgom kelnėm. Naktį nesikeliu niekada užkloti, nes paprasčiausiai neprabundu
Vasarą kai plonai rengdavau, kartais nubusdavo sušalęs, arba rengdavau plona pižama irlgom rankovėm ir tiek, langas atidarytas ir visai nekaršta. Neįsivaizduoju, kad miegmaišyje maniškis miegotų
turėjau tokį, bet nė karto nenaudojau.

As taip pat aprengiu siltesne pizamyte ilgom rankovem, uzdedu kojinytes ir nesuku sau galvos, nes maniske visada beveik nusispardo.Kadangi ji naktimis dar karta ar du atsikelia tai tuomet ir uzkloju, tik tiek

man taspats
nusispardo dar neuzmigus
uzmiega apkloju,po keliu minuciu girdi kaip jau spardosi
as negaliu ramiaimiegoti,kadangi zinau kad manoji guli ir sala....po kelis kartus keliuosi nakti ir uzkloju..atsikeliu kaip nemiegojus,nes tie sokinejimai nakti tokie automatiski isderina visai mane
o jei kietai imigusi bunu,tai ryte manoji kaip ledukas buna
vasara dar gerai,nesalta,o ka reiks daryt kai prasides saltis iki sildymo sezono?

Mano mažių jei nori pažadinti, tai užklok. Tai nakčiai rengiu ilgom rankovytėm ir kelnėm su pėdutėm arba kojinėm, jei vėsiau, tai storesnius šliaužtus, ir nekloju visai. Man netrukdo, kad jis miega be užkloto.
Didžkio taip pat nesikėliau ir neklojinėjau. Tai jis jau kokių 2 metukų būdamas pats su savim kaldrą tampydavosi. O miegodamas maldavosi po visą lovą
Didžkio taip pat nesikėliau ir neklojinėjau. Tai jis jau kokių 2 metukų būdamas pats su savim kaldrą tampydavosi. O miegodamas maldavosi po visą lovą

QUOTE(voveriukas36 @ 2005 10 03, 19:53)
Kad išspręsti šitą problemą reikia baigti du aukštuosius.
Atsakymas: jei lovytej guli pririsk antklodę uz kampų prie lovytės sienelių ir nenusispardys
Atsakymas: jei lovytej guli pririsk antklodę uz kampų prie lovytės sienelių ir nenusispardys
Pirma: kisi savo snapa, ten, kur nieko nezinai ir nesigaudai. As kazkodel abejoju, kad tamsta labai prisidejai prie savo vaiku auginimo, kai jie buvo mano dukters amziaus.
Antra: su raisciais nei raisioti ko nors, kas skirta kudikiui, nei duoti jam ju zaisti nerekomenduotina, nes tai gali sukelti pavoju vaiko gyvybei. Jeigu tau reikia konkrecio pavyzdzio, galiu pasakyti, kad buvo atvejis, kai kudikis pasismauge su virvele nuo zaliuziu.
Na tai kaip ten su tais tavo dviem aukstaisiais, a?

QUOTE(Afroditte @ 2005 10 04, 11:07)
man taspats
nusispardo dar neuzmigus
uzmiega apkloju,po keliu minuciu girdi kaip jau spardosi
as negaliu ramiaimiegoti,kadangi zinau kad manoji guli ir sala....po kelis kartus keliuosi nakti ir uzkloju..atsikeliu kaip nemiegojus,nes tie sokinejimai nakti tokie automatiski isderina visai mane
o jei kietai imigusi bunu,tai ryte manoji kaip ledukas buna
vasara dar gerai,nesalta,o ka reiks daryt kai prasides saltis iki sildymo sezono?

Ta va, ir man panasiai. Pvz. praeita nakti, taip jau beveik imigus buvau ir girdziu, maze jau spardosi

QUOTE(Germante @ 2005 10 04, 15:30)
Antra: su raisciais nei raisioti ko nors, kas skirta kudikiui, nei duoti jam ju zaisti nerekomenduotina, nes tai gali sukelti pavoju vaiko gyvybei. Jeigu tau reikia konkrecio pavyzdzio, galiu pasakyti, kad buvo atvejis, kai kudikis pasismauge su virvele nuo zaliuziu.
nu maniškei nemanau kad pavyktų pasismaugti su 5 cm raišteliais ant kaldrytės kampų

Mano mažylė,net nenori kaldrytės,ją tik suervindavo,kai užklodavau ir ji nubusdavo.Tik dabar,retkarčiais pati paprašo,kad užkločiau.O su "Teletabine"pižama
nežinau,kaip jūsų vaikučiams,bet maniškei jokių problemų dėl kaldrytės kai miega su šia pižama

QUOTE(Čili @ 2005 10 04, 16:55)
nu maniškei nemanau kad pavyktų pasismaugti su 5 cm raišteliais ant kaldrytės kampų

Cili, nezinau, gal ir nera blogai del tu raisteliu. Jei jie tik 5 cm, tai gal nieko... As isvaziuodama is ligonines su dukra, gavau lankstinuka, kuriame buvo surasyti visi galimi pavojai kudikiui. Tai ten ir perskaiciau apie tai.
Na, bet gal ir nieko labai blogo cia nera. Va, pvz. Voveriuko bobute tai kitaip galvoja