Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas naktį nusispardo. Ką darote?

Mes kazkur nuo 5 men (kai jau pradejo aktyviai dirbt kojytem ir jokie pledukai nebepadedavo) biggrin.gif naudojam miegmaisiuka, esu be galo juo patenkinta thumbup.gif tik jis be rankovyciu, tai uzvelku megztinuka ar svarkiuka koki ne stora, kad rankytes nesaltu smile.gif mano mazoji su juo ir atsistoti lovytej ismoko, ir vaikscioti, ir apsiversti biggrin.gif megeja miegoti ant pilvo doh.gif
Na o as noriu mamyciu paklausti, kada mazdaug vaikiukas ismoksta apsikloti pats, kad jau galima butu su kaldryte migdyti? gal kas pasidalintumet patirtim? mirksiukas.gif
Atsakyti
as siltesne pizama aprengiu savo vaikiuka ,kad nesusaltu ,nes irgi yra megejas nusispardyti ax.gif
Atsakyti
guldau su bodiku maikute ir pedkelnem, ir yjungiu elektrini radiatoriu ax.gif
Atsakyti
oi ziuriu ne pas mane viena tokia problema sad.gif
vasarai pasibaigus ir as naktim praktiskai nemiegu doh.gif manasis taip duodasi kad baisu,ziuriu vienam gale,tik atsigulu,girdziu jau vel veiksmas lovoje,atsikeliu,paziuriu vel kitame jau gale,ant kaldros doh.gif ir dodous doduos nzn ka daryt sad.gif bet man visai patiko mintis su miegmaisiu,kazin kaip ten butu mum su juo,mum jau 11 menesiu,tai yte itariu butu skandalas,nes megsta pabudes trypineti isikibes biggrin.gif
Atsakyti
Mes jau miegam miegmaišiuke. Ir dydysis taip miegojo ir dabar mažoji thumbup.gif Dar mažoji turi vilnonę kaldrytę. Ji tokia didesnė ir standesnė. Tai dabar kol nešildo aš ir ją užkloju. Ją nelengva nuspirti, ji kaip namukas susiformuoja ax.gif
Atsakyti
Maniskiai abu miegojo miegmaisiukuose ir tokiu problemu isvengeme thumbup.gif
Atsakyti
Nuo pat gimimo miega miegmaisiuose smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kiprija: 10 spalio 2010 - 15:06
Sunus ir miega miegmaisyje, tik rankytes islenda tai aprengiu didelius slaiuztuikus ir i miegmaisiuka, tai ramybe visa nakti. Dar pats neatsiseda, bet is sedimos padeties stojasi. Tai problemu kol kas nera. O su kaldryte nera sansu net apkloti doh.gif .
Atsakyti
Kai buvo mažiukas, iki 2 mėnesių miegodavo vokelyje. Dabar užvelku pižamą ir kaldrą užkamšau už čiužinio. Kaldra didelė, tai nesijaučia jam labai, kad supakuotas miega. spardosi, bet nenusispardo 4u.gif
Atsakyti
As risu antklodes kampus, labai patogu - nenusispardo, o ryte kaip jau nubunda labai lengvai islenda is po antklodes per tarpa virsuje thumbup.gif
Atsakyti
Maniske irgi iki pusantru metuku nusispardydavo,kad ir miegancia uzkloju o ji ta pacia sekunde nuspardo.Dabar jau supranta kad salta,tik atsigula ir sako kok(uzklok) smile.gif
Atsakyti
Ilgos pižaminės kelnės, kojinytės, miegmaišis kartais, apklotas... O kai naktį prašosi į tualetą ir nebelenda į miegmaišį, tada aš pusę nakties vis keliuosi, nes mažė puškuoja: "šalta, užkloti"... Vargas grynas. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti