Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas naktį nusispardo. Ką darote?

biggrin.gif o čia pasirodo visas romanas ta tema parašytas... Galvojau vieniša esu šitoj bėdoj biggrin.gif
Nervinausi nervinausi, pykau verkiau nemiegojau kilnojau nešiojau dėliojau kaišiojau.... Dabar jau DZIN. Neserga - ir sakau kad užtenka.
Labai mat mėgsta mano jaunikaitis naktį atsisėsti ir griūt į kitą šoną - t.p. galva kojų vietoj atsiduria. Tai čia ir jokie raišiojimai nepadėtų - nes labai gražiai išsineria iš užkamšytos antklodėlės, ji beveik nepaliesta lieka lotuliukas.gif
Pirkom miegmaišį, tai dvi naktis pavaikščiojau kas valandą prie rėkiančio nervuoto (atsisėst ir griūt negalinčio) savo miegulio - ir užteko man to daikto. Guli saugiai supakuotas (gal kas norit pirkt).
Lauksiu, gal kada nors išmoks užsiklot smile.gif
Gi kada nors išmoksta, ane?

Atsakyti
miegmaisiuke miega, tai nebepavyksta nusispardyt bigsmile.gif
Atsakyti
Maniske nemegsta silumos, todel nusispardo ir viskas smile.gif
tiesiog nenori ir nereikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuitulienė @ 2010 01 20, 18:02)
......
Lauksiu, gal kada nors išmoks užsiklot smile.gif
Gi kada nors išmoksta, ane?

Išmoksta, aišku, vieni vėliau, kiti anksčiau. Su nuostaba žiuriu, kaip mano mažasis, jam dabar 20 mėn su trupučiu, jau kuris laikas, gal kokia pora mėnesių, kaip pats gulasi ir traukiasi kaldrytę ant saves, nu taip šauniai įsitaiso thumbup.gif gražu žiurėt, ir pas brolį į jo didelę lovą lenda, atsigula ant pagalvės, pats užsikloja, tipo, irgi miegosiu. Ansčiau klodavau, dabar naktį vis dažniau randu beveik gerai užsiklojusi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(varla @ 2010 01 28, 22:37)
Išmoksta, aišku, vieni vėliau, kiti anksčiau. Su nuostaba žiuriu, kaip mano mažasis, jam dabar 20 mėn su trupučiu, jau kuris laikas, gal kokia pora mėnesių, kaip pats gulasi ir traukiasi kaldrytę ant saves, nu taip šauniai įsitaiso  thumbup.gif  gražu žiurėt, ir pas brolį į jo didelę lovą lenda, atsigula ant pagalvės, pats užsikloja, tipo, irgi miegosiu. Ansčiau klodavau, dabar naktį vis dažniau randu beveik gerai užsiklojusi  thumbup.gif

maniškė irgi, kol nemiega, tai moka užsikloti, bet naktį vis tiek nusispardo unsure.gif O kai keliuosi ją užkloti ir pačiupinėju, tai būna visa atšalus doh.gif
Atsakyti
Kol maniškė buvo mažesnė tai buvau pasiuvus tokį tipo miegmaišį, viršui lyg rmarškinukai naktiniai, o apačioj ilgesni ir platesni nei paprastai kad neveržytų judėt miegant, su užtrauktukų per visą šoną, pasiuvau iš švelnaus pleduko, kad nekąstų, iš abiejų pusių flanelė, tai šiltas buvo, ir mylimas.ilgai jame miegojo.o dabar irgi nusispardo, bet pastebiu kad pati ir užsikloja, kai šalta pasidaro.
Atsakyti
manasis visa nakti "pravaiksto" po lova smile.gif tai kojos ant pagalves, tai ant grindu randu , tai pas teti galva arba kojos po kaldra smile.gif (mes ant ciuzinio miegam,lovu neturim, cia jei kas issigas del grindu ). bachuriukas ir ziauriai nepakencia uzklojimo, tai dabar issigudrinau uzmaut kelnes arba plonesnes jei kambary silciau, arba uzmigdau be kelniu,o nakti uzmaunu storesnes, pas mus ryte labai jau atsala kambarys tai jei norim ilgiau pasnaust turiu ji rengt smile.gif
Atsakyti
Ir maniškis nusispardo doh.gif Aprengiu pižamą, jei labai šalta - kiek šilčiau aprengiu.. Naktį pabudusi apkloju ax.gif
Atsakyti
Maniskis irgi nepakencia buti apklotas, kietai imigusi uzkloju, po kiek laiko jau guli kitam lovos gale be kaldrytes. Nakti jei tik bandau uzklot, iskart pabunda ir zirzia, spardosi kol nusispardo. problemos nedarau - miega su pizama, po ja dar maikute kartais uzvelku, jei salta vilnones kojinytes uzmaunu, nors ir tos kartais ryte jau buna nulakste biggrin.gif
Atsakyti
Maniškis irgi nemėgsta būti užklotas... radom paprasčiausią išeitį, tiesiog aprengiam šiltesnę pižamą smile.gif.
Atsakyti
Pas mus kazkaip pakanka tos silumos, tai pradziai kol ramiai mieg auzkloju plonu dekiuku... o paskui nakti jau buna visaip tongue.gif bet kazkaip atrodo, kad jam tos silumos uztenka ir nesusala... g.gif
Atsakyti
naudojom miegmaisiuka smile.gif
Atsakyti