Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas naktį nusispardo. Ką darote?

QUOTE(neducio mamyte @ 2010 01 08, 09:18)
MIELOS MAMYTES,TRUPUTI PAAUGS PATS NORES UZSIKLOTI TRAUKS I SAVE KALDRYTE,O KOL TO NEPADARO GALIMA NUPIRKTI AR PASIUTI TIESIOG MINKSTUS SLIAUZTUS AR KOKIA PIZAMA SILTA MINKSTA KOINYTES IR BUS GERAI NEMANAU KAD REIKIA CIA SUKTI GALVA DEL TO JUK YRA DIDESNIU PROBLEMU VAIKO AUGIME MIELOSIOS!!!! smile.gif
O GALIAUSIAI GALIMA TRUPUTI DIDESNIAM SUGALVOTI  KAZKOKIA PASAKA,MES TAIPAT DAROM DABAR KAD MIEGOTU BE MUSU,JA RADAU SUPERMAMOJ ESU LABAI PATENKINTA 4u.gif  4u.gif  smile.gif  smile.gif

Visiškai pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Visada dėjau šiltesnę pižamytę. Dabar jau pati moka užsikloti arba kartais paprašo, kad užkločiau. smile.gif
Atsakyti
ideti vaika i miegmaisi ir nenusispardys biggrin.gif
Atsakyti
Maniškis visada nusispardydavo ir kai kūdikis būdavo ir dabar irnesakyk.gif todėl esu įpratus naktimis atsikelt 15 kartų ir pažiūrėt kokia situacija doh.gif nes tikrai ne visada kai šalta, pats užsikloja schmoll.gif aišku grūdinimasis irgi gerai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chiuncia: 14 sausio 2010 - 10:40
Mūsiškiai taip pat gana dažnai nusispardo. Telieka atsikelti ir užkloti. biggrin.gif
Atsakyti
Maniškiui jau keturi metai, bet dažniausia miega neužsiklojęs.
Paprasčiausiai uždedu šiltesnę pižamytę ir kojinytes - kol kas nesušalo, o man keltis užkloti nereikia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Godulytė @ 2010 01 10, 02:09)
ideti vaika i miegmaisi ir nenusispardys  biggrin.gif

vaikų auginimo praktika rodo ką kita smile.gif
Atsakyti
tiesa sakant nieko nedarau... kambaryje pakankamai šilta... miega su pižamom... nesušąla 4u.gif
Atsakyti
Kambaryje nesalta, miega su sliaustukais tai nieko nedarau...
Atsakyti
As tai girdziu kaip vaikas pradeda muistytis atsiklojes, atsikeliu ir uzkloju - viskas smile.gif
Atsakyti
Keliuosi gal 5 kartus per naktį, kad užkločiau doh.gif
Atsakyti
aprengiu pizamyte jei vesiau, jei silta tik su maikute ir triusikeliais, nusispardo gana daznai, bet specialiai nesikeliu ax.gif
Atsakyti