Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas naktį nusispardo. Ką darote?

QUOTE(DijaDeima @ 2009 10 08, 00:41)
Nesuprantu kokia cia problema,parasta pizamyte aprengi ir viskas ax.gif Kam tos kojines,miegmaisiai,nejaugi jau taip salta namie g.gif

pas mus 14 laipsniu. tai sildomes elektriniu sildytuvu - iki 16 tada pakyla. tad irgi rengiu pizama, kojines ir t.t.
Atsakyti
as tai irgi nematau cia problemu
Atsakyti
QUOTE(DijaDeima @ 2009 10 08, 01:41)
Nesuprantu kokia cia problema,parasta pizamyte aprengi ir viskas ax.gif Kam tos kojines,miegmaisiai,nejaugi jau taip salta namie g.gif

Gal ir nera namuose laaabai salta, bet jei vaikutis puse nakties pragules be koldros, tai tikrai gali susalti, o tai reiskia ir susirgti unsure.gif Maniske irgi nusispardo, todel keliuos uzklodinet kelis kart per nakti, jei buna salciau namuose uzdedu ir kojinytes nakciai unsure.gif
Atsakyti
na,matyt as labai tada nerupestinga mama busiu,miega atskirai,jei nakty pabunda nueinu ir prie to pacio uzkloju,jei ne,ismiega,ir nepersla kazkaip,nors ir miega dazniausiai tik su maikute ax.gif
Atsakyti
Apmanu pizamyte ir ivelku i miegmaisiuka.
Atsakyti
mums miegmaisiukas irgi ilgai tarnavo drinks_cheers.gif ,silta, gera smile.gif ir i keliones liuks thumbup.gif
Atsakyti
seniau i miegmaishi dedavom , o dabar tenka atsikelti uzkloti kokius 4 kart doh.gif
Atsakyti
Turi irgi toki nusisparduka lotuliukas.gif tik uzklok, tuoj kojom duoda ir vel nera kaldros, kiek pravargau doh.gif Kol mazas buvo, viskas tvarkoj, nu o paskui.... doh.gif Ilga laika del to kartu miegojom, kad visada galeciau prabudus apklostyt. O va viena pazistama parsisiunte is UK toki miegmaisi, na kitoks nei kad leliukams buna, dedasi i lovyte vaikiska ir uzima visa jos vieta, vnz. vaikas atsigula, uzsikloja kaip kaldryte, uzsitrauka uztrauktukas sone, viduj lieka daug vietos kuistis, jeigu jau taip reikia lotuliukas.gif Tai sunui labai patiko, o pries tai buvau nupirkus ta leliukiska, tik pagal jo ugi, nu tai niekaip nenorejo jo rengtis, o cia va is karto patiko thumbup.gif Dabar jau didelis mano berniokas, lovyte vaikiska netinka, ir miegmaisis isaugtas ( ax.gif gal kam reikia?), tenka vel naktimis pasizvalgyt, ar nesusales, nors kambary ir nesalta, bet gi jei nakti visa pragules pusnuogis, tai visko gali but...
Papildyta:
QUOTE(Kuzia @ 2004 09 26, 16:32)
Aš tą problemą apgalvojau dar  nestuke.gif . Nupirkau patalynę, kurios kaldrytė užtrauktukais prisisega prie lovytės apsaugų. Miega kaip miegmaišyje smile.gif .

thumbup.gif Nu kazkas panasaus ir pas mus yra thumbup.gif
Atsakyti
Nesušals tikrai!Mano sūnui už 1,5mėn bus 3metai,kiekvieną naktį miega be kaldros,jei prabundu-užkloju,jei ne,tai ne.Ir tikrai per tuos metus,neprabudo sušalęs ar susirgęs nuo to bigsmile.gif o miega tik su maikute ir triusikėliais.
Atsakyti
bandziau i miegmaisi deti, nelabi ji patenkinat kuo didesne ...tad dedu siltesne pizamyte ir prabudus vis patikrinu jei reik prikloju g.gif seip nesusalo dar kol kas tfu tfu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nataluxxx @ 2009 09 15, 09:40)
O mes naudojom toki miegmaisiuka, bet per velai nupirkom, tai nedaug teko pasinaudoti, uzaugom greitai smile.gif .
Jei ka sudomins, galiu parduoti (tinka iki 90 cm) blush2.gif Del kainytes susitarsim.

user posted image

Atsakyti
ir mano beibis nusispardo. užkloju jei pajuntu. o šiaip nematau tragedijos. nesušals gi pliusinėje temperatūroje. mama man pradėjo aiškinti, kad storesnės pižamos reikia, ale aš jai ir sakau, kad nežinau nei vieno atvejo, kad prie plius dvidešimt žmogus mirtinai sušaltų. jei šalta, vaikas miega užsiklojęs. vertėtų pagalvoti apie vaiko antklodę, nes su sintetine tikrai gali būti per karšta. vertėtų įsigyti vilnonę.
Atsakyti