As jau senokai migdau pririšdama abu kaldrytės galus prie lovelės"grotų". Užrišu aukščiau, kad nenusispardytų. Na nežinau, ar miegodamas vaikas miegmaišyje nesuprakaituos?

As pirmajam su guma risdavau, bet sukeldavo kojas i virsu - tai ir kaldra is paskos, sonai pliki likdavo. Tai maziukei uzkisu tarp ciuzinuko ir loveles virbu - liuks.
Dažnai keldavausi prie mažylės, kuri buvo ką tik gimusi , tai tuo pačiu apklostydavau ir didesniąją.
Praėjusią žiemą vargau siuvau miegmaišį, kuris dukrai patiko tik išdykavimui: įlysti, užsitraukti užtrauktuką, vėl atitraukti. Miegmaišyje užmigdžiau tik vieną vakarą, bet po kelių valandų turėjau iš jo išimti, nes negalėjo su juo laisvai sukinėtis
Papildyta @ [mergetime]1100986547[/mergetime]
Tęsiu, nes nepabaigiau parašyti pačio svarbiausio dalyko. Šiam sezonui pasiuvau kaip miegmaišį tik apačioje kaip kelnytes sukišti abiems kojytėms. Džiaugiuosi, kad šis variantas pasiteisino ir dukra pati kiekvieną vakarą noriai jį velkasi sakydama "mano maišas". Dabar ji gali sukinėtis, kojas kilnoti, kad ir nusispardo, tačiau visuomet šiltai išmiega.
Praėjusią žiemą vargau siuvau miegmaišį, kuris dukrai patiko tik išdykavimui: įlysti, užsitraukti užtrauktuką, vėl atitraukti. Miegmaišyje užmigdžiau tik vieną vakarą, bet po kelių valandų turėjau iš jo išimti, nes negalėjo su juo laisvai sukinėtis
Papildyta @ [mergetime]1100986547[/mergetime]
Tęsiu, nes nepabaigiau parašyti pačio svarbiausio dalyko. Šiam sezonui pasiuvau kaip miegmaišį tik apačioje kaip kelnytes sukišti abiems kojytėms. Džiaugiuosi, kad šis variantas pasiteisino ir dukra pati kiekvieną vakarą noriai jį velkasi sakydama "mano maišas". Dabar ji gali sukinėtis, kojas kilnoti, kad ir nusispardo, tačiau visuomet šiltai išmiega.
QUOTE (mazge @ 2004 11 19, 13:40) |
Tai kur radai pirkti? |
Man tokį miegmaišį atidavė bendradarbė. Tačiau sako, būna pirkti vaikiškų prekių parduotuvėse, jei priimtina -- "second hand"uose. Beje, lengvai prižiūrimi, skalbiu skalbimo mašinoje. O vaikinui labai patinka, atsistoti pavyksta ir net po lovytę pagastroliuoti. Ir kaip gali suprakaituoti -- taigi tik kelnytes plonas užvelku, basas jame miega, va marškinėlių tai storesnių
Papildyta @ [mergetime]1101131103[/mergetime]
Oi, ne tą paspaudžiau

Žodžiu, marškinėlių storesnių reikia -- už lango ne vasara.
Nors mano dukrytei dar nera metuku, bet nutariau rasyt cia, nes manau kad mano problema aktualesne mamoms auginancioms vaikucius nuo metu.
Taigi, mano maze nakti miegodama nusisipardo antklode ir kai as nakti pabundu, beveik visada randu ja jau be antklodes miegancia. Rankytes ir pedutes buna vesios
. Einant miegoti jai visada velku apatinuka trumpom rankovytem ir pizamyte ilgom. Po antklode tai man atrodo cia pats tas, bet be antklodes taip miegoti, man atrodo turetu burti salta. Silciau rengti irgi nenoriu, nes tada bus per karsta po antklode. Girdejau buna specialiu miegmaisiu. Isnarsiau visas prekiu kudikiams ir vaikams parduotuves, bet niekur ju nerandu 
Maze miega savo lovyteje, kuri yra musu miegamajame. Neuzilgo planuojame jos lovyte perkelti i jos kambari, bet nenoriu to daryti, kol neissprendeme tos problemos. Dabar tai paprasciausiai pabudusi istiesiu ranka ir ja vel apklostau, bet cia juk ne iseitis, nezinia kiek laiko ji pramiega nusispardziusi ta antklode, kol as pabundu.
Gal kas irgi su sia problema susiduret?
Taigi, mano maze nakti miegodama nusisipardo antklode ir kai as nakti pabundu, beveik visada randu ja jau be antklodes miegancia. Rankytes ir pedutes buna vesios

Maze miega savo lovyteje, kuri yra musu miegamajame. Neuzilgo planuojame jos lovyte perkelti i jos kambari, bet nenoriu to daryti, kol neissprendeme tos problemos. Dabar tai paprasciausiai pabudusi istiesiu ranka ir ja vel apklostau, bet cia juk ne iseitis, nezinia kiek laiko ji pramiega nusispardziusi ta antklode, kol as pabundu.
QUOTE(Germante @ 2005 09 30, 23:36)
Nors mano dukrytei dar nera metuku, bet nutariau rasyt cia, nes manau kad mano problema aktualesne mamoms auginancioms vaikucius nuo metu.
. Einant miegoti jai visada velku apatinuka trumpom rankovytem ir pizamyte ilgom. Po antklode tai man atrodo cia pats tas, bet be antklodes taip miegoti, man atrodo turetu burti salta. Silciau rengti irgi nenoriu, nes tada bus per karsta po antklode. Girdejau buna specialiu miegmaisiu. Isnarsiau visas prekiu kudikiams ir vaikams parduotuves, bet niekur ju nerandu 

Sūnų keldavausi vis užkloti iki 6 metų. Na taip jau aš įpratau, tik pribundu ir lekiu jį dangstyti. Iki 2 metų šilčiau aprenkdavu ir plona antklodėle užklodavau.
QUOTE(Dyna @ 2005 09 30, 23:43)
Sūnų keldavausi vis užkloti iki 6 metų. Na taip jau aš įpratau, tik pribundu ir lekiu jį dangstyti. Iki 2 metų šilčiau aprenkdavu ir plona antklodėle užklodavau.
Tai matyt ir man teks savaja taip klostyti. O paskui ir i kita kambar vaikscioti ir tikrinti.
Miegmaišį aš radau skuduryne.Nusipirkau gerą daiktą už 5 Lt gerai išskalbiau ir

Tai dar nieko, jei jūsų vaikai leidžiasi apklostomi. Aš vos tik apkloju savo bambyzą, tai jis su tokiom isterijom nusiklosto, kad ko gero ir pas kaimynus girdėt. Nebežinau net ką daryt. Į miegmaišį kišt jau per didelis, o per naktį taip sušala, o ir aš lieku nemiegojus, kaskart bandydama laimę nejučiom jį užklot... Nesuprantu kaip jam ten atrodo... dieną miega apklot ir jokių problemų, nu bet naktį ... tai nors nusišauk.

Čia visų mažų vaikų ir jų mamų problema. Aš pririšu antklodę. Paėmiau dvi juosteles. Jas pririšau prie viršutinių antklodės kampų ir po to prie lovytės virbų. Jei vaiką nakčiai aprengiu ploniau, jis beveik nesispardo ir keltis apkloti nereikia. Tačiau, jei apvelku šilčiau, jis spardosi taip, kad nepadeda nė pririšimai. Iki šiol jis miega vilkėdamas plona pižamėle ilgomis rankovėmis ir apklotas adijaliuku, nors mes su vyru išsitraukėm vatines antklodes.
girdėjau,kažkuri mama prisega kaldrytės kraštus prie lovytės virbų su skalbinių segtukais
gal kam padės
aš tai prie kaldrytės kampų prisiuvau raištelius ir prie virbų pririšu
o šiaip ji pas mane mėgėja nusispardyti, dabar jau paaugo, tai į leliukišką miegmaišį nebtelpa

As irgi risdavau kampus, bet man buvo nepatogu juos risineti. Maximoj radau specialius laikiklius anklodei. Kainavo iki 5 Lt. Padeti buvo prie barskuciu, ciulptuku, ...
Esu labai patenkita
, nes galima greitai atsekti ir uzsekti, nereikia raisioti.
Esu labai patenkita