Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas naktį nusispardo. Ką darote?

Vyresnėlis visados nusispardo, keliuosi naktį ir užkloju. Po kelis kartus doh.gif
Kaldrą pakišu prie lovos kraštų, bet tas tik trumpam padeda.

Mažylis miega ramiau. Jis dažniau pasislepia po kaldrą su galva g.gif
Atsakyti
Mūsų iš viso nesileidžia aploti... Apklojam tik miegantį bigsmile.gif Gelbėja tik storesnė pižama. Anksčiau miegmaišį naudojom, buvo labai gerai, bet išaugom.
Atsakyti
Keliuosi naktį ir užkloju mirksiukas.gif
Atsakyti
Musu dukruze labai daznai nakti nusispardo. Bet esu pastebejusi, kai jau mazei pasidaro salta - tada ji pradeda niurgzti, vadinasi mamai jau reikia keltis is lovos ir apkloti mirksiukas.gif .
Atsakyti
Maniškiai irgi nusikloja doh.gif Ypač dičkis smile.gif Bet nesikeliu žiūrėti ar nusiklojęs schmoll.gif
Atsakyti
mano pupulis dar tik menesio laiko o jau nusispardo, tad pradejom naudoti miegmaisiuka, negalvojau, kad taip greitai jo prireiks g.gif
Atsakyti
As savo pupos net uzmigdyti negaliu jeigu yra apklota. Tai kai uzmiega labai atsargiai apkloju , kad tik nepajustu smile.gif . O nakti irgi po keleta kartu keliuosi apkloti smile.gif
Atsakyti
Ryte visada randu abu nusispardziusius.

Jei miega be antklodes- reiskia jiems per silta. Nakti nesikelineju ju apkloti ir nereiklauju, kad miegotu su pizama/naktiniais, jei to nenori (nebent jei manuose nakvoja sveciai ir nenoriu, kad vaikai nuogi ryte vaikstinetu)

Is esmes, musu namuose tamperatura paprastai nebuna zemesne negu +19 - +20'C tad nera realios rizikos, kad vaikai nusals galunes g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lota77 @ 2008 10 10, 14:46)
aš tai pririšu koldryte prie lovytes ir mano aukseliui šilta ir man ramu.

bigsmile.gif Tai čia matyt Jūs turit kokią nors specialią kaldrytę ar kaip? g.gif
Na, mes kai buvom dar mažesnė dukrelė, tai visados miegmaišiukyje migdydavom ją, taigi nebaisu būdavo, kad sušals... ax.gif O dabar tai šilčiau aprengiu ir tiek, naktį nesikeliu... schmoll.gif O šiaip tai beveik visados randu ryte ją nusispardžiusią... lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano žiogas irgi visada nusispardo. Nebuvo tokios nakties, kad su apklotas išmiegotų. Iš pradžių pergyvenau, juolab kad šaltas kaip ledokšnis būdavo. Bet tikrai nuo to neperšalo nei kart. Tiesiog stengiuosi ilga pižama apvilkti, bet daugiau, kad mamai ramiau, o ne vaikui šilčiau miegoti būtų mirksiukas.gif
Atsakyti
uzdedu silta pizama,uzkloju iki pazasteliu, jai ir nusispardo-nesusala... ax.gif
Atsakyti
Uzkamsau kaldryte uz ziuzinio thumbup.gif
Mociutes surisdavo visus kaldros galiukus su lovyte, kad kaldryte visda liktu vietoj. Mes nebandem mirksiukas.gif
Atsakyti