Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas naktį nusispardo. Ką darote?

Sveikos. Šiąnakt visai trūko kantrybė. Bute šildymas neįjungtas, virtuvėje dar langą pravėriau, kad gryno oro įeitų, tai visai vėsoka. Nežinau, kiek kartų kėliausi vis savo sūnelį apkloti -- miegodamas nusispardo ir guli sau ant anklodės visas atvėsęs. O nosis ir taip bėga g.gif

Nesinori nakčiai storiausiai privilkti -- juk ir suaugusiems negera, kai judesiai suvaržyti, dabar dar mano 1.9 metų pilietis miega su pižama ilgom rankovėm. Bet kažką daryti reikės. Juk kai šildymą įjungs, langą norėsis praverti dry.gif

Man mažai tai mama kampelius antklodės prie lovytės virbų guma pririšdavo. Gal reikės pabandyti. O gal kas geriau ir efektyviau šią problemą išsprendė?Iš anksto ačiū už patarimus
Atsakyti
Aš savo panelei buvau nupirkusi tokį daiktą, panašų į miegmaišį: viršus kaip liemenės, o toliau ilgas maišas su užtrauktuku, iš medvilnės. Gana laisvas, nevaržantis judesių. Ir kišdavau į vidų tik su sauskelnėm arba triusikėliais, be jokių ilgų kelnių. Didesnė išmokdavo pati atsisegti, tad ryte skubėdavo išsivaduoti ir drožti savais keliais - į tualetą ar prie TV. Jei rudens ar žiemos metu nusispardydavo apklotėlį (aišku, jau rečiau), tai neatvėsdavo.
Atsakyti
QUOTE (Laisvė @ 2004 09 26, 14:19)
Aš savo panelei buvau nupirkusi tokį daiktą, panašų į miegmaišį: viršus kaip liemenės, o toliau ilgas maišas su užtrauktuku, iš medvilnės...

Su tokiu miegoti reikia pratinti is mazens rolleyes.gif Buvau ir savaji ikisus i si miegmaisi kokiu 1.5 metuku. Kad zinotumet, kaip jis supyko mad.gif !!! blink.gif Draskesi kelias min, kol nuemiau, o paskui uzmigo iskart rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (merepopins @ 2004 09 26, 13:09)
Man mažai tai mama kampelius antklodės prie lovytės virbų guma pririšdavo. Gal reikės pabandyti. O gal kas geriau ir efektyviau šią problemą išsprendė?Iš anksto ačiū už patarimus

As saviskei taip darau, bet nieko gero g.gif Sugeba miegodama islisti ir per priristu sgalus. O topas buna, kai nakti prabudusi ja randu skersa ant pagalves, kojos per virbus iskistos - zodziu, salam ir mes unsure.gif
Atsakyti
As tai prirengiu ir dar i miegmaisi ikisu, vistiek antklode mums penkioms minutems.
Atsakyti
Manoji maža irgi nusispardydavo. Žiemą kišdavau į miegmaišį, tai irgi protestuodavo, tik nelabai aš tų jos protestų klausydavau. Kai paaugo, pradėjau rišti antklodės kampus, paskui nupirkau CHICCO specialų diržą antklodei prisegti. Aišku, ne panacėja, bet gražiau nei šniūriukai biggrin.gif Manau, kad reikia iškentėti, paaugs, pašals, pats pradės ant savęs antklodę traukti. O dabar siūlau šilčiau aprengti ir lai sau nusispardo...

Beje, tą diržą dar turiu ir nereikalingas. Gal kam reikia? Atiduosiu Kaune wink.gif
Atsakyti
Milabra, o gal ir neblogai būtų tą diržą išbandyti. Mano vyras ateinančią savaitę kaip tik į Kauną važinės -- galėtų paimti. Galiu daržo gėrybėmis atsiskaityti biggrin.gif Jei nepersigalvosi, parašyk man žinutę į asmeninę.
Atsakyti
Aš tą problemą apgalvojau dar nestuke.gif . Nupirkau patalynę, kurios kaldrytė užtrauktukais prisisega prie lovytės apsaugų. Miega kaip miegmaišyje smile.gif .
Atsakyti
Et, aprengiu siltai ir tegu spardosi. Atsikeliu - apkloju, o neatsikeliu - nesusala, nes pizama silta smile.gif Kazkaip su antru vaiku ne taip problematiska keltis ji klojinet smile.gif
Atsakyti
QUOTE (milabra @ 2004 09 26, 14:45)
paskui nupirkau CHICCO specialų diržą antklodei prisegti. Aišku, ne panacėja, bet gražiau nei šniūriukai biggrin.gif

As taip pat radau toki BebeConfort dalykeli. Tiesa, brangokas, bet... Juosta (kaip petnesu) dedasi po ciuziniu, o specialiais gale esanciais klipsiukais prikabinama kaldryte tongue.gif Sio kaina kazkur 8Lt. Dar yra tokie klipsiukai ant plastmasinio ziedo (panasus i uzuolaidu laikiklius), kurie prisitaiso prie loveles virbo. Sio kaina 17Lt.
Atsakyti
QUOTE (viksrelis @ 2004 09 26, 14:03)
Su tokiu miegoti reikia pratinti is mazens rolleyes.gif Buvau ir savaji ikisus i si miegmaisi kokiu 1.5 metuku. Kad zinotumet, kaip jis supyko mad.gif !!! blink.gif Draskesi kelias min, kol nuemiau, o paskui uzmigo iskart rolleyes.gif

mhm, mes irgi toki nusipirkom... 4naktis miegojom... gaila vaiko pasidare... rolleyes.gif megsta ji pas mane ant pilvo miegoti, o cia gi negali apsiversti! g.gif ir ryte atsikelus iskart turi stotis, o miegmaisis nelabai leidzia... tai va miegam su pizama ir kojinemis...
Atsakyti
QUOTE (Laisvė @ 2004 09 26, 13:19)
Aš savo panelei buvau nupirkusi tokį daiktą, panašų į miegmaišį: viršus kaip liemenės, o toliau ilgas maišas su užtrauktuku, iš medvilnės. Gana laisvas, nevaržantis judesių. Ir kišdavau į vidų tik su sauskelnėm arba triusikėliais, be jokių ilgų kelnių. Didesnė išmokdavo pati atsisegti, tad ryte skubėdavo išsivaduoti ir drožti savais keliais - į tualetą ar prie TV. Jei rudens ar žiemos metu nusispardydavo apklotėlį (aišku, jau rečiau), tai neatvėsdavo.

As irgi toki daikta turiu - labai patogus, dabar jau antra naudojam - vienas jau isaugtas biggrin.gif
Atsakyti