QUOTE(RytineSaule @ 2011 07 28, 13:15)
Na aš išbandžiau, nes man rekomendavo kirpėja ir likau patenkinta
Tebūnie, kad aš mėgstu tada pasicackinti ir palepinti save, ypač, jei man tai tinka
O kokia čia reklama? Juk kirpėjos kontaktų nedaviau
Aš pati Kaune darausi, o čia radau smulkesnį aprašymą ir dar nuolaidėlę, bet Vilniuj
Jokiu budu nenorejau izeisti
Nuskambejo, kaip siek tiek reklaminio pobudzio pasisakymas, taigi, atsiprasau, jei suklydau
Saunu, kad jums tiko! Gal kazkokia kitokia plauku struktura, gal tiesiog galit sau leist nuolat kartot ta procedura ir isleist jai pinigus ilgesni laiko tarpa, kol tie stipresni plaukuciai tikrai ataugs. Tiesiog sakau nuomone tu kirpeju (tikrai ne kirpikleles lygio), beje, viena ju mano gera pazistama, bendraujam labai atvirai, kurios, kaip modeliai, yra kursuose isbandziusios sia procedura ant savo plauku ir maciusios savo klienciu, susigundziusiu sia naujove, plaukus. Plaukai tampa grazus, bet poveikis yra trumpalaikis. Tikrai nebus taip, kad pasidarei procedura - ir sia tau grazus plaukai bent jau kokiam pusmeciui ar 3 menesiam. Jei norite to grazumo bei plauku storumo efekto - pasiruoskite siai procedurai pinigus leisti nuolat. Tik tiek ir norejau pasakyt - priklausomai nuo plauku, poveikis gali issilaikyt netgi labai labai trumpai