Pamėgink kokias kaukes namie pasidaryti. Ne chemija gi, nepakenks. Man kažkada baisiai slinko, tai kažkiek padėjo.
QUOTE(Garbanelele @ 2011 04 14, 09:28)
Pamėgink kokias kaukes namie pasidaryti. Ne chemija gi, nepakenks. Man kažkada baisiai slinko, tai kažkiek padėjo.
Reiks butinai pabandyti,jau prisirinkau recepteliu internete,gal pades...Daug patarimu su zoleliu nuovyrais nuo slinkimo,bandykim,kad nepliktumeme
naudoju rusiska sampuna, репейный, pamirsau kaip isversti, jis iki parduotuvej yra parduodamas ir rusu kosmetikos parduotuvese... tikrai padeda
pastebejau, kad man ir pradejo slinkti plaukai jau kuri laika naudoju brangius aliejukus, sampunus... bet matyt taip jau lemta
Inna pabandykite ta sampuna kuri as rekomenduoju, lietuviskai - varnalėšų. Yra ir aliejukas. Ir tikrai daug geriau negu brangus sampunai.
Man + del skrandzio ligos labai slinko plaukai, o dabar nestumas, tai jeigu ne sissampunas vel tektu plaukus kirpt trumpai... Be to jis spartina augima
Man + del skrandzio ligos labai slinko plaukai, o dabar nestumas, tai jeigu ne sissampunas vel tektu plaukus kirpt trumpai... Be to jis spartina augima
QUOTE(Eriele @ 2011 05 12, 11:12)
Inna pabandykite ta sampuna kuri as rekomenduoju, lietuviskai - varnalėšų. Yra ir aliejukas. Ir tikrai daug geriau negu brangus sampunai.
jo ieksoti parduotuvese, kur rusu prekemsi prekiauja?
Kaip buvo gerai nėštumo metu,- neslinko iš viso. Ir vienas plaukas šukose buvo staigmena Žinojau, kad tai laikina. 3 mėn po gimdymo slenka kuokštais. Pilni namai plaukų. Kadangi jie ilgi ir tamsūs, tai kiekvienas plaukelis rėžia akį. Bet aš tai nepergyvenu, normalu, turi išslinkti tai ,kas neišslinko per visą nėštumą.
man tai dabar is plauku nieko nebelike rytais kai sukuoju, tai kuokstasi krenta
mano problemos su plaukais atsirado tada,kai į Lietuva atkeliavo "gerieji" šampūnai,ir plaukus pradėjom plauti ne kartą per savaitę,o kasdien,reikia daugiau gi pirkti ir naftos ant galvos dėti,plaukai slinko saujom,nepadėjo jokios procedūros.Dabar siunčiuosi sausą rankų darbo šampūną be jokios chemijos ir neturiu problemų,nei galvos kasdien plaut,nei niežėjimo,nei slinkimo.Aišku pereinamas laikotarpis sunkus,nes plaukai reikalauja dozės chemikalų
beje kaina su parsiuntimu iš Amerikos,gaunasi apie 15lt
beje kaina su parsiuntimu iš Amerikos,gaunasi apie 15lt
as ir negaliu pasigirti plaukuciais taip isslinke bet vis raminu save kad kai baigsiu gimdyti ir kai organizmas pailses nuo gal tada ir plaukuciai sustipres