Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka mano gražūs ir gausūs plaukai !

labuka smile.gif man irgi nestumo metu kai pirmo leluko laukiausi plaukai tiesiopg zvilgejo, neslinko, augo kaip nat mieliu ir nagai taip pat smile.gif o vat po gimdymo praejus 3men rpasidejo kancios... kuokstai islinko, ir taip iki 6men daresi, paskui ataugo viskas smile.gif daba antro laukiuosi, tai pries tai labai slinko plaukai, daba lyg mazeja, bet as si karta pries nestuma naudojau toki seruma i galva itrinti, nenuplaunamas jis, kad stimuliuotu krajotaka galvoje....
Atsakyti
Man irgi, kai laukiausi plaukai augo, gal net dvigubai padaugėjo, o po gimdymo, tiksliai neatsimenu po kiek laiko, kuokštais pradėjo slinkt, vyras net sakydavo, gal tu nebeplauk galvos, o tai plika po kokių maudynių paluiksi biggrin.gif
O dabar dar nežinojau kad pastojau, o kirpėja jau pastebėjo, kad plaukų naujų augt daug pradėjo. Kaio suprantu čia dęl hormonų kurių padaugėja pastojus.
Atsakyti

Laukiantis abiejų vaikų plaukai taip pat "atgijo", blizgėjo-žvilgėjo-švytėjo ir beveik neslinko (na, tik tie iki 100 plaukų per dieną, kas yra normalu), o po abiejų gimdymų pradėjo žiauriai blink.gif slinkt... verysad.gif bet po to vėl priaugo naujų ir viskas daugmaž stojo į savo vietas ax.gif
Su šiuo nėštumu daug kas yra kitaip (gal vitaminų trūkumas, gal dar kas... g.gif ), bet plaukai nesvietnai slenka doh.gif esant nestuke.gif baisu ir tuo pačiu neįtikėtina... unsure.gif jaučiu, kad kai pagimdysiu ir, jei pradės dar labiau slinkti, TIKRAI liksiu plika verysad.gif doh.gif
Atsakyti
nieko nepadarysi, čia hormonai... dėja sad.gif
man po gimdymo porai men praėjus slinko tiesiog saujom... ir atrodo kaip min. trečdalio neliko sad.gif teko nuskirpti sad.gif
Atsakyti
Man po pirmo gimdymo plauku turbut padvigubeje buvo ir nagai labai geri buvo ir neslinko jie man kuokstais, kaip kitos raso, bet va dabar po metu ir vel pastojus,o dar vasara buvo ziauriai karsta, tai plaukuciai neatlaike, beliko turbut tik puse ju doh.gif
Atsakyti
o man pastojus plaukai pradejo labai slinkt g.gif isslenka tikrai maziau negu 100 plauku i diena, bet vis tiek man yra daug, nes iki tol labai mazai plauku isslinkdavo g.gif
ar yra kam taip buve nestumo pradzioje? idomu, ar cia hormonu itaka ar gelezies bei kitu vitaminu trukumas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sun_shine @ 2010 09 11, 15:32)
ar yra kam taip buve nestumo pradzioje? idomu, ar cia hormonu itaka ar gelezies bei kitu vitaminu trukumas? g.gif

Man pradejo slinkti, galvojau, kad nestumo pradzioje tokiu "malonumu" nebuna. Neslenka siaubingai, bet per plaukus perbraukusi vis kelis istraukiu, anksciau taip nebudavo. As kita savaite eisiu pas gine, tai reikes jos pasiteirauti, nuo ko taip gali buti.
Atsakyti
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2010 09 11, 14:15)
Man pradejo slinkti, galvojau, kad nestumo pradzioje tokiu "malonumu" nebuna. Neslenka siaubingai, bet per plaukus perbraukusi vis kelis istraukiu, anksciau taip nebudavo. As kita savaite eisiu pas gine, tai reikes jos pasiteirauti, nuo ko taip gali buti.

var man irgi taip, kad perbraukiu ir keli plaukai, kuokstais tikrai neslenka - as pirmadieni eisiu pas gine tai irgi pasiteirausiu, kodel taip yra. Maza kas, gal vitaminu truksta, nors siaip geriu jau kuri laika g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sun_shine: 11 rugsėjo 2010 - 13:26
Man nestumo metu ko gero ne vienas plaukas nenukrito,(tikrai mazai smuko)net riebalinuojas reciau.O nagai auga kaip ant mieliu,nespeju tvarkytis,tik nezinau ka daryti su dantenomis,labai jau jos man kraujuoja,ko gero po gimdymo busiu ir be dantu ir be plauku,ir be nagu.Kazkaip del plauku ir nagu nelabai bijau,kad puse neteksiu,bet del dantu tai bijau.Nesinori savu netekti,kazko tie dirbtiniai nelabai mane traukia,o ir kaina ju nemaza.
Atsakyti
QUOTE(PADRUZKE @ 2010 09 12, 22:45)
Kazkaip del plauku ir nagu nelabai bijau,kad puse neteksiu,bet del dantu tai bijau.Nesinori savu netekti,kazko tie dirbtiniai nelabai mane traukia,o ir kaina ju nemaza.

Mane irgi dantu byrejimas siaubingai gasdina. Niekada stipriu neturejau doh.gif Eisiu kita savaite pas gine, reikes pasiklausti, ar galima kalci gerti nuo to ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(sun_shine @ 2010 09 11, 13:32)
o man pastojus plaukai pradejo labai slinkt g.gif isslenka tikrai maziau negu 100 plauku i diena, bet vis tiek man yra daug, nes iki tol labai mazai plauku isslinkdavo g.gif

man atrodo cia hormonai g.gif pas mane ir tas pats . pirma nestuma nuo kokios 8 savaites pradejo kuokstais slinkti ,puse plauku nuslinko doh.gif dabar per si nestuma nuo 12 savaites pradejo truputi slinkti verysad.gif beje,vitaminus geriu nuo 6 savaiciu ,hemoglobinas 145 g.gif tai itariu ,kad ne del vitaminu cool.gif
Atsakyti
Dar nezinojau kad esu nescia, bet pastebejau kad plaukai saujomis pradejo slinkti. Vyrui sakiau: viskas nuo kontraceptiku nutraukimo... (nors puse metu jau tada buvo praeje), bet pasirodo veliau suzinojau kad pastojau. Dabar nespeju tvarkytis namu nes plauku visur pilna, visi drabuziai apkibe, kur tik pasisuku - visur mano plauku sad.gif

Jau du menesiai taip be perstojo slenka... labai tikiuosi kad neisplones iki 3 plauku.... sad.gif nes visada turejau super storus ir ilgus plaukus. beje apie nagus turiu pasakyti atvirskciai - nagai nuo pastojimo labai stiprus, nors anksciau kaip popierius buvo..
Atsakyti